Claudia pieknie, az dechu mi zbraklo...super :)
ps. da sie zrobic taki ksztalt na tipsie ?
Printable View
Claudia pieknie, az dechu mi zbraklo...super :)
ps. da sie zrobic taki ksztalt na tipsie ?
Claudia :szczena: perfekcyjnie wykonane :ok::ok:
Dzieki Sam...moze kiedys wyprobuje, na razie ucze sie robic pazury tak, zeby wygladaly na pazury na nie na koslawce :)
ja robilam sobie ten kztalt tylko raz najpierw na prawej raczce(lewa reka robione to troche koslawe:p) takie krotkie na sprobowane i byly tak mega wygodne ze lewa zrobilam juz sobie dluzsza:)i ie patrzcie ze 2 rozne ja prawie zawsze z 2 roznymi chodze;)hehe dalam tam folie tloczona pod swiatlo widac wzorek;)
Bardzo fajnie wygląda ta folia tłoczona pod światło
Anoosia jest na co popatrzeć ;)
anoosia, kolorki bardzo mi się podobają i fajnie zrobione :) ta folia pod światło też ma niesamowity efekt.
te zielonozolte mi sie nei podobaja, ale zolto-pomaranczowe sliczne;)
mi sie wydaje ze to sa edzie a nie pipe
super wygląda ta folia ;)
a mi sie właśnie te niebiesko-zielono-żółte podobają :D
anoosia boskie :master: świetne :D
anoosia
skromnie poproszę o kpk,jeśli nie będzie to dla Ciebie problemem :) cudne są
anoosia sa śliczne :love:już się nie mogę doczekać warsztatów i mi pokażesz jak robisz takie cudeńka:cwaniak2:
Emist do tych akurat nie robilam kpk:( ale moze jak znajde chwile to na sztucznym paluchu zrobie;)
Kasiassss to nie edge;P Pipe to po angilesku rurka i powinny miec ksztalt takiej przecietej rurki wzdluz a potem w poprzek po skosie -czyli powinny isc rowno z krawedziami bocznymi pazn.cos jak do edga wlasnie tyle ze zaokraglona koncowka i bez tej krawedzi na srodku;) te z pierwszego posta to nie sa pipe wg mnie bo zwezaja sie jak do szpicowi nie maja charakterystyczego dla pipe mocno wygietego tunelu;)mi tez nie wyszly jakos idealnie bo zbyt czubate na srodku bardziej zakraglone powinny byc ale jak sie spojrzalo na nie od przodu to wygladaly jak pol rurki;) no ale ro byl moj pierwszy raz to chyba mozna wybaczyc;)
Elaxx oj poszalejemy na warsztatach az wior z pedzli bedzie lecial;)hihi:P
dziekuje wam:* ciesze sie ze sie podobaja:skacze:
anoosia one sa poprostu mega wyjechane, są Boskie
anoosia super te pipe, rewelacyjne wzory zdobień, i kształt boski
Anoosia same piękności .Takich z folią tłoczoną jeszcze nie robiłam a wyglądają naprawdę ekstra :)
Ale piękne kolorki tych pazurków!
Dzięki Kobietki :*
a tu jeszcze inne robione kiedys na konkurs ;)
Claudia cudne!! i jakie śliczne kwiatuchy :) co to za coverek?? :D
Claudia sliczne i tu widac idealny ksztalt taki jaki powinien byc
Claudia cuuudowne :) a te kwiatuchy na paluszkach wyglądają świetnie hehe :D
Claudia przepiękne,idealne,cudne :wow: