koniecznie:)
Printable View
koniecznie:)
no pewnie! czekamy na zdjęcia! :skacze: kurcze też mi się marzy swój salonik ... ech
WOW!!! Po prostu wielkie wwwwwwwoooooooooowwwwwwwwww:)
Salonik poprostu świetny. Chciałabym zadać dość osobiste pytanie, jeśli oczywiście można. Ile, tak mniej więcej potrzeba, że zrobić i wyposażyć taki gabinet...???Chodzi mi tylko o dział kosmetyczny. Jeśli nie zechcesz odpowiedziec tak publicznie to oczywiście rozumiem.
Pozdrawiam i życzę ruchy w interesie jak na autostradzie:)
piękniusio :):)
i wiem ze stylistka u ciebie tez niczego sobie :) polecam :*
buziaki :):) i powodzonka :)
Gratulacje i powodzenia:good:!! Zdawaj nam relację jak Ci idzie krok po kroku
a mi sie marzy hurtownia kosmetyczna:D
Dzisiaj byłam zarejestrować działalność, ustalić w urzędzie skarbowym rodzaj rozliczania się i w sanepidzie.
Zamówiłam sprzęt do salonu z firmy Biomak i kupiłam przepiękne lustro 72x162 za takie pieniądze, że szczęka opada. Kosztowało prawie 400zł, a przecenili na 150zł.
ooooooooo lustro piękne:D i ta cena:crazy: udany zakup:)
świetne i cena też podnosi na duchu:) a jak z kolorystyką? zdradzisz rabka, czy czekamy?:)
Powiem tylko, że będzie jasno i ciepło, bo pomieszczenie nie jest duże (jakieś 8m). A reszta jak skończę i zamieszczę zdjęcia:).
lustro przepiękne i faktycznie aż żal by nie było kupić za taką cene:) hmmm ja chyba tak mniej więcej domyślam sie pod jakim kontem chcesz sobie urządzić gabinecik:)
Ja tez nie mogę się doczekać :D
zamówienia świetne,a lustro genialne!
kochana swietny wybor :*:* lustro cudowne do hasla wsam raz :):)
a mama pytanko odnosnie sanepidu czy robilas jakis projekt dla nich? i czy masz te wszytkie pomieszczenia umywalki itakie tam co w rozporzadzeniu bo to mnie zastanawia ? ja chcialam u siebie w domu bo mam 7 pokoi i jeden na to przesnaczyc ale niewiem wlasnie czy moge jesli nie mam wody w owym pokoju tylko jakies 2m dalej ?
bzuikai :):) i powodzonka w nastepnych etapach :):*:*:*
Piękna nazwa !!!!! Taka z klasa jak właścicielka salonu :* Gratuluje :*
Mam to szczęście, że lokal jest już gotowy i użytkowany od jakiegoś czasu, a właścicielka po odbiorze sanepidu. Więc nic nie muszę zgłaszać i czekać na ich opinię.
Jeśli chodzi o gabinet w domu, to z pewnością musisz mieć oddzielną toaletę dla klientów.
Dziękuję kobitki i miło mi, że się Wam spodobało:*.
bestilka w sprawie sanepidu najlepiej do nich zadzwonic, bo wymogi mają zupełnie różne:)
ivonko czekam na dalsze relacje, bardzo ci gratuluje:)
kochane mam pytanko czy ktoras z Was pisala dla sanepidu procedury :
-Sposob przeprowadzania dezynfekcji skory i blon sluzowych
-Dekontaminacja pomieszczen i urzadzen
niby wszystko ok ale kurde nie wiem jak sie za to zabrac ... za duzo na glowie ehhh tak wiec kochane pomooocy!!
przeniosłam do własnej działalności:)
ok dzia :) dziewczynki czy na prawde zadna nie pisala czegos takiego do sanepidu ??
dzidzia ja jedynie znalazłam ustawę http://www.abc.com.pl/serwis/du/2008/1570.htm
nie do konca to ale wieeeelkie dzieki :*
Dzidziu, ja mam koleżankę, co pracowała kiedyś w sanepidzie i pisała takie procedury,
ale wyjechała teraz i będzie pod koniec tygodnia, wytrzymasz?
hehe w srode mam odbior lokalu... oki jakos sobie poradze ale dziekuje skrabie :*