Chanti, nie przejmuj się.... Ja jestem naprawdę początkująca w tym temacie, więc nie będzie najgorzej :ok:
Printable View
Chanti, nie przejmuj się.... Ja jestem naprawdę początkująca w tym temacie, więc nie będzie najgorzej :ok:
mam jeszcze jedną prośbę ... w związku z tym,że będzie trochę ciasno na pewno będziemy się przesiadać, bo stanowisko poglądowe będzie ruchome....i żeby uniknąć zbędnego zamieszania jeśli macie koszyczek tego typu to zabierzcie... każda z nas włoży do koszyka swoje szpargały i nie będzie straty cennego czasu:D
zdjęcie pożyczone z koszyk plast team K-2 KOSZYCZEK (1773838839) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam też 3 w rozmiarze tego niebieskiego i 2 w rozm. różowego to mogę wypożyczyć:)
Świetny pomysl z tymi koszyczkami :) ja kupie u nas w PEPCO sa za grosze ;)
a i jeszcze: ile osób nie ma farbek??
kto o której będzie na miejscu??
kto co będzie jadł??
(na pewno są: pierogi, kopytka naleśniki z serem na słodko , hot dog, hamburger....)
na te pytania proszę o odpowiedź po tym jak wieczorem wstawię menu...
a piszę teraz żeby wszyscy zauważyli:P
a poza tym trochę się denerwuję, że o czymś zapomnę:placz:
Ewelina, nie denerwuj się. na pewno będzie git :ok:
Ja mam swoje szpargały w pudełku plastikowym zamykanym, także myślę że może być :)
Ja nie mam farbek.... I nie wiem, czy jest konieczność kupienia? Czy będzie można od kogoś pożyczyć?
Wczoraj mi wysłali paczkę z pędzelkami do farb i do akrylu... Mam nadzieje, że dojdzie do piątku. Bo jak nie, to będzie kicha :/:
Po pierwsze: Ewelinko nie denerwuj się. wszystko się dopięte na ostatni guzik. o wszystkim pomyślałaś.
Po drugie: jeżeli komuś coś zabraknie pożyczy od drugiej osoby. farbki w tubkach jest tyle ze starczy spokojnie dla każdej. jeżeli komuś zabraknie pędzelka to pożyczę bo ja zawsze biorę z 10.
Po trzecie: nie martwcie się umiejętnościami jedziemy po to aby poćwiczyć i właśnie się nauczyć. każda która bedzie coś pokazywać będzie robić to bardzo powoli i w razie czego będzie powtarzać. nie martwcie się.
Ewelinko ja będę z Izą przed 10. jak droga będzie spokojna to nawet o 9 45. wezmę wszystko co trzeba, lampkę na biurko też.
Z farbek ja mam czarną, białą, srebrną, srebrną transparentną, złotą transparentną. Brakuje mi tylko pedzelków do one-stroke... Tzn mam kilka pedzelków, ale nie wiem czy się nadają. Ja będę ok 9.35 w Soli, i jakieś 5-10 minut na dojście, o ile nie pójdę nie w tą stronę co trzeba :) dlatego Ewelinko pytanie do Ciebie. Stojąc koło pkp i mając je z lewej strony idę w prawo czy w lewo?
Sylwia... zagięłaś mnie:huh: ale jak tak stoisz musisz się odwrócić:D żeby mieć pkp z prawej i wtedy to jest tylko jedna droga i jest ona prosto:P idziesz lewą stroną chodnika i mijasz dwie poprzeczne uliczki i skręcasz w trzecią(9 Maja)... a na końcu tej uliczki po twojej prawej tadam:yess:
menu: pierogi ruskie, lub mięsne 12 sztuk
naleśniki z serem na słodko, lub z dżemem 5 sztuk
potrawka z kurczaka 300 g
kebab w bułce (trochę tłusty, ale ja go lubię)
są jeszcze hot dog, kopytka, frytki, hamburger
a o farby pytałam, bo mam trochę to udostępnię tylko muszę wiedzieć na ile osób
ja jem chyba naleśniki, Edyta ruskie- bo ponoć dobre:)
No to ja też wezmę ruskie.... Ale 12 to za dużo :/: Może ktoś chętny na spólę po 6 szt? :huh:
nie lepiej na priv wysylac zamowienia dań? :) ja wyslalam :)
dzis juz środa sie konczy :skacze::skacze::skacze: a ja cala happy pieke biszkopty :P :love:
Aj to przepraszam, myślałam, że tylko kawusia i herbatka w cenie...
Super!!! :ok:
No własnie już środa, a ja jeszcze pazurów nie mam ściągniętych!!!! :o
Zapomniałam, napisać.... Będę na 10, może parę minut przed :)
Ja poprose o nalesniki z serem:)
Tez nie mam jeszcze zelu zdjetego i wcale mi sie nie chce tego robic,bo nawet ladne sa:P pewnie w piatek wieczorem to zrobie ;)
Ja juz dostalam lampke oswietleniowa takze ja ze soba wezme na 100% i mysle,ze bede chwile przed 10:00 :)
Farbki zamowilam od Edyty tylko nie wiem czy moje pedzelki beda sie nadawaly do tego ;) no ale zobaczymy :D:skacze::skacze:
ja mam żel ściągnięty, ale jak zobaczycie moje naturalsy, to mnie żywcem zjecie :/:
idę się kąpać a później napiszę co chcę do żarełka na obiados :D
Mam nadzieję, że trafie, zreszta ludzie też tam są :) Dla mnie do zarelka naleśniki z serem :)
Ja poproszę pierogi ruskie 8 szt bo 12 tez za dużo dla mnie.
ja też poproszę naleśniki z serem :)
No co Wy ? 12 sztuk pierogow to za duzo ? :P
Ja jem z truskawkami ok 15 i czasami mam za malo :D
No ale...zalezy jakie duze...
hahahha Rudzia dobrze ze Nas nie bedzie na tych warsztatach bo dla innych by pierogow nie starczylo :leze:
Evelyn kochana spokojnie , wszystko będzie dobrze :przytul:
A więc ja mam tylko 4 farbki: biala, czarna, zlota i srebrna....
A do jedzonka to poproszę porcje (8szt) pierożków ruskich-choć ich i tak nie przejem ;)
Już normalnie nie mogę sie doczekac dziewczynki-wszystkie Was poznam-no ZyZke juz znam :P
Koszyczki dziś zakupilam ;)
Jeszcze zaofftopuje - ja mam 175 cm wzrostu i waze niecale 56 kg a jem za dziecieciu czasami a ze mieszkam teraz w Niemczech, gdzie nie ma polskich pierogow to zadowalam sie takimi ze sklepu ruskiego i cale opakowanie ( 500 g ) zdjadam sama :P
rudzia Ty juz nie doluj nas ha ha ha :P
aj, bardzo, bardzo, baaardzo żałuję, że mnie nie będzie.
;(
z tej żałości zaraz chyba... zjem całą tabliczkę czekolady! z orzechami! :cwaniak: po 23.00!! a co! :D