to podobnie jak ja...:huh:
Printable View
to podobnie jak ja...:huh:
a ja pazurki zrobiłam tylko teraz mam problem bo nie mogę wybrać 3 fotek:huh::/:
Dziewczyny wystarczy, że się toszkę poudzielacie i napiszecie trochę postów ;)
7% - wystarczy troszkę się podzudzielać, wydać pare opini :)
dacie rade mieć te 7% dziewczyny!
no dobra skoro we mnie wierzycie to sie sprezam i zabieram sie do przegladania forum tylko mam problem z otwieraniem zdjec innych urzytkowniczek :(
a ja bede w niedziele robila pazurki...
troszke sie spezylam i juz troszke nadrobilam z tymi procentami jeszcze raz dzieki dziewczyny :):przytul:
tez mam pomysla tylko ne wiem czy zdaze zrobic...
Chyba wezmę w nim udział, dopawdy nie jestem profesjonalną stylistką, dopiero zaczęłam przygode z paznokciami i czekam na szkolenia, ale w wolnej chwili stworze to co potrafię:P Liczy się zabawa:):)
hihi:) brawo dziewczyny:) tak jak nie wiedziałam co zrobić, teraz mam 2 pomysły, musze najpierw na sztuczniaku sprawdzić..:)
Ile jest juz prac ??
ja neistety dzisiaj dopiero zabieram się do roboty! mam nadzieje, ze calkiem względnie mi to wyjdzie:)
AAA ja zaraz wysylam... z nudów :P nie chce mi sie czekac do 30stego bo jak mi tak neta zabraknie ?:D hehe
poszlo
dymcia nie strasz!!!!:) dziś ściągnę swoje stare (robie na sobie)..
no ja tez robilam na sobie :)
dziewczyny podobno maja w tym tyg wylaczac neta w calej Polsce!! spieszcie sie!!!!!!!!!
ale smieszne z tym netem :P ja zabieram sie do roboty dopiero jutro i mam nadzieje ze zdarze udalo mi sie uzyskac 7% aktywnosci dzieki kochane za motywacje :)
a ja nie mam czasu zdjać swoich..:/
dymciu nie strasz proszę'!!!!
no to ja już prackę wysłałam tylko nie wiem czy dobrze zrobiłam zdjęcie z tunelem w szpicach :)
ja prawdopodobnie w piatek bede robić :D
Moje ćwiczenia poszły na konkurs bo jutro wyjeżdzam :P;(
no cóż :P
medalik dostanę :)
A ja swoje stare pazurki wczoraj zdjęłam , tylko czasu brakuje na zrobienie nowych.....Obym zdążyła, bo byłoby żal....:tuptup:
Posłałam zdjęcia:) Już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć co wyczarowałyście dziewczyny! Good luck! :)
Nie wiem gdzie, wiec pisze tu, kochani sędziujący konkurs. Zrobilam paznokcie-nie doczytalam i jak przyslowiowa blondyna trzasnelam 40 fot nie wiem dlaczego-zalozylam, ze tunele w szpicach sa nieistotne i oczywiscie nie mam zdjecia tuneli. Dyskwalifikuje mnie to i musze zrezygnowac z wziecia udzialu w konkursie?