ja paczuszkę do mojej mikołajki właśnie wysłałam :):):)
Printable View
ja paczuszkę do mojej mikołajki właśnie wysłałam :):):)
przykro mi ze sie spoznilam,jesli sie uda to dopiszcie mnie tez,jesli nie rozumiem,dopiero weszla w ten temacik:/::/:
A ja zrobiłam drugi prezent, bo ten pierwszy utkałam jeszcze przed losowaniem, ale jak zobaczyłam kto mi się trafił, zmieniłam zdanie i paczuszka już czeka.
NO!:D prezent zrobiony i zapakowany właśnie ide na poczte:rolleyes:
Wysłane, ale nerwów mnie kosztowało zrobienie w miare ładnej paczki.
a ja wyślę jutro bo jeszcze kończę :)
Prezent zrobiony i się suszy. Zostanie wysłany z samego rana:)
no no no brzmi nieźle:D
Ja jutro wysyłam paczuszkę ;) Miała być dzisiaj wysłana przez męża ale skleroza zapomniał...coś mi się zdaje, że nie dotrze na czas ale mam nadzieje że moj wybraniec się na mikołaja nie pogniewa haha Ja wrzuciłam w pacuszke małe hand made i dodatkowo kupiłam co nieco bo jak wyczytałam ze ten ktoś chyba nie bedzie mógł z mojego hand skorzystać to się załamałam heh ale wrzuciłam też jak juz zrobiłam ;) Zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Chciałam jeszcze ładną karteczkę zrobić ale juz nie zdąże ;) Wyśle na święta hehehe
a ja jutro muszę szybko cosik kupić bo dzisiaj miała kasa przyjść o 12 rano, ale przyszła dopiero godzine temuuuuuuu ;( Łeeeeeeeeeee.... ;(
Ja wyślę 2.12, bo wtedy będę w pracy a chcę prezencik ładnie zapakować:D ale moja osóbka mieszka nie tak daleko, więc powinno na czas dojść;)
ja wysyłam jutro, myślę że dojdzie bez problemów:)
a ja juz dostałam swój prezent:skacze:
Jej strasznie szybko!!:wow:
mhm:D tez byłam w szoku:)
łoo szalne ja wroce jak woce do siebie dopiero tfu ja kupie!!:P
no nieźle że tak szybko:) ja mój wyślę dziś:):)
Prosimy o foty prezentu:) Ja mam już skonczony dzisiaj lece na poczte:)
Pokazuj pokazuj!!!! I od kogo dostałaś?? Juz chyba mozesz się pochwalić ;P
wrzucam fotke mojego prezentu:D a dostałam go od ANETA:):rolleyes:
WoW :) Fajny :D I to wszystko dostałaś??? heh nieźle ;P
Tak wszystko:D bardzo miło:) świetny pomysł z tymi mikołajkami:good:
Tusia piekny prezent dostalas,ja sie nie zalapalam hehe
piękny prezencik!!!!!!