sunnyolcia masz racje :) niektóre pracki sa bardziej skromne i wiosenne:)
Printable View
sunnyolcia masz racje :) niektóre pracki sa bardziej skromne i wiosenne:)
ale piękne pace!! dziewczyny poszalałyście!!
prace rewelacyjne, dziewczyny szalejecie:D super:ok:
Dziewczyny super prace!! Ja już mam swoje faworytki :D
A gdzie są te prace...gdzie je mogę obejżać..
Prace piękne ja juz mam swego faworyta :D
no ja tez mam 1 i 3
kozaaak:D
wszystkie pracki mi się podobają :d są naprawde rewelacyjne :D takie wiosenne i kolorwe :)
no dziewczyny zaszalałyście - poziom mega :D wszystkie prace sa wspaniałe i na prawdę ciesze się niesamowicie ze nie jestem w jury hehe miałabym ogromny problem :) jestem pod wrażeniem :master:
swietna robota dziewczyny!Teraz trzymam kciuki za was:)
Hehe, dokładnie, prace są świetne, ja jestem w jury i już widzę, że nie będę mogła spać po nocach :P
1 , 3 , 4 Na podium :D Zobaczycie , wspomnicie moje słowa :D:D
Świetna robota laski :kwiatek: Jesteście wszystkie mega :love:
O matyldo jaki poziom ehh ;( moja słabiutko mimo, że kolorowo :placz: Mam już swoje typy do sondy jeżeli się ukaże :D
ja mam 4 ciekawe prace na oku
przyciągające wzrok
No dziewczynki prace boskie :ok: (żal mnie ściska, że ja tak nie umiem :/:)
ale moje serce podbiła gitara z ostatniej pracy :D różowa z brokatem i cyrkoniami :love: - to jest to co sroki lubią najbardziej :skacze::wow:
O KURCZE!!!! piekne prace gratuluje dziewczyny pomysłów moja faworytka 4 powaliły mnie te kolory!!!!!:D
Ja mam 3 faworytki, ale zupełnie inne niż Wy, bardziej zgodne mi się wydaje z tematem konkursu
Ilośc prac malutka oj szkoda szkoda :D
Mało mamy Samis do oceny :(
super prace dwie to nawet podobne do mojego pomysłu no ale ja go nie zrealizowałam:) trzymam kciuki za autorkę 4:)
Moje serce podbiła praca z jednym detalem - gitara :love: !! Sama chcę taką :D
Zapraszam do oddawania głosów na ulubiona pracę: http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...ata-70-te.html
przypominam, że dyskusje prowadzimy w TYM temacie, nie piszemy w temacie z pracami.
kurcze zastanawiam sie nad dwoma.. ale zaraz sie zdecyduje i zagłosuje ! ;P
No mój głos oddany i czekamy na wyniki :)