Ja do IBD już się przymierzam jakiś czas i ciągle nie mogę się jakoś przekonać. Czytam i czytam i dalej nie wiem ;(
Printable View
Ja do IBD już się przymierzam jakiś czas i ciągle nie mogę się jakoś przekonać. Czytam i czytam i dalej nie wiem ;(
IBD mam tylko akryle. Cover, Naturalny Roz, Bialy i Clear. Nie pracuje na akrylu, ale pieknie wychodzi french na stopach :)
Ja właśnie kupiłam te żele i już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie paczka żeby je przetestować :)
W zasadzie każdy żel będzie dobry na początek, najlepiej jednak myślę, że nada się builder clear :)
jestem za builder clear ;)
Ja zawsze pracowałam na jednofazowych żelach na takich również miałam robiony kurs także ciężko mi się trochę ogarnąć, ale pójdę za Waszą radą dobre kobietki :)
Nie będziesz żałować, jak dla mnie to najlepszy żel budujący jaki miałam :)
A mam pytanie czy musiałabym kupić jeszcze ten bonder czy niekoniecznie ? No i jeśli chodzi o primer czy stosowałyście kiedyś inny niż marka żelu ?
Ja go używam z bonderem i nigdy nie próbowałam bez niego, a jeśli chodzi o primer to myślę, że może być inna firma (stosowałam z spn, ez flow i wszystko grało:) )
No to mnie przekonałyście :)
Tak jak pisze emila primer można każdy i wszystko jest ok.
Próbowałam bez bondera i tragedii nie było.
Zakodowane mam jednak w psychice że najlepiej w duecie he he.
Ja mam bonder to go uzywam .Ale czytałam też opinie dziewczyn które bondera nie uzywaja i też jest ok. ;) Kup sam budujacy i sama sprawdz ,a bonder zawsze mozesz dokupić ;)
Super bardzo mi pomogłyście :) mam nadzieję, że sobie poradzę ;) a jak wypróbuję to pochwalę się rezultatami :)
Czekam z niecierpliwością na Twoją opinię :)
A mnie się bonder strasznie zapowietrza,a staram się dawać go malutko i nie zalewam skórek;(
Ja spróbowałam bez bondera z primerem i żelem podkładowym z MM i jest ok:D
Czy któraś z was ma podglądowe zdjęcia żelu ultra white i extreme white?
Będę wdzięczna:D
zdjęć nie mam ale sa to dwa inne odcienie ultra jest taki jakby biały szarawy jak do naturalnych paznokci natomiast extrime jest śniezno biały-dużo ładniejszy od ultra...
Mam nadzieję, że to pomoże.
Ultra white
http://sklep.mar-kos.pl/upload/Build...opiowanie).jpg
Xtreme White
http://sklep.mar-kos.pl/upload/Frenc...opiowanie).jpg
Dziękuję za szybką odpowiedź/ A jak z gęstością tych żeli?
i jeden i drugi jest bardzo gesty
mar-kos to zdjęcie jest dziwne... czy ten żel u was jest oryginalny?? IBD Builder Clear 30g PROMOCJA (3167164630) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a już widzę to 30 ml.... pomyliło mi się,że to 56 w takiej cenie:)
kiedys używałam tylko xtreme i był super.warunek trzeba lubić geste białe:)