Odp: Kwiatki malowane metoda one stroke
dziewczyny dzieła sztuki tworzycie... mnie teraz czeka wyzwanie.. bo niedawno malowałam pokój i moja córka mi pisakiem wymalowała kawałek ściany ;( i muszę coś z tym zrobić więc myślę o kwiatach, ale nie mam weny... pomozcie... :kwiatek:
Cytat:
Napisał
dzoana
dziewczyny dzieła sztuki tworzycie... mnie teraz czeka wyzwanie.. bo niedawno malowałam pokój i moja córka mi pisakiem wymalowała kawałek ściany ;( i muszę coś z tym zrobić więc myślę o kwiatach, ale nie mam weny... pomozcie... :kwiatek:
ja jakbym miala namalowac cos na scianie to chyba były by to maki a jak bym umiala malowac tak suuuper to bratki :D:D:D
a to pokoj Twoj czy corki ? bo jak corki to moze nie kwiatki tylko jakies bajkowe postacie :)
a jak Twoj to wszystko zalezy od tego jaki masz kolor sciany :)
a jeszcze jestem wsciekla bo otworzylam sobie farbki ( co prawda akwarele ) i chcialam sprobowac pomazac pedzlem, a tu mi wyleciala sama woda, a jak juz doszlam do farbki to co namalowalam to musialam poprawiac i wyszla mi jedna wielka ku...a :( no i pedzel chyba nie ten...
chyba zainwestuje w podstawowe kolory akrylowych...
Cytat:
Napisał
rudzia1985
a to pokoj Twoj czy corki ? bo jak corki to moze nie kwiatki tylko jakies bajkowe postacie :)
a jak Twoj to wszystko zalezy od tego jaki masz kolor sciany :)
[...]
kochana w moim pokoju... kolor ściany to słoneczny blask (czyt. żółty..) i sięzastanawiam czy jakieś one stroke czy coś w jednym kolorze.. tylko jakbym chciała drzewo (strasznie mi sie podobają takie bez liści, same gałęzie) to raczej lipa, bo pisakiem jest maźnięta ściana koło drzwi, więc w jedną stronę gałęzi nie rozciągnę bo nie mam gdzie :P więc coś przez skos ściany zrobić bym chciała, tzn. nie przez całą, ale na dole gdzie jest maźnęte dość spora część i trochę do góry pociągnąć...