-
Odp: [27.05.2010 Katowice] Warsztaty by Farbstift
Fabi wpłaciłam pieniążki :* :skacze2:
-
oki, jak tylko dojdą to dam znać:) więc lookaj w temacie:* a Ty Dzoannko weźmiesz oświetleniową??
-
jutro bede wiedziec czy dam rade przyjechac . ... moj brzdac ma przynies zaproszenie na dzien matki z przedszkola wiec zobacze czy robia 27,czy 28
-
-
Fabi oświetleniówkę mam stojącą na ziemi, taką wysoką, więc odpada :( a moja uv-ka jest na wyczerpaniu, ale jeśli będzie potrzebna to wezmę, choć ja raczej brdziej na akrylu będę pracować :P
-
UV mamy idealną ilosć, więc tylko oświetleniówki mogą się przydać. Ale damy radę:*
-
pisalam do organizatorki ..... niestety prawdopodobnie mnie nie bedzie ... rozchorował mi sie synus (ma angine) i nie mam go z kim zostawic ... normalnie to byl by w przedszkolu a tak to musi siedziec w domu ...
-
Madziu. (dot. tez kamili i plusia :))
-
czasami żałuję, że nie mieszkam na śląsku ;(
-
Mam już pieniążki od Dzoanny,Basi i NNisi:*
-
Moja obecność wisi pod znakiem zapytania,bo oskrzela się odzywają:placz:
Jeśli choróbsko się nie rozwinie to przybędę.
-
Basienko kuruj sie kuruj.....musisz byc zdrowa i przybyc:)
-
Nastawiam się na przyjazd:D
Wszystko mam już spakowane i przygotowane,żeby mój zabrał jutro kuferek autkiem do siebie.
Tyle będę mieć mniej targania do busa :)
Byle bym się tylko gorzej nie czuła,bo się załamie;(
-
Basiu ma nadzieję ze przyjedziesz i ze z twoimi oskrzelami bęzie wszystko o.k. Już się nie mogę doczekać żeby was wszystkie poznać.:)
-
Nafaszeruj sie lekami...co by zapobiec chorobie.....i czekamy.....
-
Basiu, musisz być i basta:*
i zapomniałam napisać o pazurkowych uzgodnieniach z barmankami, otóż jedna powiedziała, że na jej pazurkach można szaleć a druga niby też, ale woli coś troszkę bardziej stonowanego:)
-
-
no pewnie:) to już w czwartek kochane:yess:
-
super dziewczyny......
u mnie zaczyna sie kickac...:( mam nadzieje ze do tego wszystkiego dziecko mi sie nie rozlozy :( bo inaczej kaplica a i tak bede ale chyba tylko w roli obserwatora:((::(:(
-
NNisiaa :przytul:na pewno bedzie ok z mala :]
Basiu musisz byc :D
a ja juz odliczam dniiii :cwaniak2:
za 4 dni sie widzimy :skacze::skacze:
moj juz na pewno nie powie, ze mam nie jechac bo wczoraj dostal na 2 żyłki i wodery (buty wedkarskie) a dzis od 5 rano juz siedzi na :rybka: wiec jestem, ze tak powiem bezpieczna :haha::haha::haha:
Nnisiaa i Ksenia pomyslcie skad moge Was zabrac z Sosnowca to podjade i skoczymy do tej Ikei jeszcze ^_^
w razie czego to mój numer:
Farbi chyba nie zabiore stolika bo nie mam gdzie go wcisnac :( zobacze czy w bagaznik wlezie :D jak tak to wezme :D
-
kamila, mnie ten stolik wszedł do sejczenta to tobie tez wejdzie... ja mam też problem ze stolikiem do mój gamoń mi zmienił blat i zamiast 60x100 mam 140x70 i nie wejdzie do bagażnika do nubiry, ale zmieszcze go za siedzenia z tyłu... ja mam króciutkie kacze sztapki więc za moim fotelem to można jeszcze słonia przewieść :haha:
jak tyko będę to jedyne czego nie wezmę z mojego kącika to 2giej lampy uv, telewizora i krzeseł :haha:
-
Iza:haha::haha:
sprobuje go wcisnac do bagaznika jak tylko chop wyniesie z niego wszystkie akcesoria do :rybka: w sumie wozek wchodzi to i stolik wlezie...:huh:
ja mam cicha nadzieje ze zdazy mi kuferek od Sami przyjsc, bo sie bede musiala w torby pakowac :huh:
-
Zostały 4 dni do warsztatów a pieniążki od kilku osób nadal nie doszły. Proszę o kontakt, osoby które wysłały a nie wymieniłam w temacie, że dostałam i te osoby, które nie zapłaciły a wcześniej nic ze mną nie uzgadniały!! To pilne, bo nie chcę, żeby reszta przez to miała cierpieć.
-
Madziu czy poduszki pod dlon mamy zabierac??
czy kupilas reczniki papierowe??
dziewczynki to juz ostatni gwizdek i musimy pomyslec co jeszcze mamy zorganizowac:D
Madzia jak przelewy od dziewczyn??
juz sie doczekac nie mogeee :tuptup::tuptup::tuptup:
-
No problem w tym, że 2 osoby w ogóle nie odpisują na moje pw:( O 11 sprawdzę czy już doszła kasa, bo wtedy jest księgowanie. Ponawiam prośbę o kontakt, a jak ktoś rezygnuje na 100% to muszę wiedzieć to dziś.
a i Kamilko ręczniczki będą:*