A może Czubaszek ma z dużo żelu ?:leze::leze:
Wybaczcie Dodzie drugi facet ją zostawił :( to poobgryzała pazury,pewnie z domu nie wychodziła;(:/::P
zobaczcie paznokcie Britney ;)
http://obciach-gwiazd.blog.onet.pl/2...ritney-spears/
Printable View
A może Czubaszek ma z dużo żelu ?:leze::leze:
Wybaczcie Dodzie drugi facet ją zostawił :( to poobgryzała pazury,pewnie z domu nie wychodziła;(:/::P
zobaczcie paznokcie Britney ;)
http://obciach-gwiazd.blog.onet.pl/2...ritney-spears/
Pasja gratuluję poczucia humoru
Te pazury Czubaszek są okropne :wow: Dody wtopa przy tym to pryszcz
Czasami na starość robią się takie paznokcie, więc dziewczyny róbcie wszystko, albo najlepiej nic ;p żeby takich nie mieć :)
a ja myślę, że to od papierosków :torba:
straszne takie wypukłe płytki,myslicie że to n starosc takie sie robią??
Moja mama ma podobne jak Czubaszkowej,no może nie aż tak straszne bo dba o nie, piłuje i maluje sama,nie pozwoli nic przy nich zrobić:).To raczej genetyka,zawsze takie miała i narzekała,że inni mają delikatne.U rąk pół biedy,ale u stóp to masakra:/:. Ale i tak Doda powaliła wszystkich:D
Jeśli chodzi o Panią Czubaszek to wydaję mi się, że jej paznokcie oraz palce są zmienione dzięki chorobie ogólnoustrojowej.. a dokładniej są to PALCE PAŁECZKOWATE
"W palcach pałeczkowatych paliczek dystalny ulega powiększeniu, podobnie jak paznokieć. Płytka paznokciowa jest zakrzywiona i zaokrąglona. Ze względu na kształt paznokci są one przyrównywane z tarczą zegarka. Inaczej objaw ten zwany jest pałeczkami dobosza lub palcami Hipokratesa. Zmiany są wynikiem przerostu tkanki łącznej w następstwie przewlekłego niedotlenienia dystalnych części palców. Występują często w przebiegu chorób płuc, takich jak rak płuc, rozstrzenie oskrzeli, gruźlica, przewlekłe choroby zapalne płuc i inne, oraz chorób układu krążenia – bakteryjnego zapalenia wsierdzia i wad zastawkowych serca."
Choroby paznokci: Dermatologia.mp.pl
poproszę dodać źródło fotki oraz cytatu ;)
Ale krogulce blehhhh
---------- Dodano o godzinie 16:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:28 ----------
Współczuję Czubaszek i całej reszcie
---------- Dodano o godzinie 16:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:30 ----------
Może pipe bardziej nadaje się do takiej płytki
proszę bardzo :) Choroby paznokci: Dermatologia.mp.pl