Odp: Jakie produkty oraz firmy polecacie
Cytat:
Napisał
kasiasssss
ja za mowilam zele Basik silker,kower,kolorowe zeliki,tez bede je uzywac pierwszy raz
Cytat:
Napisał
Ladyss
Myślę że Cię nie zawiodą:good:
ja już przyzwyczaiłam się do tego gęstego i fajnie mi się na nim pracuje.
he he... widze że niektórzy moje rady wprowadzaja w zycie i nawet nie narzekają... póki co... Syliwa-wiedziałam, że sie przywyczaisz :good:
---------- Dodano o godzinie 13:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:33 ----------
Cytat:
Napisał
aga2878
czesc pomóżcie mi proszę dostałam lampę i akcesoria do paznokci jakie produkty kupic do żelowych paznokci?
i ja będę stała przy swoim- polecam markę silcre Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna i ich linie:
- żel clear basic do wszystkiego-budowania zatapiania i nabłyszcania Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
- primer Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
- kolory z basica Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna oraz Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
- cover (kamuflaż) z linii basic Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
- biały do frencha i nie tylko z linii lovely Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
- nabłyszczacz z linii perfect Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
- żel o poświecie fioletu wybijający biel ( do budowania zatapiania, niesety potzrebuje dodatkowego nabłyszcenia, ale pięknie wybija biel) z linii no name Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
- i lakiery z linii silcare gleze (no name) Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
- lakiery z linii summer collection (no name) Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
lakiery maja bardzo dużo pigmentu, więc wystarczy jedna warstwa do idealnego pokrycia, poza tym świetnie nadają sie do odbiejanek KONADa ze względu własnie na bardzo dużą ilośc pigmentu
:)
Ja formowałam krzywą nitkowym gluciskiem a przy gęściejszym żelu tak się nie da dlatego nie mogłam się przyzwyczaić;) ale opanowałam formowanie innym sposobem.
cover kupiłabym na pewno bo już kilka miesięcy temu doradziła mi go pewna stylistka ale z cleara teraz też się cieszę.
Witam serdecznie wszystkich. Pracuje na zelach BIO Sculpture, polecam zdecydowanie jesli chodzi o przedluzanie na formie i wzmacnianie naturlnej plytki paznokcia. ( Niestety tylko dostepne sa po skonczeniu szkolenia).
Cytat:
Napisał
buziak1
ja polecam żele Cristina i Excellent :)
ja rowniez
Dziewczyny a co myślicie o Reni Nail??
Cytat:
Napisał
aneczka19895
Dziewczyny a co myślicie o Reni Nail??
tu masz posty na ten temat a opinie rózne
Forum Paznokcie Wzorki.Info - Wyniki wyszukiwania
Cytat:
Napisał
elaxx76
Podziękować :)
Widzę, że jestem chyba jedyną osobą, która stosuje impossible nails. Mam ich akryle i część drobiazgów w stylu linierków (sprzedają markę wibo) czy ozdób, pozostałe oprzyrządowanie pochodzi z alle paznokcie (pędzelki, pilniki, formy, ozdoby, pojemniczki). Kolorówka na razie jest z impossible, ale w przyszłości - zapewne będzie mix - zależy gdzie znajdę interesujący mnie kolor ("moja" firma nie ma np fajnej, żywej zieleni, której mi brakuje). W planie mam zakup żeli po napływie gotówki i tu będę zapewne zaczynała od którejś z wymienionych firm, na jednych już pracowałam, o drugich zebrałam pochlebne opinie, ale nie tyle ich, by być całkiem przekonaną. Być może zacznę od małych opakowań, aby sobie potestować, chciała bym wybrać dość gęste żelki, nie lubię pracować na wodzie nad którą nie panuję ;)
JA pracuje na RA NAILS i EF exlusive. kolorowe zele i akryle lubie od NEO NAIL. a ozdoby kupuje u dobrej rady lub alle paznokcie(alle nails). W pracy pracuje na Clasic Manicure (CM)
A ma ktos link na allegro do dobrej rady lub z silcare kolorowe zele??
Szukam i nie moge znalezc kolorowych zelow z tych firm na allegro.
Tylko tam mam mozliwosc kupna, ale jak narazie sobie chwale wszystko:):wstydek:
Cytat:
Napisał
daisy77
A ma ktos link na allegro do dobrej rady lub z silcare kolorowe zele??
