widzialyscie? wszystkie pieski dokarmione 2 tygodnie przed koncem akcji :D jak ja sie ciesze :D:skacze::skacze::skacze:
dostana 1,5 tony karmy :D
ale mi serduszko rosnie jak sobie pomysle ile pomoglismy :D
Printable View
widzialyscie? wszystkie pieski dokarmione 2 tygodnie przed koncem akcji :D jak ja sie ciesze :D:skacze::skacze::skacze:
dostana 1,5 tony karmy :D
ale mi serduszko rosnie jak sobie pomysle ile pomoglismy :D
drogie dziewczyny pomózcie w głosowaniu na zdjęcie slicznego i słodkiego synka mojej znajomej klikac mozna codziennie:]
http://bobovita.com.pl/galeria/50915
z góry dziekuje za głosy:kwiatek:
Tusia juz kliknęłam :) i będę klikac dalej ;) ale jest dopiero 7 głosików :(
Dziewczyny dalej głosować :P
i ja wysłałam głosik
kliknięte:)
już oddałam głosik
juz 14, jeste¶cie boskie:skacze::D
zagłosowane ;)
mój głosik dodany.. juz 23 :):cwaniak2:
dziewczyny jeste¶cie koooochaneeeee Miki ma juz 30 głosów:D:master: jutro mozna od nowa:skacze:
już 37 :D
wczoraj jak znajoma weszła, to uwierzyc nie mogła ze tyle głosów przybyło:D dziekuje:kwiatek:
BoboVita - Zawsze z Tob±, Mamo!
---------- Dodano o godzinie 15:16 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 09:45 ----------
juz ma 52 głosy, głosujcie :tany2::D
już 55 :)
57 :skacze:
jeszcze więcej, klikajcie:D
głosujemy głosujemy ^_^
oddałam swoj głosik :)
klikajcie klikajcie:skacze: Miki odwdzięczy sie słodkim usmiechem:love:
67 :D i klikajcie dalej ;P
klikamy 69 :P
75 :mml::tany2:i głosujemy dalej ;)
77 :)
Kliknięte :) 78 :)
---------- Dodano o godzinie 12:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:02 ----------
Dziewczynki ja też zgłosiłam moj± córcię do konkursu i bardzo proszę o kliknięcie i oddanie swojego głosiku :D
no mi niestety wyskakuje :huh: