no i z przykrością muszę stwierdzic że i ja należę do grona zjadaczy żelków:) zawsze zaczynam piłowac ale po drugim pazurku już nie daję rady i co ?kończę zgryzając żel-ale oczywiście moim klientkom tłukę do głowy że tak robic nie wolno!!! :)
Printable View
no i z przykrością muszę stwierdzic że i ja należę do grona zjadaczy żelków:) zawsze zaczynam piłowac ale po drugim pazurku już nie daję rady i co ?kończę zgryzając żel-ale oczywiście moim klientkom tłukę do głowy że tak robic nie wolno!!! :)
oj niedobre Wy:aty::aty::D
Dla mnie bez różnicy akryl czy żel i tak zgryzę.. ale to już pod koniec tak :P
i wstyd zdjęcia pokazywać :P
jednego udało mi się oszczędzić !
żelki od paznokietka przed i po :P
bardzo ladny odroscik,slicznie sie trzymaja:)
zgadzam się :)
piekny, o ile odrost moze byc piękny :D
a teraz mój tych moich konkursowych "magia karnawału" zapomniałam pokazać, potem miałam formata na kompie i straciłam wszystki dane ale odnalazlam je w aparacie ;P
jak widac paZury po przejściach zmasakrowane skrócone i w ogole nie takie jak powinny:/:
ładny odrościk i się super trzyma :)
woszczur jakbym ja c i przeslala fotke jednej mojej klientki to bys sie przestraszyla
to to co ty wrzucilas to nie jest jeszcze masakra hih
syiwka, ale odrost. :D
woszczur, plushak, też nieźle. :D
miesięczny :
http://i47.tinypic.com/24eqkph.jpg
ładnie się trzymają. :D
super odrościk ;)
tak robi ddużo dziewczyn, ja przewaznie spilowywuje, ale jak nie najdzie to też zgryze bo szybciej :D
3 tygodniowy odrost
Załącznik 17497
hahah pomyliłam temat :P prosze kogoś o przeniesienie do http://forum.wzorki.info/przedluzani...znokcia-9.html
piękny odrościk:)
a to moje
Wow Mała ale odrosty :D
no dziewczyny odrosty galante!! ja sie dzis usmialam bo przyszla kobitka zapisac sie na uzupelnienie,niby nic dziwnego ale... pazury robila 10 grudnia... ja nie wiem jak ona wytrzymala z takimi paznokciami odrost miala juz na koncu naturalka <jak przyjdzie za tydz to zdjecie cykne> , tylko sama sobie skracala ... klientka ktora akurat byla najlepiej dowalila- no izka jak ty tak bedziesz robic to ja nie wiem czy sie utrzymasz hehe
hahahahah dobre
ja raz mialam starsza pania co przychodzila tez tak jak ty mowisz jak juz miala na samym koncu
ale powiedz mi jak taką babe to nie drażni ?? ja bym to juz dawno zgryzła na jej miejscu :P
7 tygodni
wow luska jaki megaaa odrost:D
tyle czasu chodziła ?:P
świetnie się trzyma ;)
dziewczyny świetne odrościki:)
Luska jaki mega odrost, choć na 7 tyg to i tak nieduży