jakie delikatne cudowne!!:love:
Printable View
jakie delikatne cudowne!!:love:
o tak tak piękne te makijaże, delikatne, kobiece
Bardzo delikatne makijaże, ale urocze.
A to z moich ostatnich zajęć.
no ten makijaz Ani mnie powalil!! boski jest a metamorfoza mamusi baaardzo udana :skacze:
Przyprowadzę Ci moją mamę, opadające powieki, niesymetryczna twarz, blizna po psie na policzku, która ciągnie wszystko w dół - to dopiero wyzwanie!
Aniu jasne, że chcę. Na tym kursie stawiam przede wszystkim na modelki dojrzałe. Jedyny mankament, to taki, że zajęcia są w weekendy.
ivonna jesteś genialna!! z szarej myszki zrobić piękną, elegancką kobietę- to jest coś :good:
moje oczy:)
wszystkie mnie urzekły
;)
odważne połączenie kolorystyczne ale ty wyglądasz perfekcyjnie
dziękuje :*
no mnie sie bardzo podoba :skacze:
cieszy mnie to :)
Śliczne te wasze makijaże. Ja bym pełno moich napstrykała ale mój aparat się nie nadaje do takirz rzeczy :(
No to wrzucę mały miszmasz. Makijaż smoky eyes i biznesowy. A dla odmiany charakteryzacja - postarzenie, charakteryzacja bajkowa i karnawałowa.
Iwonko cudownie malujesz ;)
Dzięki śliczne.
Dzisiejsze zajęcia, to tematyka sylwestrowa. A oto moja propozycja.
sliczne moglabys kiedys wykonac krok po kroku np.takiego zdobienie karnawalowego?? CUDNE ! masz talent!
Czad!! Pełen profesjonalizm ! wielki podziw dla Ciebie Iwonko !! :kwiatek:
Och bardzo dziękuję:*, ale do profesjonalizmu, to jeszcze daleka droga. Jak to powiedziała moja wykładowczyni - "Jak umalujesz 100 różnych twarzy, wtedy możesz się nazwać wizażystką". Niestety jeszcze mi brakuje trochę:P, ale przyznam, że sprawia mi to coraz większą przyjemność:).
ivona rewelacyjna przemiana, widać że dobrze wykonany i dobrany makijaż może zdziałać cuda