pedał a tfu
będąc sama w domu zobaczyć złodzieja który się włamał czy ducha ?
Printable View
pedał a tfu
będąc sama w domu zobaczyć złodzieja który się włamał czy ducha ?
ducha bo zlodzieja juz raz zlapalam na moim balkonie
stalam z nim twarz w twarz hihhi
zostac przylapanym w lozku przez mame czy przez zone hahah
no co ty mała i co zrobiłaś ?
ale na czym przyłapanym ? sprecyzuj pytanie :P
kamis nawet nie pytaj jak kuzynowi meza powiedzialam co zrobilam to spytal czy jestem normalna
wrocilam do domu (maz zostal w aucie)wlaze do sypialni a na balkonie 2 sobie buszuje
otworzylam balkon i spytalam co oni tu robia.zamiast s*******ac to ja otwieram balkon i gadam z nimi
kuzyn powiedzial ze jakby mieli cos w rece to bym zajebiscie w leb dostala
ale uciekli (gowniarze byli) a mieli mlotek ale na szczescie ze strachu wyrzucili hihi
mam sprecyzowac pytanie
przylapana na sexie z facetem przez swoja mame czy przez swojego meza
o tak bedzie lepiej
raczej przez męża, bo wtedy już koniec:P
zostać przyłapanym w łóżku z kochankiem przez męża czy przyłapać męża w łóżku z kochanką ?:D
przyłapana z kochankiem:wstydek:
stara ryba na talerzu żywa ryba na patelni:)
zywa ryba na patelni(morderstwo)
wypicie surowego jajka czy mozdzek smazony :) smacznego!!
móżdżek fuuuuj
wdepnąc w psią kupę czy byc, że tak powiem ufajdanym przez ptaka ;D
gorsze ufajdanym przez ptaka... Bo Ci na łeb może nasrać a tak to tylko na podeszwie buta.. da radę wyczyścić.. :D CO jest gorsze... zjeść larwę muchy czy gąsienicę?? :D
widzę, że pytanie pozostaje długo bez odpowiedzi.
Zdecydowanie wolałabym zjeść larwę muchy, bo jest mniejsza.
Być konduktorem czy kanarem?:)
wpaść pod pociąg - to oczywiste:D
idziesz ulicą i jak się tak bardzooooo chce, ale nie siusiu - tylko to cięższe....:wstydek:
to lepiej w majtki czy na chodnik zrobić?????
o matko, ale pytanie, chyba jedno i drugie jest straszne, ale jak już mam wybrać to gorsze chyba kochać się ze zwierzęciem, bo jak kochasz się z ukochanym i on umrze to nawet możesz o tym nie wiedzieć.
Klienta z jedzeniem pod paznokciami, czy z kupą pod butem (która oczywiście śmierdzi) ??
O jezuś..... i rzy tym i przy tym by mi się niedobrze zrobiło, ale chyba jednak....... jedzenie.... ochyda....
Zjeść kozę z nosa czy woszczynę z uszu?? :D:D
koza z nosa
upić się na imprezie i zrobić striptiz czy zarzygać całe towarzystwo?
zarzygać wszystkich :P
co jest gorsze : zostać zdradzona przez faceta z inną dziewczyną, czy z mężczyzną?
z mężczyzną zdecydowanie :/
spłonąć czy utonąć ?
spłonąć.... brrr... powolna i bolesna śmierć ;/ Ale podobnop tak samo jest z utonięciem ;/
zjeść świnkę morską czy chomika z grilla ? :D
Hmmmmm i to i to okropne, szczególnie dla mnie bo nie jadam mięsa - ale chyba chomik gorszy - taki maluśki
być alkoholikiem i przepić cały majątek czy być hazardzistą i przegrać cały majątek
przepić
zjeść żywego ślimaka czy żywą zdechłą muchę ?? :skacze:
buhahahahaha :D bo na początku miało być żywą a później zapomniałam skasować xD oczywiście zdechła miałą być :skacze:
---------- Dodano o godzinie 15:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:04 ----------
na koty mam uczulenie więc dla mnie chyba gorzej wyjść za mąż za kota :)
być porwanym przez ufo czy wilkołaki??
z piekarnika.
mieć męża transwestytę czy ojca transwestytę ?