ja mam 3 psy owczarka niemieckiego, boxera i yorka a do tego moje dziecko ma swinke morska i chomika normalnie zwierzyniec
Printable View
ja mam 3 psy owczarka niemieckiego, boxera i yorka a do tego moje dziecko ma swinke morska i chomika normalnie zwierzyniec
faktycznie zwierzyniec:)
Mi się właśnie przypomniało jak moja siostra była mała i przyniosła do domu, do szuflady jaszczurki i chciała zakładać hodowlę :o
a ja jak bylam mala to rodzicom do domu nagminnie przynosilam zaby
No to Ja tak dla ubawu...wrzucam fotke mojego Barona,delikatnie go skrzywdzilam ale ubaw mialam niezly n o i kilka innych fotek ,a tego czarny byl to Cwaniak ale skradli Mi Gow Holandii...tez byl cudny..:(
Załącznik 6190
Załącznik 6191
Załącznik 6192
Załącznik 6193
Załącznik 6194..
Aniu w piorkach calkiem mu do pultyna hahaa
a ja pochwale sie pieskiem co prawda nie moim ale mojego chlopaka na fotce ma pol roku obecnie ma 1,5 niedawno urodzilo mu sie sliczne potomstwo :)
Załącznik 6201 Załącznik 6202 Załącznik 6203
Pokaż szczeniaczki koniecznie :D :D :D :D
Super są husky
jak tylko dostane fotki to napewno pokaze sa sliczne :) gdyby nie moj 10 letni pies to bym dostala jednego a tak to lipa :/
haski. piękne na. mój jest mieszaniec wilczura i haskiego. ale są naprawdę piękne. i przede wszystkim muszą mieć dużo przeszczeni do biegania:skacze::skacze::skacze:
To ja wam pokaże naszego świniaka Chrumka :D Potulny jak baranek :)
swietny zwierz Agusia
a ja już miałam w zyciu parę zwierzątek :D Zacznę od początku. Tylko mam nadzieję, że mi się komp nie wyłaczy bo już dwa razy pisałam ten post i za każdym razem coś mi się włączało i później tego włączyć nie mogłam, albo komp mi się wyłaczał ;(
Jeszcze jak byłam mała... słodka i niewinna, i nie chodziłam do szkoły, mięliśmy akwarium z rybkami. Najbardziej lubiłam glonojadki :D. Ale pewnego dnia jedna z rybek urodziła. Później jedna wielka zaczęła je wszystkie zjadać:o Co rano wyławialismy po parę szkielecików... No i przyszedł czas aby pożegnać się z tą krwiożerczą i kanibalistyczna rybką i spuścić ją w klopie :D:D Niestety jakiś czas później akwraium pękło i musieliśmy oddać je tacie aby wziął je do pracy. Później miałam żółwika takie malutkiego :DAle okazało się że urośnie jeszcze dużo i znów musieliśmy oddać tacie.. (niedługo tam bedą mieli jakiś zwierzyniec :D) Jeszcze wieeele razy mięliśmy rybki np. w kuli :D Później przyszedł czas na pierwszego pieska ;P Rasa : Mops, imię: Mopsia :skacze:Baaardzo ją kochałam.. była taka słodziutka, wogule nie szczekała tylko raz w życiu szczeknęła :D Na gołebie... jaki piskliiiiwy głos miała :D No, ale byłą bardzo chorowita... :( Caly czas wymiotowała, chorowała... bidulka... po roku postanowiliśmy oddać pani na wsi. Chciała ją dać jej ojcu, bo siedzi w domu sam i nic nie robi...
