No i moja poszła :) biłam się z myślami czy robić w ogóle ale temat konkursu super, więc trzeba było zaryzykować :)
Printable View
No i moja poszła :) biłam się z myślami czy robić w ogóle ale temat konkursu super, więc trzeba było zaryzykować :)
i tak ma być :ok: wysyłać i nie bać się dziewczyny :kwiatek:
a ja sobie odpusciłam ten konkurs a teraz żałuję ,ale nie mam czasu:(
A ja właśnie skończyłam swoją prace i teraz mam problem z wybraniem zdjęcia:/:Wyszły mi tak jak chciałam:DMuszę się zdecydować;)
No to czekamy dalej.
ale długo jeszcze.............?
Mam nadzieje , że te dwa dni szybko miną:)
ja już moją pracę wysłałam :D tylko zawsze jak największy problem ze zdjęciem :/
zrobiłam i pykam fotki ze wszystkich stron, ale żadna się nie nadaje!! ;( :o
Moja juz poszła.Ale mąż mi ja skrytykował:/:
ja własnie zaczynam:P hehe
Dziewczyny nie stresujcie się!
Wysyłajcie foty a już tu fachowcy ocenią czy fajnie wyszło czy nie fajnie. Chłopy to się nie znają:)
ja robię jutro:skacze:
Jak zwykle wszystkie prawie na dniach wysyłają ^_^
Ja to odpusciłam bo zaden pomysł ciekawy nie wpadł mi do głowy...
ale na Wasze prace czekam z niecierpliwoscia :cwaniak2: bedzie co ogladać :)
ja czasu nie mam....masakra...ale jutro jestem w domu ,to sobie wezme co potrzeba z salonu i mam nadzieje ze zrobie! ale tez czuje ze badzie co ogladac :skacze:
jakos wczoraj nie mialam weny:D odpuszczam :P
pooooszła :skacze:
ale się stresuję :/: masakra ;)
ja tez wysłałam choc efekt nie wyszedł taki jak chciałam;(ale zawsze to nowe doswiadczenie;)
ciekawe ile osób weźmie udział w tym konkursiku... ^^
A w ogóle jak są tutaj prace oceniane. Jakieś wybrane grono wybiera te najlepsze prace czy jest jawne głosowanie na forum?
Wybaczcie to pytanie ale ja pierwszy raz uczestniczę w takim konkursie...
regulamin, punkt 13 dokładnie o tym mówi :)
to trzeba najpierw przeczytać regulamin :) pkt 13 - jury i pkt 10 to co będzie oceniane.
na chwile obecną dotarło 17 prac:)
trendy napisała, ze wysłała prace ale na skrzynke nic jeszcze od niej nie dotarło, moze sprawdz czy mail nie wrócił
yyyeeeaaa!zrobilam i jutro mam wolne w takim razie!! biore sie za cykanie 3 milionow fotek(co by wybrac te 4 potrzebne) :skacze:
ja tak samo, paznokcie zrobiłam, a jutro cykam dalszy ciąg fotek