ja wybieram dotykając każdej po kolei i sprawdzam grbość itp. ale i tak lepiej przetestować przez wtopieniem komuś, bo niektóre (oprócz czarnej) mogą wyglądać jak mokre, jak się je pokryje masą
----
a i zwykle te bawelniane są grubsze
Monia może to ten?:
http://forum.wzorki.info/ogolnie-o-p...e-koronki.html
wszystkie piekne sliczne:) ja nie mam czasu na takie tpisikowe wystawki:( a szkoda bo pomysłów mnóstwo a później zapominam:(
ja zazwyczaj przed samym sem mam jakies 'wizje' ale juz jestm bliska snu wiec nigdy nie chce mi sie wstac i narysowac.. no i rano oczywiscie nie pamietam :(
a ja zmieniam sobie wystawkę, stwierdziłam że chyba do lakierów, tych 'manicurowych' wzorków kupię słoneczka, a to tipsów pomysł kradnę od agusi (1 strona tematu). czy korzystałyście ze słoneczek?
ja jak mam jakąś ,,wizje,, to czasem odrazu siadam i robie ten wzorek na pazurku (tipsie) a jak mi się nie chce to zazwwyczaj potem o nim zapominam bo nie zawsze niestety mam czas
ja mam mnóstwo wizji:D przelewam je na papier,ale na tipsy już czasu brakuje:(
a to mój wodniaczek:skacze:
Załącznik 7604
bardzo ładny :)
A ja robilam ostatnio duzo takich wzorkow.
te wzorki sa przepiekne !! (zresztą inne tez , brak mi słow dziewczynki ) ale takie pytanko ? czy jest gdzies jakis filmik kóry pokazuje jak robić te piękne wzorki na wodzie ale na paluszkach na tipsach bo tutaj jest na patyczku... a jak chcemy zrobic takie cos klietce... to jak? caly palec trzeba wlożyc :P ?? ... <szok> !! jestem zachwycona !!!!!
niestety musisz wziąć palec klientki i zanurzyć go we wzorku a potem naokoło pazurka przetrzeć zmywaczem:)
o kurcze .. a skórki ? to potem nie wyglada chyba estetycznie?
macie jakies zdjecia z takimi wzorkach na paznokciach ?
aa i to wystaczy jakis pojemnk z zimną woda tak ?
i na tipsie musi być nalozony zel juz utwrdzony ale nie przemyty clenerem ? czy jak ;)
skorki tez mozesz przetrzec jakims sztyftem, wtedy sa ok. wystarczy jakas miseczka, najlepiej szeroka z zimna woda. a paznokiec przygotowany jak do standardowego malowania lakierem.
a tu moje wypociny wzorkowe, niektore zainspirowane tut. tutkami:)
śliczne ;)
zakochałam się w pszczółce :love: :) i kwiaty cudowne !!
urocze :D
ja dzis jakies takie sobie probowałam.. ale to trudna sprawa... podziwiam Was dziewczynki za takie piekne kwitaki i inne rzeczy :) :*
takie tam pierwsze próby
:szczena: łaaaaał :wow:
wszystkie bombowe !!