yy to ja może zacznę już sobie kopać dziurę w ziemi żeby mieć się gdzie zapaść jak pokażą Wasze prace :wstydek:
:D
Printable View
yy to ja może zacznę już sobie kopać dziurę w ziemi żeby mieć się gdzie zapaść jak pokażą Wasze prace :wstydek:
:D
Ja w sumie ze swojej tez jestem zadowolona, chociaż mogłoby być może lepiej, ale jak na początek, przynajmniej przypomina to co ma przypominać :D
:Dno to chyba najwazniejsze
a ja juz widze ta ankiete na 2 albo 3 strony...:D oj ciezko bedzie wybrac ...pol dnia przegladania prac potem pol wybierania hehehe ale super...czekam z (nie)cierpliwoscia na prace i ankiete
Oj nie mogę się już doczekać tych bajek pazurkowych :D
a ja się nie wyrobiłam ale jestem ciekawa prac:skacze:
Ja tam wzielam udzial tylko po to aby sprobowac czegos innego a poza tym dostane dyplom i to zawsze jakies doswiadczenie w zyciu bo konkurencja bedzie spora nawet sie nie nastawiam ze wygram :)
ja też spłodziłam co nieco...ale chyba tez zacznę kopać norkę co by się schować..ale masz rację.Zawsze jakieś owe doświadczenie.Dziewczyny stworzą dzieła..zwalą nas z nóg..
a dostaniemy medaliki czy nie ? ;P
A byłyście grzeczne? ;> to pomyślę :D
no jeszcze sie pytasz :( haha
:P
Też już nie mogę się doczekać wystawienia prac:D chodź na nic nie liczę bo wiem że są wśród nas MEGA MISTRZYNIE:D ale to faktycznie nowe doświadczenie, dyplomik więcej i frajda przy malowaniu bajkowych postaci:skacze: CZEKAMY:skacze:
hehehe ja mam to samo - ciągle słyszę "ty jesteś wariatka, jak można takie coś namalować na tipsie?!" :D :Ddla mnie nic specjalnego a dla nich nie wiadomo jakie cudo:skacze: ehh.. jeszcze nie takie rzeczy zobaczą- prawda dziewczynki?:ok: technika idzie do przodu:D hehe
Ojj czekamy, czekamy... nawet mój chłop czeka i mnie codziennie zamęcza czy już są :P
Dziewczyny a ja mam do was pytanko czy w tej ankiecie co bedzie to mozna glosowac tylko raz? tzn na jedna osobe?:skacze:
Asiu zalezy od rodzaju ankiety :) czy glosujemy na 1 miejsce czy na 3 miejsca:)
już się nie mogę doczekać żeby Wasze prace zobaczyć... Ja niestety nie zdążyłam zrobić pazurków na konkurs :( wypadło mi kilka spraw :(
Nnisiaa dziekuje za odpowiedz mam nadzieje ze juz bede wiedziala pozniej co i jak :D ;*
a mi komp znów padł...;/ teraz u chlopaka siedze i myślałam że już prace będą a tu dupa...;/
milenka_olsztyn no niestety nie ma ;( ale musimy poczekac, bo napewno prac jest bardzo duzo :D :cwaniak2:
Milenka biorac pod uwage ilosc prac....bardziej bym sie sklaniala ku 9 wrzesnia czyli podanemu terminowi wystawienia prac;)
ja juz sie jakos pogodziłam z tym czekaniem ;P
i lepiej zakodować sobie w głowie że będą wystawione 9.09 a nie że ''DO 9.09'' :D
Mimo tego i tak wszystkie czekamy z niecierpliwoscia i pewnie kazda w duchu mysli ze beda wczesniej:) Moze sie zlituja nad nami:)