-
Odp: Jak zdobyc klientki???
Cytat:
Napisał
ewa666
Ja miałam umówioną na wczoraj na 11 dziewczynę wszystko ładnie pięknie cieszę się bardzo ONA MI PISZE ŻE NIE PRZYJDZIE (dalej też czytałam//woszczur)
ja mam takich na pęczki tylko dziela sie na 2 grupy
- te co pytaja o cene i od razu mówią/piszą że za drogo więc nie przychodzą
- i te co się juz umawiaja a dzień przed lub nawet kilka godzin przed dają znac że nie przyjda bo coś tam, albo po prostu sobie nie przyjdą wcale n ie informując mnie o tym , a ja czekam na nie jak ta głupia pi&^%$# chodząc od jednego do drugiego okna
:zly:
-
u mnie to juz wogole klapa na maxa nieiwem czy co ale pustki na maxa a chociaz tak jedna na tydz by sie przydala juz poobnizalam ceny i dalej cisza niewiem czy moze to wina ze wiocha?? troche si emartwie :(
-
a ja ostatnio nie miałam czasu i odmawiałam wszystkim i się troszkę boję, że teraz będzie ciężko od nowa klientki zyskać. Ale pomyślę nad cennikiem i jakimiś fajnymi promocjami;)
-
ja przed Świętami małam dużo klientek..a teraz znowu klapa... nikogo niema ;/
-
Klapa,klapa.Ale zamawiam wizytowki i male rekamy do skrzynek pocztowych z cennikiem i nowymi uslugami.
Moze sie cos ruszy.:)
Nadzieja...umiera ostatnia.
-
hm ja ogolnie nie czekam az mi przyjda lub nie .. staram sie byc sprytniejsza od nich... dzien przed wizyta obdzwaniam i pytam czy aktualne ... bardzo zadko zdarza mi sie zeby odmowily wizyty ...a klientek coraz wiecej...wiec ulotki , reklama na portalach ogloszeniowych, nk i poczta pantoflowa działają ;) oby tak dalej
-
wysylanie zaproszen na tipsy na nk dziala ale do czasu.. nie bedziemy przeciez sie przypominac co tydzien wszystkim !!!! z reszta tych stylistek na nk juz sie tyle porobilo ze uuf wystarczy wieksza miejscowosc i juz konkurencja :P ale np ja wstawilam fotki pazurkow i jak tylko ktos zajrzy to dostaje zaproszenie ;] uloti na miescie tez juz przerabialam i NIE RADZE dostalam mandat za "plakatowanie i zaśmiecanie miejsc niedozwolonych" i musialam wszystkie ulotki zdjac... trzeba cierpliwym byc ..po prostu! :) droga pantoflowa jest najlepsza i nikt was do skarbowki nie wyda jesli bedzie zadowolony :) znizki rabaty promocje dobra gatka i kontakt to podstawa :) reklama zajma sie twoje ZADOWOLONE klientki pozdrawiam ;*
-
no przydałoby się kilka fajnych klientek!!!!!!!!!!!
-
nie wiem czy w dobrym temacie piszę:) miałam umówione na czwartek 3 osoby a teraz sms że nie przyjdą 2 bo nie będą jeździć gdzieś tam do mnie i do siebie pójdą a tak to głowę zawracają że na pewno będą wrrrrrrrr wkurzyłam się:zly: mają szczęście że napisały dziś a nie w czwartek !!
-
Cytat:
Napisał
białaaaa
nie wiem czy w dobrym temacie piszę:) miałam umówione na czwartek 3 osoby a teraz sms że nie przyjdą 2 bo nie będą jeździć gdzieś tam do mnie i do siebie pójdą a tak to głowę zawracają że na pewno będą wrrrrrrrr wkurzyłam się:zly: mają szczęście że napisały dziś a nie w czwartek !!
tez tak mialam :przytul:
-
nie ma się co denerwować...dobrze, że w ogóle zadzwoniły. U mnie często się zdarza, że się zapiszą, a potem po prostu nie przychodzą..to dopiero mnie wpienia!!!
---------- Dodano o godzinie 13:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:21 ----------
Poza tym, właśnie otwieram nowy salon i też dręczy mnie pytanie, jak przyciągnąć do niego klientki....salon jest w centrum, więc liczę na "przechodzące" tamtędy kobitki...obym się nie przeliczyła...a poza tym chyba tylko ulotki mi zostają na początek, prawda?
-
dobrze, że w centrum. :D a ulotki pewnie przyciągną jakieś klientki. :D ale najpewniejsza jest droga pantoflowa, jak to zawsze Dziewczyny mówią. :D
wstaw fotki swojego saloniku. :D
-
tylko, żeby zadziałała droga pantoflowa, to najpierw ktoś musi przyjść i wypróbować...potem to pewnie już jakoś poleci...
