Ja mam lat 15, a 1 czerwca będzie 16 :P
Printable View
Ja mam lat 15, a 1 czerwca będzie 16 :P
A ja 19, 29 czerwca strzeli mi 20
ja w tym roku 22 ...
wogóle się nie czuję na ten wiek :D
ale młodość nie wieczność, trzeba korzystać :)
Rany jestem w zdecydowanej mniejszości ;(
Planetka i nad czym tu rozpaczać?? :D Młoda jeszcze jesteś. Jak skończysz kiedyś 80-tke to powiesz: Jak miałam tyle i tyle lat to byłam taką laską!! :)
a ja mam jeszcze 31 ;) piszę jeszcze bo wielkimi krokami zbliża się kolejny roczek :)
Hę;( ja już za 2,5 miesiąca 30 aż wstyd się przyznać , ale to okrągła data więc trzeba to jakoś uczcić, może porządną imprezą ? . Trzeba będzie starego i dzieci gdzieś odtransportować może do teściowej? :leze::leze::leze:
kasandra zostaw sobie chłopa na imprezze:)no wiesz... ;P
ja 24 lipca skończę 21- oczko:)
kasandra jak impreza to z przytupem - w końcu tyle lat ma się raz w życiu :):skacze:
Ja w tym roku 29 :placz:
do mnie tez nieubłaganie pędzi ''30''pocieszam sie za dopiero w pażdzierniku^_^
Ja w tym roku ćwierć wieku skończe :)
normalnie same siusiumajtki:skacze::skacze:
Mlodziaki, ze starą ciotką kurą się nie mierzcie:skacze:
39 cholera i nie chce byc mniej
To prawda Sandra-zapirdykają strasznie szybko ;(
A ja mam 31 ale za dwa dni się to zmieni i będzie 32 :placz::D
Hihi kurcia jaka ty stara?! Ja tez niedaleko Ciebie jestem bo w tym roku juz 36 a moze dopiero:).W kazdym razie chyba tak zle zemna nie jest skoro mojej 17-letniej corki koledzy chca moj numer tel.bo mysla ze jestem jej siostra:leze:
Ale fakt czasu nie mozemy ani cofnac ani zatrzymac:placz:
Ale wiecie co jest najfajniejsze?
Że mamy taki duży przedział wiekowy a mimo to każda z każdym umie się porozumieć i dogadać:)
Nie ma właśnie barier wiekowych :)
Kurcze a tej 80-tki to strach sie bac ...hihih..ciekawe czy jeszcze bede pilowac?;)
Mi niestety w tym roku stukneło 32 :P
zgadzam się z Sandrą, że po dwudziestce lecą szybciutko cyferki...:/:
Ja mam 16 i czasami trochę głupio się czuję, bo tu na forum do każdego tak per "ty" i mam wrażenie, że czasami to nie wypada ;) Ale ja już taka jestem, od zawsze miałam znajomych min. 6 lat starszych od siebie. Mam starszą siostrę o 5 lat i zawsze wolałam jej towarzystwo i jej znajomych, lepiej się dogaduję ze starszymi ludźmi. Często zachowanie moich rówieśników wręcz mnie irytuje. I teraz też tak jest, 3/4 moich znajomych, przyjaciół, już dawno skończyło dwadzieścia kilka lat, trzydzieści... i specjalnie nam to nie przeszkadza :)
Zachowanie nie zależy od wieku, ale od dojrzałości, a to nie zawsze idzie w parze. Reasumując, uwielbiam was i WSZYSTKIE jesteście jedyne w swoim rodzaju. Bez znaczenia jest wiek, jesteście po prostu kochane ;* Cieszę się, że znalazlam się akurat na tym forum, akurat w tym towarzystwie... ;)
Ja już mam 23 :)
A ja 22 ;)