nie obiecuje :) ale jeżeli dam rade postaram się każdej coś skrobnąć ale na prawdę nic nie obiecuje :) bo jak frekwencja będzie duża (na co liczę) to może być ciężko :D
Printable View
nie obiecuje :) ale jeżeli dam rade postaram się każdej coś skrobnąć ale na prawdę nic nie obiecuje :) bo jak frekwencja będzie duża (na co liczę) to może być ciężko :D
Ciekawy temacik.
Warto sprobowac:)
Jej , to już niedługo ... strasznie się stresuje:o
Emilko mam nadzieję że znajdziesz czas żeby coś napisać. Ocena takich profesjonalistek, będzie na prawdę pouczająca :yess:
Emilko, byłoby super gdzyby każda dostała jakiś komentarzyk :D :*
Mało brakło a bym zapomniała wysłać zdjęć :o ale już naprawiam swój błąd:D
myślałam,że do jutra konkurs trwa, a jednak do wtorku, więc może zdążę coś wymodzić w tym natłoku pracy :D
emilko ,bedziemy wdzieczne za pare slow :) Juz niedlugo :skacze: zobaczymy wszystkie piekne prace :skacze:
Dało radę ;) Praca poszła :) ;** Teraz czekać tylko, aż się pojawią Wasze piękności na forum :)
no konkursik super! trzeba brac udział ;)
Trzeba bo bardzo mało prac jest :( ale trochę was rozumieniem święta zamieszanie i brakuje czasu :/
zostały 2 dni - liczę na was dziewczyny!! nie zawiedźcie nas :) temat bardzo wdzięczny więc licze że dziś i jutro wpłynie mnóstwooooooo prac :D
ja niestety nie zdarze za duzo pracy, a byle czego przesylac tez nie chce :(
Ja bym coś z chęcią wysłała ale po co się ośmieszać? a i tak nie mam żadnych szans,większość z nas tak myśli i dlatego nic nie wysyła takie moje zdanie:huh:
aha czyli chodzi wam wyłącznie o wygraną?? to z takim założeniem faktycznie nie ma sensu brać udziału... i przykro mi jest że w ten sposób myślicie :( bo konkursy to nie tylko nagroda ale i sprawdzenie siebie, sprawdzenie jak jury oceni prace, co trzeba poprawić i nad czym popracować. Branie udziału w konkursach to również samokształcenie się w dziedzinie stylizacji, rozwój a przede wszystkim dobra zabawa.
I konkursy to wszystko nam zapewniają nie tylko dyplom i nagrodę rzeczową....
Nie emilko nie o to chodzi ,przynajmniej ja nie wysyłam bo poprostu nie czuję się na siłach aby coś Fajnego stworzyć i nic więcej. Nie myśl sobie zaraz nic złego, chyba źle zrozumiałaś mój poprzedni post-i znów namieszałam,ok nie będę się więcej wypowiadać. :/:
ależ możesz się wypowiadać - nie ma co się obrażać :przytul:...tak zrozumiałam twój pościk bo napisałś że nie masz szans...szans na wygraną... a nie o nią tu przecież chodzi... ja bym chciała żeby każdy brał udział dla samego udziału :) przecież nikt nikogo nie wyśmieje,a z konkursu na konkurs widać postępy :) chce żebyście robiły to same dla siebie, dla własnej satysfakcji i dla własnego rozwoju :) jak to mówią praca czyni mistrza ;) :*tylko możecie zyskać....
oczywiście nie zmuszamy ale serdecznie zachęcamy do udziału :kwiatek:
kasandra ale pomysl sobie tak... beda tam Twoje prace i my jak bedziemy sie wypowiadac np o nich i trafi akurat na Twoja prace (nie znamy autorow prac) i bedziemy zachwalac ta co je zrobila wiec np Ciebie i co wtedy poczujesz? nie poczujesz sie napewno gorsza a raczej poczujesz sie super ze nawet Ty potrafisz zrobic cos pieknego! :* pamietaj i mysl o tym tak a zabawa to przede wszystkim ... jak ja wyslalam moje zdobienia animowane to smiac mi sie chcialo bo zrobilam tylko same postacie farbkami a dziewczyny cale obrazki... z tlem itp... wiec dowiedzialam sie jak dziewczyny robia a przede wszystkim w jaki sposob tez zrobic cos zeby mialo szanse wyroznienia sie z tlumu ;** :przytul:ROB PRACE!!!!!!!!! ;*
A ile jest prac??
Ja już wysyłam :)
Ja nie wiem czy dzisiaj zdąże, ale jutro postaram się po powrocie z pracy :)
Ja swoją też wreszcie zrobiłam i posłałam:D
ja się zabrać nie mogę :D :placz:
na chwilę obecną jest ok 13 prac dla mnie lepiej bo będzie mniej roboty ;) będę mógł więcej czasu poświęcić na obrabianie poszczególnych zdjęć, dociąganie kolorów, jasności, głębi itp, żeby się jak najładniej prezentowały
e no to myslalam ze bedzie wiecej :) ale i tak super ;** ja juz chce je zobaczyc!! :(