bardzo mi przykro milenko...a to te pierwsze zdjecia zostały odrzucone??i w ogole Twoja praca nie bedzie brala udziału w konkursie czy jak??
Printable View
bardzo mi przykro milenko...a to te pierwsze zdjecia zostały odrzucone??i w ogole Twoja praca nie bedzie brala udziału w konkursie czy jak??
Nic nie zostało odrzucone!!, Milenka przysłała drugie zdjęcia i prosiła, żeby poprzednie podmienić, a tego nie robimy!
Taki jest regulamin, jeśli uważacie, że głupi, trudno, nikt nie zmusza do udziału w "głupich" konkursach.
PS zirytowałam się.
ja tam nie widziałam takiego punktu w regulaminie...
pkt 10. Na konkurs wysyłamy 4 wyraźne i ostre zdjęcia (...)
pkt 15. Każdy uczestnik może wysłać tylko 1 pracę.
Nie ma również punktu w regulaminie, że robimy zdjęcia jakiekolwiek, wysyłamy, bo potem możemy wysłać lepsze jak sobie zrobimy nowe.
Milenka będzie jeszcze wiele konkursów :ok:
no ale to każdy mógłby sobie zamieniać .... ;]
jak taki jest regulamin to trudno
moja tez została odrzucona z powodu aktywności (choć wydawało mi się ze ją sprawdziłam i było ok )
no trudno nie ta okazja to inna....nie ma się co rzucać :P
sami spokojnie, tylko zapytalam...ja rozumiem ze nie ma takie opcji dosyłania lepszych zdjeci i nie mam nic do regulaminu, tylko chodzilo mi o to czy skoro pierwsze zdjecia są niewyraźne to prace odrzucacie chyba tak??
no właśnie można wysłać jedną pracę a ja nie napisałam że zrobiłam 2... wysłałam zdjęcia tej samej pracy której wcześniej i dalej nie widzę w regulaminie tego że nie mozna by było wysłać lepszych zdjęć niż te wcześniejsze ale dobra może to ja jestem jakaś nierozumna..
pewne rzeczy trzeba poprostu zaakceptowac, nie ma innej rady.
No Milenka ja Cie rozumiem, ale chodzi o to ze skoro decydujesz sie wyslac prace to później klamka zapada.. Nie ma odwrotu
Czy jakiś konkurs może kiedyś przebiec bez ciągłych pretensji i wyrzutów?? bo skutecznie zniechęcacie nas do organizowania kolejnych....:huh:
Chcemy być fer w stosunku do każdego bo potem ktoś może mieć pretensje ze ktoś inny podmienił a on nie bla bla bla
Robimy to dla dobra ogóły i żeby było sprawiedliwie. Takie są wymogi - koniec kropka.
dziewczyny weźcie wyluzujcie,-wszystkie; to tylko konkurs...
Wszystko konkurs i tyle. Ale emocje są ...... same przyznacie.
Co do dosyłania kolejnych zdjęć tej samej pracy to też jestem zdania, że nie było by to sprawiedliwe wobec innych.
Ale to tylko takie moje....
Po prostu trzeba przemyśleć i przeanalizować wszystko i dopiero wysyłać zdjęcia . A nie na odwrót .
Nie chcialabym podsycac sporu, ale ja nie mialabym problemu z nadeslaniem nowych zdjec TEJ SAMEJ stylizacji. Z tego co pamietam, to jakies dwa lata temu taka sytuacja miala miejsce, i nic wielkiego sie nie stalo.
Wiadomo, wysylamy i powinno byc to ostateczne, jednakze kazdy popelnia bledy, i byloby milo gdyby ktos dal szanse ich naprawienia.
zuzia ale milenka je wysłala tylko ze nie zostały przyjete....
a ja dwa lata temu byłam o 10 kilo lżejsza i co z tego? Udoskonalamy regulamin i uczymy sie na błędach na bieżąco. Ciągle go modyfikujemy żeby był coraz lepszy. Naprawdę to się robi irytujące. Nie podoba sie wam możemy nie organizować konkursów. Ciągle jakieś pretensje!! czy wy myślicie że to robimy dla siebie? Pomyślcie trochę i spójrzcie na to jako na całokształt a nie tylko na czubek własnego nosa.
Od dłuższego czasu nie ma i już nie będzie podmieniania fotek - czy dotarło?
no i sie zdenerwowałam normalnie no....
dwa lata temu to forum rozpoczynało swoja działalność i uczyło się na swoich błędach, regulamin konkursów cały czas ewoluuje, bo sie uczymy....co na to poradzic, ze niektórym nie chce sie czytac regulaminu
ja myslę, ze nie ma co dyskutowac regulamin jaki jest kazdy widzi i albo go akceptujesz i wysyłasz prace albo nie.....nic na siłe
ja uwazam ze to jest juz jasne od dłuzszego czasu...nie zapominajmy o jednej istotnej rzeczy prace na konkurs robimy zeby sie rozwijac i cwiczyc, zeby sie wyzyc tworczo a nie zeby zgarniac nagrody, kazdy kto wysyła prace na konkurs jest o kilka godzin swojej pracy i całe pazurki madrzejszy, i nie tylko w kwesti swojej tworczosci...wiec mam nadziejej ze jezeli bedzie nastepny konkurs to wszyscy bedziemy mądrzejsi również w dyskusji na jego temat:D jak jeszcze ktoras cos skomentuje temat regulaminu konkursowego, to sie do niej przejdzie i skopie dooopke :aty:
pozdrawiam serdecznie:*
Emillia bardzo nie podoba mi sie twoj ton. Regulamin regulaminem,ale Ty nie musisz byc taka opryskliwa. Koniec mojej wypowiedzi w tym temacie.
zuzia zgadzam sie z Tobą, ni epotrzebny tu taki ton.
Tak masz racje - nie powinnam być opryskliwa ani nie miła. Przepraszam - mój bład.
Ale proszę was również o to samo - mamy dosyć tłumaczenia co konkurs osobą które ciągle maja jakieś pretensje, no i le można?? Każdemu by nerwy siadły i cierpliwość się skończyła...
Wam się wydaje,ze to takie łatwe - proszę któraś z was może skonstruować regulamin od początku i zorganizować konkurs... zobaczycie jak jest ciężko sie tym wszystkim zajmować i wysłuchiwać ciągłych żalów, my piszemy grzecznie, dalej pretensje i ciągle podsycanie - to jak my mamy do was trafić?? no jak?
Proponuję do kolejnego regulaminu dorzucić punkt: Zdjęcia wysyłamy tylko raz. Nie mniej jednak uważam, że ten regulamin jest jasny. Mi tez niezbyt wyszły pazurki, bo na ostatnią chwilę robiłam, ale wysłałam.
Emilka takie sytuacje beda zawsze i nie nalezy sie przejmowac:) spokojnie trzeba wszystko przyjac, ze tak powiem, na klate :D :D :D
Powiem tak: podmieniania zdjęć nie ma, chyba, ze jury poprosi uczestnika o wymiane zdjęcia, bo np niezbyt dobrze widac krawedzie boczne stylizacji, wiec czasem w drodze wyjątku prosi się o nadesłanie dodatkowej pracy czy ujęcia a to i tak zalezy od dobrej woli jurorów, umowmy się-kazda z nas widzi jakie fotki posyła, ostre, czy nieostre dobre, czy tez nie. Jak skonczy się termin konkursu osoby odpowiedzialne zasiadają, wybierają fotki, wrzucają, Potem nad kazda pracą są debaty to przecież też jakaś praca do wykonania.
Dziewczyny, badźcie dobre dla jurorów.. latem:skacze: