-
Odp: Warsztaciki forumkowe-letnie inspiracje :)
ja juz wiem że na pewno mnie nie będzie bardzo mi smutno że sie z coniektóyrmi nie zobacze... ale może jeszcze będzie okazja:(
-
Spoko, odrobisz w polu:P
Kuźwa teraz to zgubię się jak nic...
-
Ladyss a jak bedziesz jechała?? pociagiem??
-
No pociągiem bo to dla mnie najtaniej
-
a jedzie któraś może z Bielska? ;D bo ja tak, a fajniej by było jakbym nie jechała sama :)
-
Ladyss i jak jedziesz do Sosnowca czy do Myslowic?? b o jakbys wysiadala w Sosnowcu to mozemy jechac dol Myslowic razem:)
-
Wiesz co jak sprawdzałam pociągi to jadę z Częstochowy do Katowic i z Katowic do Mysłowic.
-
ale z Czestochowy jada przez sosnowiec.....wiec jesli masz ochote to wysiadaj w sosnowcu i pojedziemy autobusem razem:D
-
Tak nie będę kombinowała, wolę dojechać pociągiem bo bardzo mało płacę:)
-
Bożenko jeżeli wszystko dobrze pójdzie ja z BB pojadę:)
-
:skacze: :jupi: jak faaajnie :D plushaczku to jeszcze się w kwietniu przed wyjazdem zgadamy co i jak, czym pojedziemy :D
-
JAK JUZ PEWNIE WIECIE...BO SIE WCZORAJ WYGADAŁAM...NA SZKOLENIU BEDZIE DWÓCH INSTRUKTORÓW ORAZ PREZENTACJA FIRMY SHARTO...w zwiazku z tym bedzie mozliwosc zakupu produktów tej marki ze specjalnym rabatem..:) Istnieje rowniez mozliwosc otrzymania certyfikatu uczestnictwa w warsztatach za dodatkowa opłata 20 zł..:) osoby chetne prosze o zgłoszenie..!! musze wiedziec jaka ilosc certyfikatow zakupic..
-
Pzurku super niespodzinka....czyli rozumiem ze nie 50 a 70zl?:D ja chetna na certyfikat :)
-
tak z certyfikatem 70..ale to nie przymusowe..jak kto chce:)
Sama sie szczerze mowiac niespodziewałam tego wszystkiego..:D ale wyszło jak wyszło i bedzie w pełni profesjonalnie..:)
-
Ja będę chciała:) ale dopłacić Ci to przelewem czy już na miejscu?
-
a ja mam pytanko..
bo nei wiem czy doczytałam ale niby miały być dyplomiki przedtem?? :D
bo juz nie wiem o co cho, czy beda te certyfikaty. , czy dyplomy.. ;P
-
Pazurku to mnie wpisz na liste :D cos z danych potrzebne?chyba wsio masz:D... ja w pon wplace kasiorke:)
-
Cytat:
Napisał
PAZURKOMANIA
JAK JUZ PEWNIE WIECIE...BO SIE WCZORAJ WYGADAŁAM...NA SZKOLENIU BEDZIE DWÓCH INSTRUKTORÓW ORAZ PREZENTACJA FIRMY SHARTO...w zwiazku z tym bedzie mozliwosc zakupu produktów tej marki ze specjalnym rabatem..:) Istnieje rowniez mozliwosc otrzymania certyfikatu uczestnictwa w warsztatach za dodatkowa opłata 20 zł..:) osoby chetne prosze o zgłoszenie..!! musze wiedziec jaka ilosc certyfikatow zakupic..
O BOŻE :o Toż to ja tam polegne!!
Instruktorki bedą nade mną ręce załamywały ;(
-
To nie konkurs tylko warsztaty, nie będą się załamywać tylko poprawiać:P
-
o kurcze... teraz podwojnie, potrojnie, pomilionowo żałuje że mnie nie będzie :(
-
A może zawieziemy Cię do Mysłowic z łóżkiem?:P
-
a te certyfikaty będą od tej firmy czy jak ?:)
-
Tak certyfikaty beda drukowane specjalnie na warsztaty...beda zawierały i dane tej firmy jak i rowniez moje..., wstepnie miały byc zrobione przezemnie...ale skoro trafiła sie mozliwosc posiadania profesjonalnego certyfikatu...z logo,pieczatka oraz podpisami instruktorek...:) sadze iz kazda woli posiadac taki..:)
szpilcia i spokojnie...wg. Mnie chyba lepiej jak beda z wami pracowac instruktorzy?? Zawsze bardziej profesjonalne podejscie..:) a przy okazji mozliwosc przetestowania nowej lini produktów..ew. Zakup jezeli wpadna wam w oko...a naprwde sa rewelacyjne...!!!! Ceny rowniez wzgledne...:)
-
no właśnie... a co to w ogóle za firma? bo szczerze mówiąc pierwszy raz się z ta nazwą spotkałam. jakie są ceny tych produktów? heh w razie czego muszę wiedzieć orientacyjnie o ile więcej kasiory ze sobą zabrać :D
Pazurkomania czy mamy wysyłać ci jeszcze jakieś nasze dane do certyfikatów?
-
Na pewno nie słyszałyscie poniewaz ta firma wchodzi dopiero na rynek..:) ja ,mam obecnie okazje testowac ich produkty i sa szczerze mowiac rewelacyjne..co bedziecie miały okazje sie same przekonac...jest jakosciowa poziomem znanych nam firm jak spn,golden nails, sun flower cenowo kształtuje sie np.clear 15 ml. 45 zł 30 ml.80 zł ...z tym ze na warsztatach bedzie cena rabatowa..:)maja pełna game produktow do stylizacj min. zele,prep,płynne,ozdoby,lampy,pedzle..itp. wiec mozecie sie spokojnie zaopatrzyc w gróbsze portfele gdyby wam cos wiecej w oko wpadło..tak jak juz pisałam..bedziecie miały okazje je testowac...bo bedziemy na nich pracowac podczas warsztatów...
jezeli chodzi o dane to jak najbardziej...Imie i nazwisko na pw:)