Ehhh.. Jak ja marze o tatuażu.... Moje największe marzenie, no ale mój facet nienawidzi ;/
Printable View
Ehhh.. Jak ja marze o tatuażu.... Moje największe marzenie, no ale mój facet nienawidzi ;/
hehe a robisz dla faceta czy dla siebie?? :D
Piękne. Ja planuję zrobić w przyszłości sobie tatuaż od karku do krzyża jak pisała naatajla. Takie chińskie znaczki są przepiękne.
A właśnie ja mam pytanie :D Wczoraj gadałam z kolegą na gg o tauażach i pokazał mi swój no nie?? Zdziwiłam się tylko, że po skończeniu tatuażu (jest dosyc duży, robili mu go 2 godz. 40 min.) dopiero po pol godzinie zaczeła mu lecieć gdzie niegdzie taka jakby... krew?? nie wiem, coś dziwnego... co to było?? :D zawsze to tak jest ??
tak rpzy zebach tej czachy widać takie jakby kropelki :D
mi nic nigdy nie leciało.. może po prostu w niektórych miejscach wbili się za głęboko...
No niby dla siebie, ale zaznaczył z góry, że tylko swoje ciało oszpecę, że gdy zrobię sobie tatuaż to nie będę mu się już podobać, że jest pewny w 100% iż kiedyś będę żałować, że go zrobiłam, no i że po kilku latach tatuaże są brzydkie, że tracą kolory i mu się porostu nie podoba i kropka ;/
I weź tu z takim żyj ;/
Eveli możesz pokazać zdjęcie tego na łopatce ale bardziej wyraźne ? nakręciłam się ... :P
to jest tatoo mojej koleżanki mamy :P na nerach ma ;)
by Titty Twister: Studio tatuazu - Titty Twister
A to moj tatuaz:
http://img691.imageshack.us/img691/3...3019uciete.jpg
Ten płyn spływający z tatuażu to osocze - podobnie dzieje się przy przetarciu skóry, zamiast samej krwi zbiera się taki śliski płyn - to właśnie osocze ;) jest to zupełnie normalne i nie ma się czym przejmować, tylko smarować żeby nie zrobił się wielki strup:)
Izago przepiekny tatuaż ....chciałabym miec taki:)
śliczny ...:)
ostatnio się nakręciłam na tatuaż ale boję się, że będę żałować jak go zrobię :/:
ale macie piekne te tatuaze. Ja kiedys myslalam ale chyba wolę piercing :)
ja planuje sobie zrobic nietoperza na kostce to napewno
zastanawiam sie nad takim duzym motylem na podbrzuszu lub na piersiach ale troche moze byc problemow :/:
jak wiadomo skora podczas ciazy sie rozciaga i lipa a biuscik mam spory b duze D no i wiadomo jak to przy takim biuscie:/:
mysle jeszcze o nadgarstku tzn taka czaszka z pajeczyna jak ma moj luby albo sentencja:)
Trafiłam na kilka pięknych kobiecych wzorków , w sumie same oceńcie :)
piękne ale ta róża na szyi w stylu Kat Von D to chyba nie z polski:) tu jeszcze za duży ciemnogród na tatuaże w tak widocznych miejscach niestety...
Ja musze swoje dziarki poprzerabiać może na takie kolorowe:)
A no i zdziwie bo wszystkie sa z polskich wykonawców, nie wybiegałam do Miami Ink...
no to nieźle:):)
Odważna dziewczyna nie ma co:D
U mnie w studiach np. nie chcą robić tatuaży na dłoniach szyjach itp..
Ale to nie moje :D Tylko znaleziska :D
Motylki fajne :)
Ze ich nie boli w takich miejscach :/
Ja ze strachu przed bólem sobie chyba nigdy nie zrobię :P
ja bym chciała na stopie coś kiedyś sobie zrobić ;D np. jakiś motylek albo motyw kwiatowy :)
eee tatuaż nie boli:):) ból bardziej jak przy depilacji depilatorem:)
nooo to zależy od miejsca na ciele gdzie tatuaż ma być "wydziarany" :P
mnie na brzuchu nie bolały, ale ten na nodze - na kostce dokładnie - to bolał jak cholera :D bo mi po kości jechał i myślałam, że się wcieknę :P ale dałam radę :skacze:
hehe a no widzisz jak ja na kostce miałam robiony to prawie zasnęłam:) i nic nie czułam praktycznie:)