Szukam i nie moge znalezc kolorowych zelow z tych firm na allegro.
Tylko tam mam mozliwosc kupna, ale jak narazie sobie chwale wszystko:):wstydek:
Bardzo proszę:
dekorynka KOLOROWE ŻELE UV MEGA WYBÓR CENA HIT ! (800614641) - Aukcje internetowe Allegro
ŻELE KOLOROWE BASIC - 19 KOLORÓW - tylko 12zł (799677951) - Aukcje internetowe Allegro
o kurcze to chyba najlepsze forum jakie znalazlam!!!!!!
No tak blyskawicznie zeby dostac odpowiedz to szok:wow:~!!!!!!!!
Juz tyle forum przeszukalam i o jakies odpowiedzi sie doprosic graniczylo z cudem, a tu -
pytasz -masz :):):):)
Ale swietnie ;0
DZIEKI wielkie za odpowiedz;)
Cytat:
Napisał
daisy77
o kurcze to chyba najlepsze forum jakie znalazlam!!!!!!
Nie chyba tylko na pewno!
Zostaniesz z nami dłużej to sama się przekonasz.
Samaron ma calkowita racje,my jestesmy uzaleznione,pozytywnie uzaleznione,od rana do nocy forum:D
No to super juz sie wpraszam:)
Na innych forach jak ponawialam pytanie ,bo czekalam na odpowiedz to mi odpisywali ze nikt tu caly dzien i po nocach nie siedzi...
No to posiedzimy razem i to dluzej bo ja zaczynam dopiero:)
pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie!!!
Ja polecam firmę Golden Nails. Na początku pracowałam na żelach z SF, ale nie podeszły mi. Natomiast z GN pracuje mi się świetnie. Mają bogatą gamę kolorów zarówno żeli, jak i akryli. Posiadają też bogatą ofertę innych produktów ptrzebnych do stylizacji :good:
polecacie firme silcare ,wiec zamowilam kilka kolorowych i ccialabym tez gloos znalezc ale niegdzie nie ma:(
czy moge w takim razie polaczyc gloss z innej firmy???
no i jaka mi polecicie do glassa??
nie jestes jedyna,ktora pracuje na impossible:) ja rowniez mam caly komplet akryli, ich cover ten mega kryjacy mi odpowiada
Cytat:
Napisał
daisy77
polecacie firme silcare ,wiec zamowilam kilka kolorowych i ccialabym tez gloos znalezc ale niegdzie nie ma:(
czy moge w takim razie polaczyc gloss z innej firmy???
no i jaka mi polecicie do glassa??
ja kiedyś używałam takiego Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna i był bardzo dobry, ale teraz używam inny, taki "specjalnie produkowany" dla hurtowni w której sie zaopatrzam i jest jeszcze lepszy, niesety nie mają go teraz w swojej ofercie internetowej tylko w sklepie stacjonarnym... chocolacie kiedyś kupiłam i wysłałam poczta i z tego co pisze to jest zadowolona z niego:)
Cześć dziewczyny :)
A jakiej firmy akryle byście poleciły dla początkujących??
27.11 jadę na kurs z metody akrylowej. Jakie byście mi poleciły na początek??
Cytat:
Napisał
pinusia6
Cześć dziewczyny :)
A jakiej firmy akryle byście poleciły dla początkujących??
27.11 jadę na kurs z metody akrylowej. Jakie byście mi poleciły na początek??
Proponuję zajrzeć tu :D
http://forum.wzorki.info/metoda-akry...-uzywacie.html
http://forum.wzorki.info/metoda-akrylowa/248-akryl.html
http://forum.wzorki.info/metoda-akry...roduktach.html
tak tylko zea hurtownia z tego linku od woszczur nie wysyla za granice...
ja niestety musze kupowac przewaznie na allegro tam wiekszosc wysyla za granice i platnosc mam wygodna ,kurcze i tu problemy wiecznie mam bo nie wszystko tam jest...
to nie to co wy cyk bach i juz do sklepiku czy hurtowni na druga strone :)
fajnie wam,ja wszystko przez neta,tu nic nie ma ,średniowiecze nadal panuje:)
moze ktos ma jakis link na dobry gloss z allegro firmy silcare(osobiscie szukalam takowych nie maja)...
albo innej firmy ,dobry gloss co sie dlugo trzyma.