pisać :P
Printable View
pisać :P
no właśnie jak zaczynam pisac , to później się okazuję że ktoś coś dopisał i tak stoję na pierwszych trzech tematach heh a tu jeszcze tyle innych... najlepiej to by było wejśc jak już wszyscy lulu pójdą ;P mała zaprosiłam Cię do znajomych na nk :D
a ja oglądam teraz Dextera na tvn i oczywiście laptopik na kolankach :P
dobry ten dexter bo słyszałem małe co nieco tylko :)
rewelacyjny :] leci raz w tygodniu we wtorek o 23:30 oglądamy każdy odcinek :D
---------- Dodano o godzinie 00:12 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:10 ----------
A wczoraj oglądaliśmy ten film co polecałeś "Nie zadzieraj z fryzjerem" ale sie naśmiałam :D:D:D:ok:
eee dla mnie to za późna pora :P
ale ściągnę sobie na probe ;)
A ja właśnie wróciłam od mojej "ex-przyjaciółki".....kiedyś pokłóciłam się z nią przez mojego byłego byłego chłopaka ale mam nadzieję odbudować tą przyjaźń :) Ehhhh :/
późno dosyć wróciłaś ^_^ co tak długo robiłyście :P
A ja mykam z domciu z córką, bo paszport jej traci ważność i musimy nowy wyrobić. A dzisiaj ma wolne, bo egzaminy klas trzecich w gimnazjum.
a ja dopiero wstałam, zaraz biorę sie za pisanie pracy mgr... mało czasu mi zostało :(,
pozdrawiam wszystkich i życzę udanego słonecznego dnia :*
:spi:ja też dopiero wstałam
Aniu to miłego dnia i szybkiego napisania pracy :]
Jeśli napiszę, że teraz mnie suszy i czuję się nieswojo to się pewnie domyślisz hihihi ;)Cytat:
późno dosyć wróciłaś ^_^ co tak długo robiłyście :P
tak teraz to wszyscy sie domyślą hi hi hi:crazy:
Co najgorsze na kaca nic mi nie pomaga i trwa on cały dzień....coś ze mną nie tak :/ Próbowałam już wszystkiego....Rosołki, piwka, prysznic, nawet za pracę się kiedyś wzięłam :P Nic kompletnie :/ :help: hihi
A cytrusy próbowałaś?? Oj okropne uczucie, a jeszcze jak tak długo trwa-WSPÓŁCZUJE:przytul:
Ja własnie patrzę co się działo na forum,a czekam na koleżankę bo ma przyjść na pazurki :)
Cytrusy hmm..... a co mam z nimi robić?? :lol: Żartuję oczywiście :d Może być pomarańczka? Bo cytryny nie zdzierżę :P
Może byc :D mi pomaga ;)
Wiesz co nawet lepiej bo niby bym coś zjadła, ale mam wrażenie, że może być szybki powrót posiłku :P A taki pomarańczek to lekki więc może się jakoś przyjmie :D
hi hi hi no to super :) Dzisiaj dietka raczej bedzie ;)
czy tylko ja mam dziś taki dzień że się robic nic nie chce?? Właśnie skończyłam robic tipsiory , już drugie dziś ,i na wieczór mam kolejne dwie klientki , a mam takiego lenia że masakra!!
Coś jest w powietrzu, ciśnienie dzisiaj chyba skacze, ja bardzo odczuwam takie zmiany. Rano byliśmy z mężem na rowerach. Zrobiliśmy mniej km niż wczoraj, bo tylko 25, a czułam się jakbym przejechała ze 40. Więc masz prawo czuć się byle jak.
łoo Boziu to niech to ciśnienie już będzie normalne bo ja tu dziś chyba padnę!!!! a te klientki to ja nie wiem jak zrobię......
Iwonka tylko 25... ja bym dziś nawet 5 km nie przejechała, nie mówiąc nawet że mi się do sklepu nie chce wyjśc...
potwierdzam tez mam dzisiaj lenia :D
To miłe, że nie jest się osamotnionym w dolegliwościach:D