Ja przewaznie uzywam tych z Konada le tak polecacie te inne lakiery, ze chyba sie skusze i bede musiala je wyprobowac :D
A ma ktos moze fotke ze zdobieniem stempelkiem wykonanym tymi lakierami ?? :D bo chetnie bym zobaczyla :)
Printable View
na wieczor ci cykne, jakbym zapomniala to wez mi prosze przpypomnij
Mi tez juz calkie wylecialo z glowy zeby Ci przypomniec wczoraj :P
Ale teraz to robie :D
Asiuuuuu gdzie te fotyyy ????:P:skacze::skacze:
:glupek::glupek: wiedziałąm ze coś miałam zrobić!!!! teraz jestgem do ubicia, ale dziś mam popołudnie robienia rozmaitych zdjęć:)
fajne te stempelki, ale wolę sama robić wzorki:) Choć na szybko to świetna alternatywa...Trzeba pomyśleć...Może któraś ma na wymianke??:D
Ja bede czekac cierpliwie tylko mi nie zapomnij znowu :D :nunu:
Bo bym chciala wiedziec jak wygladaja te stemple z tych lakierów to wtedy kupuje od razu jak beda cacy :D
po pierwsze temat z folia jest tu
http://forum.wzorki.info/ozdoby-na-p...y-folie-2.html
a konadowe wzorki laska robi tu
YouTube - Kanał użytkownika NailAtelier
Dziewczynki, a ja mam problem, bo kupiłam stempelki, do tego farbki akrylowe i wszystko pieknie odbija się na kartce :) gorzej z paznokciami, wychodzi jedna wielka plama :) nie wiem czy to przez niezmatowiony pazurek, czy ze za mocno dociskam?
Dzis bede siedziec i rozgryzac to. Ale jak wpadniecie na to wczesniej niz ja to dajcie cynk:)
mi sie wydaje ze nie koniecznie stempelki na sliska powierzchnie, sprobuj na nie zmatowiony i dopiero pokryj glossem :)
Ancia ale stempelkow nie odbija sie farbkami akrylowymi:p do tego sluza tylko geste lakiery - rzadkimi tez nic nie odbijesz ;)
czyli normalny lakier ze sklepu sie nie nada??
malutka, wystarczy przeczytać, nawet stronę wczesniej była o tym mowa:)
Ja jak miałam stempelek to używałam normalnego lakieru, tylko tylko, że taki który mi zgęstniał już i ciężko było nim malować paznokcie :]
Kurcze wlasnie facet w sklepie mowil ze farbki akrylowe jak najbardziej. one sa takie bardzo bardzo geste. no ale wczoraj to mi z nim czarna plama na paznokciach wychodzila. dzis bede meczyc moze cos wymysle.
moga byc zwykle ze sklepu np. selene ,inglot, top choice czy nawet z avonu;) ja np odbijalam linerkami z rossmanna firmy wibo:)wszystkie byleby nie byly lejace tylko ciut gesciejsze;) a najlepiej spigmentowane sa chyba te konadowskie w koncu specjalnie do tego celu stworzone;)
mi sie na niezmatowionym też odbija, może faktycznie za mocno dociskasz? ogolnie to farbki na niezmatowionych gorsza przyczepność maja moze to dlatego
Witam. Mi dzisiaj przyszła przesyłka ze stempelkami.
Na początku tragedia, ale próbowałam różne lakiery i metody...
Wreszcie zaczęły wychodzić :>
Ja ostatnio robiłam stempelki,a użyłam do tego zwykłego lakieru z kiosku. Efekt taki:):
ja kupilam zestawik ale zdrapka jest jakas do d...
nie zbiera calego lakieru rozmazuje sie nie przylega w ogole do plytki dokladnie:/
wiec wydalam pieniazki w bloto
Malutkaistotka ne musisz wcale ta zdrapka sciagac lakieru mozesz sie posluzyc np jakas stara karta telefoniczna lub taka do bankomatu;)
a gdzie kupilas ta plytke?chyba nie z konada?
ooo anoosia, swietny pomysł:ok:
ja mam najzwyklejszą plastikową zdrapkę i zestaw nie z Konada i wszystko ładnie sie odbija... ale szczerze mówiąc rzadko korzystam z tego zestawu
niestety nie jest Konadoska kupilam w ALLe jakas podrobke:d
ja tez wlasnie sobie zestaw sprawila i nawet lakiery KONADA zamówilam bo za 9,99 znalazłam :) podstawowe 2 :) kolory i jak tylko lakiery przyjda bede dzialac
zwyklymi mi za diabła cały wzorek nie chciał się odbić. farbki działały, ale się mazalo troche
---------- Dodano o godzinie 14:53 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 15:31 ----------
No i tak jak napisalam wyzej, zakupilam zestaw +oryginalne konada lakiery i... dupa :(\robie jak trzeba (tak i sie wydaje)
odtłuszczam i płytkę i stempel
nakadam lakier, ścieram i szybko przykładam stempel i na jednej blaszce jeszcze w miarę się odbija a na pozostałych to masakra albo wcale (na 1 blaszce zupełnie nie chce się odbijać-ale folii niby nie ma, bo całą blaszkę porysałam i nic nie widać)
Dziewczyny co w takim razie robie nie tak?:( ręce mi olpadają, ze nawet tak prostych ozdób nie potrafię wykonać :(
Ja też mam do was pytanko, czy mozecie doradzić ?
SUPERHIT! Zdobienie paznokci mega zestaw KONAD XXL (1236976300) - Aukcje internetowe Allegro cy oplaca sie faktycznie za tą cene ten zestawik ?