Powiedzcie mi co to znaczy, że paznokcie mają być użytkowe, bo moim zdaniem, to oznacza, że na ich powierzchni ma nie być żadnych wypukłych elementów tylko wszystko zatopione.:/:
Printable View
Powiedzcie mi co to znaczy, że paznokcie mają być użytkowe, bo moim zdaniem, to oznacza, że na ich powierzchni ma nie być żadnych wypukłych elementów tylko wszystko zatopione.:/:
paznokcie uzytkowe to takie ktore moglabys nosic na codzien :D moga byc z elemantami 3D ale nie takimi typu figurki czy drzewka :D np moje pazurki z konkursu Na wyspach Bergamutach odpadaja :D
takze wszelkie kwiatki akrylowe czy cyrkonie sa jak najbardziej wskazane :D
Dzięki Kamilko za odpowiedź, ja zawsze inaczej myślałam i szkoda, że wcześniej tego nie wiedziałam, bo wszystko co zrobiłam na konkurs, to pozatapiałam, a o wiele lepiej wyglądało nie zatopione.;(
Ale to nic miałam troche wiecej zabawy z tymi paznokciami i przez swoją niewiedzę utrudniłam sobie okropnie życie:D
Ojej widzę, że wszystkie zdolniachy biorą udział - więc moja praca jakoś tak blado wypadnie ;/
a ja nie mam niestety aktywności :(
no to zamiast marudzić to się trzeba wziąć za pisanie przez 5 dni spokojnie dałabyś radę :) trzeba tylko chcieć....
:skacze:serio się doczekać nigdy nie mogę waszych prac ^^ Nie wiem czy wysłałam pazurki użytkowe trochę tam nakładłam :/:
oldka aktywność będzie sprawdzana przed ogłoszeniem wyników więc jest dużo więcej czasu na nadrobienie ;)
aaaaaaaa co wchodze na forum to pierwsze co robie to w myslach mowie....zaraz zrobie pazurki :D..i jakos nie moge sie zebrac jak znam zycie bede robila ostatniego dnia na ostatnia chwile.....ale coz zycie...:P
i tez sie nie moge doczekac letnich cudeniek na waszych łapeczkach:D
Moje już poszły :)
długo się głowiłam, które zdjęcia wybrać :D
teraz pozostaje tylko cierpliwie czekać :P
Ja już widze te wszystkie kwieciste i kolorowe prace :) A się oko nacieszy.
chciałabym wysłac swoją prace ale nie wiem czy bedzie przyjeta z powodu aktywności:(( zmiencie regulamin:(:(:(:(^_^
Udzielaj się :) i regulaminu nie trzeba będzie zmieniać, ani płakać, że się na konkurs nie załapało.
jestem WY-KOŃ-CZO-NA... :porazka:
Robiłam te pazury 9 godzin, do teraz bolą mnie plecy ughhh....
Dzisiaj wysyłam :P:P:P
Szpila :brawa::brawa:
postawa godna nasladowania! :roza:
dziewczynki 4 dni ^_^
aaaaaaaaaaaaa Szpila Ty juz??? ja dopiero powyciagalam wszystko co mi bedzie potrzebne.....plan kocepcje juz mam...teraz tylko dziecko wyslac spac:D i zaczac dzialac:D
A ja jakos weny nie mam -wczesniej mylslalam ze to prosciej mi pujdzie i chyba ten konkurs przeleci mi kolo nosa:)
Szpila zazdroszcze....ja pewnie gdybym byla sama i nie miala innych obowiazkow(dzieci dom maz itd:D:) tez bym sie juz uwinela z tym...a do tego forum tak wciaga ze zamiast tu siedziec to bym mogla juz cos zadzialac wiec niech mnie ktos zbanuje na dzisiaj :D:D:d
a co do marudzacych....zamiast gadac zem nie aktywna poudzielac sie i nadrobic aktywnosc.....i utrzymywac ja na stalym adz wiekszym poziomie:D
moze jesscze zdaze:)
hahaha a ja mam jutro modeleczkę więc coś wydziergam :D
Eh, widzę, że prac nie zbraknie, tym bardziej żałuję, że sama jednak nie zrobię - sesja i akwaria kompa mnie zamordowały. Jeszcze jedną rękę to pewnie jakoś by się zrobiło na sobie po trochu, ale dwóch a takimi plecami w sesjowaniu nie ma szans... eh. Smutno mi, bo pomysł dojrzewał sporo i myślę, że jest fajny. Może kiedyś go zrealizuję.
:crazy:Ła ła ła .... !! A mnie wczoraj dziewczyny tak dowartościowały, że jednak skuszę się na konkurs mimo braku czasu i pomysłu- A CO! Obiadki dla rodzinki i sprzątanko poczeka ;) Tylko, żeby ten pomysł do głowy jeszcze wpadł... :co:
A ja dzisiaj się zebrałam i wysłałam pracę... siedziałam 5,5h... mama już mi zasypiała na stole, a mnie pękał kręgosłup... ale czego się nie robi dla konkursu :D tylko moja wizja trochę minęła się z wykonaniem, ale cóż, bywa ;P