-
w lokalnej gazecie tez sporo ci to da...
usmiechnij się do swojej fryzjerki, albo jak masz najomości w pobocznych sklepach? zreszta pewnie zaznajomisz sobie kolezanki z butików itp. i pewnie one będa świetna reklamą :D o ile poprosisz je żeby np. reklamowały ciebie to ty dasz im specjalny rabat... najczęsciej klientki ufaja sprzedawczyniom a jesli do tego będa miały ładne paznokietki to sma zobaczysz:D
-
-
Ech, a ja sie oglaszam na lokalnym portalu, ale dziala najczesciej - uwaga- wtedy gdy wszystkie stylistki pojada na urlop, szlag, ale moze to byc jedna z dróg i u mnie niestety nie dziala droga pantoflowa. To zabrzmi nieskromnie, ale jak sie kiedys wkurzylam i zapytalam dlaczego mnie dziewczyny nie polecaja uslyszalam- bo nie chcemy aby inne mialy takie paznokcie jak mamy my. Tylko zamordowac, no
-
Cytat:
Napisał
dzikakura
Ech, a ja sie oglaszam na lokalnym portalu, ale dziala najczesciej - uwaga- wtedy gdy wszystkie stylistki pojada na urlop, szlag, ale moze to byc jedna z dróg i u mnie niestety nie dziala droga pantoflowa. To zabrzmi nieskromnie, ale jak sie kiedys wkurzylam i zapytalam dlaczego mnie dziewczyny nie polecaja uslyszalam- bo nie chcemy aby inne mialy takie paznokcie jak mamy my. Tylko zamordowac, no
to moze zaproponuj im jakis rabat za to że będą Cie polecały np jak przyjdzie 5 klientek i powołają sie na jedną z nich to ona dostanie rabat:)
-
natus, natus , natus ech.. piec klientek? Klientek to ja mam piec w miesiacu, zaproponowalam kazdej z tych moich, ze jak oprzyprowadza jedna-literalnie-JEDNĄ to beda mialy rabatu 10 zlotych i co? i nic:(
-
kura u mnie tez droga pantoflowa kuleje
-
kura... no to faktycznie lipa ehhh, a tak jak ktos pisał może w gazecie ogłoszenie
-
asik-czyli nie jestem sama
natka, gazety czytaja ludzie starszej daty, szczegolnie takie jak: anonse np a jak ktos czyta anonse to w poszukiwaniu roboty, a jak ktos poszukuje roboty to wyda pol stowy na pazury?:D tera internet. Moze gdybym wypozycjonowala te nieszczesne "tipsy":)
-
a ja nie mam żadnej stałej klientki ;( ;( nawet moja mamusia powiedziała że nie będzie już pazurków robić, a tak to może z raz na pół roku zrobię jakiejś koleżance.
do tego studiuje dziennie i mieszkam w małej miejscowości i na dodatek moja sąsiadka zaczęła robić pazury kilka miesięcy przede mną i zagarnęła wszystkie możliwe klientki
już pisałam na nk koleżanką, ale nic to nie dało. i w ten oto sposób robię tylko sobie pazurki i nawet nie mam na kim ćwiczyć. Myślę, że mi już nic ani nikt nie pomoże :/:
-
Cytat:
Napisał
dzikakura
asik-czyli nie jestem sama
natka, gazety czytaja ludzie starszej daty, szczegolnie takie jak: anonse np a jak ktos czyta anonse to w poszukiwaniu roboty, a jak ktos poszukuje roboty to wyda pol stowy na pazury?:D tera internet. Moze gdybym wypozycjonowala te nieszczesne "tipsy":)
hahahha dobre:P a może spróbuj dać ogłoszenie-ulotkę w szkołach licealnych może wtedy niższa cena dsla uczennic ale może będzie ich więcej , urzedach
-
Zgadzam sięw wyższych uczelniach jest pełno tablic gdzie można zamieścić swoje ogłoszenie z numerem tel. Ostatnio spotkałam się z takimi tablicami w klatkach schodowych i tam też znalazłam ogłoszenie o paznokciach, często sa na słupach itp. wbrew pozorom ludzie na nir zwracają uwagę.. Nie wiem jak u Was ale u mnie w Toruniu co czwartki rozdają darmową gazetę lokalna i tam też są różnego typu ogłoszenie a te gazety biorą po prostu wszyscy.
-
u mnei darmowe gazety rozdają codziennie, ale kura ma racje- tylko starzy ludzie czytają.