Rodzice sie zgodzili hihihi:jupi: tylko teraz musze trzymać kciuki żeby egzaminy nie wypadły mojemu w ten dzień :) jak się wszystko uda to będę tam z Wami!!
Printable View
Rodzice sie zgodzili hihihi:jupi: tylko teraz musze trzymać kciuki żeby egzaminy nie wypadły mojemu w ten dzień :) jak się wszystko uda to będę tam z Wami!!
no widzisz jednak sie udalo no i super...bardzo cieszy Mnie ta wiadomosc...:):):):)
:yess::skacze::skacze::skacze::lol::lol::lol::jupi ::jupi::jupi:
:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::s kacze: JUPIIII !!
ja też bede w piątek ;)
tylko nie cieszcie sie za bardzo żeby nie zapeszać :skacze:
miminko oczywiście.:*:*:*:*
Superrrr :) Im nas wiecej tym weselej!!!! Kurna ja też bym juz w piątek była ale musze odgadać z szanownym małżonkiem :P
a moj jeszcze nie wie ze mię od piątku nie będzie:skacze::skacze::skacze::skacze:
Aaaaa Miminka !!!! :skacze::skacze::skacze::skacze:
aaaaaaaaaaaa ja tu na prawdę prędzej padnę ze szczęścia !! jejq Miminko jak fajnieeeeeeeeee!! a jak tam Chanti ?? stawi się ?? mam nadzieję że tak :skacze:
ej tak se myślę że jeszcze trochę to to spotkanie już w poniedziałek zrobimy haha :skacze: :skacze:
Ciiiiiiiiiiii Dzidzia cichoooo bo zapeszysz:skacze: :D
Kurcze dziewczyny ja nie dam rady taki kawał sama autem jechać-mam dalej niz nad morze :( Chyba że Nasza Ania by jechała ze szczecina i mnie po drodze gdzieś zabrała-wiadome ze bym na paliwko dała ;)
moje kochane dziewczynki. jak ja wytrzymam do 26,09
ja nie wytrzymam bez was
chanti daj znać co i jak poszło z mężusiem.:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
Mężuś pozwala ale mówi że nie ujadę autem że mam prawie ponad 600km i ja sie z tym zgadzam. po takiej podróży nocnej byłabym zajechana :(
etam Chanti ja tam wyjeżdżam o 5.20 i będę ok. 13 , jade prawie 8 godzin i sie tym nie przejmuje bo wiem ze jak Was wszytskie poznam to mi i tak sie spac odechce ;P za duzo do obgadania będzie hihi wsiadaj w autobusik i sie nie bedziesz musiala niczym przejmowac!!
chanti nie gadaj tylko w pociąg tak jak ania i dawaj do bielska.:skacze::skacze::skacze::skacze:
Widzę, że mega szkolonko się szykuje :D Mam nadzieję,że będę tam z Wami ;) :*
no ja też myśle że dziewczyny dotra..:skacze::skacze::skacze::skacze:
Chanti jak coś to weź mężulka ze sobą :P mój Gamoń sie chłopami może zaopiekować żeby nie przeszkadzali :D
to jak panom będzie się nudzić to ja im zaraz znajdę zajęcie.:skacze::skacze::skacze: zapakuje w auto i zawiozę do mojego męża i tam coś porobią na ogrodzie. może by w końcu zrobił plac do zabawy dla dzieci.o czywiście żartuje.:skacze::skacze::skacze::skacze:
Nie chcę zapeszać, ale jak dobrze pójdzie, to przyjedziemy mocną grupą do Bielska, a dokładnie: iwa, samaron, nowa Ania i ja. Myślę, że do końca tygodnia damy ostateczną odpowiedź.
łoooo.. ja tez chce ;( zapakujcie mnie w walizke ;(