Później mięliśmy małego jamnicza, ale też oddaliśmy po paru miesiącach bo strrrasznie gryzłaaa, aż do krwi i szczekała.... Zresztą wszystkich zwierzątek pozbyliśmy się "dzięki" mamie... :zly: żadne jej nie pasowała.... mieliśmy przez GODZINĘ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Psa pinczerka i oddaliśmy bo jej się nie spodobał :wow::wow::wow::wow::wow::wow: Powiedziała że niby za "duży".... Później dostałam myszkę biała i też oddałam... bo mama nie chciała... świnkę morską też oddała..... Później mieliśmy terriera...Sonię. Parę miesiecy później zgubiła się.... Szczurka później miałam.. mama też oddała.... Szczurek to była ONA :D Midi się nazywała. Dodam zdjęcia ;P A teraz ponad 4 lata temu kupiliśmy Yorka :D Imię: Tofik. Jest kochaniuuutki, ale jednego u niego nie lubię... liże wszystko, dosłownie!! :D Co mu się pod nos nie podetknie on to wyliże :D Rękę, nos, stopy, nogi, drzwi, szafkę, kanapę, poduszkę, podłoge, zasłony, zabawki, stół.... wszystkoooo... lodówke też... uwielbia jeść śnieg :skacze:
Dobra dodoaję zdjęci...
Ciekawe czy komuś by sie chciało to czytać :D Zdjęćia mojego pieska są strae wykonane chyba ponad rok temu.
szpila moj yorczek tez ma takie umaszczenie
A ja chyba mam alergię na psią sierść.... ;(;(;( A tak chciałam mieć w przyszłości bernardynka... ;(
ZOSTAŁAM WCZORAJ 'CIOCIĄ' !! moja kiciunia urodziła trzy śliczne maluszki :skacze: :skacze:
na zdjęciu za bardzo nie widać ale jeden jest taki jak mamusia, a dwa białe z rudymi i czarno rudymi plamkami :)
boże jakie śliczne.:skacze::skacze::skacze::skacze: jak podrosną to będą na pewno bardzo ładne.:*:*:*:*
Aaa Szpila jaki zwierzyniec miałaś!! Ale York jest przepiękny planowałam kupić ale że w bloku mieszkam to troche nie wygodnie mieć pieska;(
jakie świetne kociaki !! a ja będę miała takiego kudłatego psiuńka :love:ale jeszcze musze poczekać bo ma dopiero 3 tygodnie:(
A gdzie tam niewygodnieee!! Ja też mieszkam w bloku! Ja mam miniaturkę Yorka, to on jeszcze mniejszy ;P Chasa se po domu bo on taki kurdupel to dla niego jest o wile większe mieszkanko niż dla nas ;P A sierści nie gubi, ma włosy to wygodnie takie pieska mieć jak się chce, nawet w bloku:skacze: A poza tym mój ma 2,2 kilo więc nie ma trudności w podonszeniu go :D Często na dwór nie wychodzi bo się boi ;P Strachliwe są, ale majaą charakterek
Nie mów bo się skusze !!:love:
Madziu kociaki są przesłodkie, a Twoja kotka jest śliczna!!!!!! Na zdjęciu widać, że trochę zmęczona po porodzie, ale bardzo troskliwa:).
Skuś, się skuś!!!! Taki mały piesek w mieszkaniu w bloku to nie problem :D Moja koleżanka ma nawet owczarka niemieckiego tylko musi z nim bardzo często wychodzić ;P
Ja mam pieska, ale one są bardziej uparte od suczek. Mama mówi, że jak Tofik umrze ( ;( ) to wtedy kupi suczkę i wykastruje bo inaczej to by miała mały problemik co miesiąc :D
Nie je dużo, miejsca też dużo nie zajmuje :D . Mój 3 razy wychodzi na dwór na 5 min. i tyle mu starczy :P i dobrze, bo gdyby chchiał biegać po półgodziny to by mi się nie chciało już całkowicie z nim wychodzić :D
Plushak jak bardzo chcesz to możesz kupić :D U mnie w bloku chyba kilkanaście osób ma psa o ile nie więcej :D i problemów nie ma.
---------- Dodano o godzinie 15:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:02 ----------
Jakbyś się zdecydowąła to odrazu polecam Ci karmę Royal Canin :good::good::good: Specjalnie dla Yorków :D Mój ją lubi bardzo :D (i fajnie pachnie ^_^)