Głosik poszedł :) Prac było niewiele ,ale wszystkie urocze i pomysłowe :)
Printable View
Głosik poszedł :) Prac było niewiele ,ale wszystkie urocze i pomysłowe :)
Kłaniam się wszystkim! PLUS za pomysłowość ! bo temat nie taki prosty :) a wymalowanie samochodu na paznokciach tez nie jest łatwym zadaniem !! Gratulacje dziewczyny ! Jestem z Was dumna :D:*
Głos oddany
eh, niby tylko kilka prac ale nie moglam sie zdecydowac ;)
poszlo...
No to głosik oddany. Niewiele prac, widzę. Mnie również nie udało się zrobić pazurków - ostatnio mam wrażenie, że czas postanowił płynąć kilka razy szybciej...
Głosik oddany :D
:DNo i głosik poszedł, choc powiem że wachałam się trochę którą pracę wybrac bo wszystkie śliczne i pomysłowe:D
I ja swój głosik oddałam:D Gratulacje dla wszystkich kobitek:brawa:
super sa te prace naprawde was dziewczyny podziwiam :) jednak trzeba bylo wybrac ale wydaje mi sie ze jedna z prac ma najbardziej zasluzony glos :) :ok:
jeszcze raz gratulacje ;** :ok:
ciekawe czy moja faworytka wygra.:D
głos oddany :) super prace dziewczyny :)
gratuluje już Wam wszystkim :)
Oddałabym głos, ale prace mi się nie wyświetlają:placz:
Może administrator by się wypowiedział?
ja korzystam z Firefoxa i u mnie sie wyświetlaja zdjęcia, z jakiej przeglądarki korzystasz?
Ja z Opery korzystam i też wszystko ok :)
Chociaż czasami jest tak, że raz wejdę i nie widzę, a raz wejdę i wszystko ok. Tak np. było z pracami z poprzedniego konkursu.
Głosik oddany :D szkoda, ze tylko jeden można :/:
Prace bardzo ładne, ale spodziewałam się większej ilość :huh:
Ja wystartowalam pierwszy raz ale moja praca zostala zdyskwalikowana:( troche szkoda mojej roboty ale coż nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo cóż innego pozostaje mi powiedziec:)troche przykre...
W odpowiedzi na poprzedni konkurs, prace zostały zweryfikowane. Zdyskwalifikowane prace nie posiadały zdjęć budowy, bądź zdjęcia były bardzo kiepskiej jakości i trudno byłoby je ocenić.
Jednak organizujemy bardzo dużo konkursów także każdy ma szansę :)
A to same sobie jestesmy winne ,bo to chyba efekt naszych kłótni w poprzednich konkursach ,jak widac na dobre to nie wyszło
Ja tam chetnie wszystkie obejrzala bo tak jak Giordani napisała szkoda czyjejś pracy i zabawy :)
Rany ile wspaniałych prac! Ciężko było coś wybrać ale głosik już oddałam i mam nadzieję, że moja faworytka wygra. :)
A w ogóle to świetny pomysł. :)
no tak, ale skoro wiesz ze nie spelanisz regulaminu bo np. masz kiepski aparat to nie ma sensu robic i nie ma rozczarowania ze zostala odrzucona :)
jestem za przestrzeganiem regulaminów i weryfikowaniem prac :D uczmy się cierpliwości precyzyjności i przestrzegania zasad :skacze:
no to czekamy na wyniki :P
Ja już się wyników nie mogę doczekać :D
no jeszcze chwilę trzeba poczekać :P
kiedy te wyniki aż jestem ciekawa czy moja faworytka wygra
wydaje mi się,że do dziś jest czas :D
---------- Dodano o godzinie 00:02 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 12:26 ----------
a tu cisza...