-
Odp: [Konkurs] Mistero Milano na wakacjach
Wydaje mi się, że z oceną konkursu, a szczególnie jurorów należy poczekać do czasu ogłoszenia wyników :) Uwierzcie mi, że praca, których zdjęcia zostały niedbale zrobione, nie mają raczej szans na miejsce na podium z jednej prostej przyczyny, nie ma możliwości przyjrzeć się szczegółom, a często one grają największą rolę.
-
Ja też już zagłosowałam na swoją faworytkę. Po za tym poziom naprawdę wysoki a prace prześliczne. A co do niektórych zdjęć i tego jak są wykonane paznokcie to moim zdaniem Kamis ma rację. Każdy powinien mieć możliwość wzięcia udziału w konkursie a wiadomo że zdjęcia niewyraźne na których nie widać ani zdobienia ani wykonania mają o wiele mniejsze szanse.
Trochę nie zgodzę się z woszczurem że niektórzy tylko "odfajkują" przy konkursie każdy stara się zrobić paznokcie jak najlepiej umie a to że niektóre dziewczyny dopiero zaczynają lub są jeszcze w tyle za profesjonalistki jakie są na tym forum to chyba nie ich wina. Po za tym nie każdy ma przecudowny aparat aby zrobić idealne zdjęcia, a pożyczyć nie zawsze też jest od kogo.
-
Widzę,że dyskusja wrze... To jest konkurs (jak wszystkie tu) organizowany przez nas dla zabawy, przyjemności i sprawdzenia się. To nie mistrzostwa. Gdzieś lody trzeba przełamać i wysłać pierwszą prace, nie odrazu każdy robi wszystko super. Na naszych konkursach uczymy się, budowy, techniki, zdobienia i interpretacji. tego wszystkiego trzeba się nauczyć i od tego są te konkursy. Mnie cieszy jak widzę, kiedy dziewczyny robią postępy i co konkurs ich prace są na coraz wyższym poziomie, ale i cieszy mnie że ktoś pomimo tego że wie że nie idzie mu jeszcze najlepiej siedzi dwa dni, wkłada w to serce i ośmiela się wysłać pracę.Czemu odrazu odfajkowane?! Może ktoś narazie lepiej nie potrafi? też odrazu cuda robiłyście? bo ja nie...Jeżeli się nie podoba udziału brać nie trzeba-nie jest obowiązkowy.
A pomyślała któraś z Was jak teraz jest przykro osobie, której prace skrytykowałyście ??
Na prawdę ta dyskusja jest nie dość że bez sensu to jeszcze żałosna. Wybaczcie, ale tylko ranicie i uczestników i organizatorów.
zamykam temat do ogłoszenia wyników //Kamis
-
-
gratulacje dla wszystkich uczestników :*:*
-
Gratuluję choć inne obstawiałam prace :)
-
Gratulacje!! Zdolne kobitki :):):)
-
Gratulacje :) Piękne prace wygrały :) Mimo, że ja typowałam troche inaczej :)
-
No i moja faworytka zajęła 2 miejsce:) Pozostałym osobom również gratuluje:) Super prace;)
-
Ja również wszystkim wygranym gratuluję ;)I cieszę się że moja faworytka zajęła I miejsce:ok:
-
Gratulacje!
troszkę się nam jesiennie zrobiło ;-)
-
:brawa: :brawa: :brawa:
Wszystkim serdecznie gratuluję :*
-
Piękne prace. Wszystkim serdecznie gratuluję :piatka::brawa::brawa::brawa::brawa::brawa::brawa: :brawa:
-
Gratulacje dla zwyciężczyń!! Piękne prace!!:ok::*
-
Gratuluje wszystkim dziewczynom :)
Ja głosowałam na Emilię, piękna praca !!!!
-
-
jupi :skacze: ale się cieszę :D Bardzo Wam kochane dziękuję :* Moje 2 faworytki sa na podium :ok: Wszystkim gratuluję- prace piękne :)
-
GRATULACJE Babiszki -sliczne praca .Moja faworytka nie stanela na podjum-buuu ,ale za to wygrala w ankiecie forumowiczek!! :skacze:
-
Wielkie gratulacje.....czuje sie jakbym w totka trafila....bo wszystkie 3 prace jakie mi sie spodobaly sa na podium :skacze::skacze:niezle...:D super dziewczyny gratulacje dla calej reszty za przepiekne prace...:)
-
Wszystkim wygranym oraz pozostałym uczestnikom, serdecznie gratuluję :roza::roza::roza:
-
Gratuluję dziewczyny! Świetne prace w wyróżnionej piątce - w tym mój typ, choć zdecydować się nie było łatwo, bo kilka prac było na najwyższym poziomie. Jest do czego dążyć :)
-
a gdzie prace które wygrały można zobaczyć?
-
-
:skacze::skacze::skacze: dziękuję za 3 miejsce, ogromnie się cieszę. Gratuluję pozostałym z podium i wyróżnionym, przepiękne prace.
-
Gartuluję dziewczyny !! Śliczne prace na wysokim poziomie i bardzo pomysłowe ^_^