ja tez jestem zaa!! takie proste i równe frenchyki najtrudniejsze ;P
Printable View
ja tez jestem zaa!! takie proste i równe frenchyki najtrudniejsze ;P
mała świetny pomysł ;)
moja propozycja: tatuaż chiński/japoński/klasyczny/pin up itp itd z mojej strony z naciskiem na japoński hehe bo mój ulubiony. oczywiscie wszystko na pazurach hehe:d
Mala superrrr pomysl z tym frenchem niby prostota ale elegancja :)
ja bym byla za takim jakims niecodziennym tematem, typu: mol ksiazkowy, esy floresy , eko pazury, takie cos co ma strasznie szeroki znaczenie a nie aby jednoznacznie to laczyc z kolorem czy tematem :) np. np. w temacie akwarium wiadomo ze kazda bedzie probowala zrobic rybe czy cos :P a chodzi mi o takie szerokie znaczenie :) moze kraina wiecznosci:)
a french juz chyba byl :P
tak french juz byl to prawda
ale zaproponowalam znow french bo powiem wam szczerze ze ja mam juz dosc na konkursach przepychu.caly rok wymyslamy zdobienia itp
teraz jest wiele nowych dziewczyn ktore napewno by sie chcialy zmierzyc na frenchaja bym na pewno brala udzial....
ps.miminka a ja sie zastanawiam czemu mnie tak tylek caly dzien boli a to ty cholero klapa mi dalas hihi
a ja dalej bede przy swoim pomysle : spis elementów jakimi mozna wykonac zdobienie i niech kazda popisze sie wyobraznia :). tylko tych "rzeczy do zdobienia" nie duzo zeby dzialala wyobraznia, prostota a nie wlasnei przepych :[ np. 10 cyrkoni kolor jakis takis, liner bialy, czarny, srebrny, lakeir, mleczny, bialy, :P aa CO!!!!!!! :P
A moze french-nie klasycznie?tylko jakos inaczej?
a jak by sie wam podobal temat "brokat i elegancja" czyli pazurki brokatowe ale eleganckkie
bo widze ze french nie u wszystkich wchodzi
albo polaczyc french z pomyslem dymci
czyli mialby byc french i musial by byc ozdobiony np 10 cyrkniami ,linerkamiw kolorze takim i takim itp
jestem za frenchem :D:D
a interpretowac kazdy moze inaczej czyli moglby byc tez kolorowy:)
albo poprostu french na wiele sposobow :):)
a co do okreslonych kolorow linerow czy cos takiego nie kazdy moze miec :)
no ja tak samo mysle
ze french jes t niby nudny ale mozna tez zrobic piekny french
oczywiscie tak jak napisalam w poscie na poczatku mozeb yc kolorowy ,brokatowy ,itp ale bez ozdob
a moze zrobic sonde zebyscie wybraly konkurs?bo sponsora mamy
myślę że sonda będzie najlepszym rozwiązaniem :)
ach dziewczyny szalejecie z tymi konkursami :D i jak tu nie kochać różowego forum? :D
mała świetny pomysł :good::)
rozwiązanie rewelacyjne :) Ja myślę, ze konkurs fajny też by był na jakieś krótkie paznokcie a nie ciągle na długaski :) Prawdziwa mistrzyni musi czynić cuda na kazdej długości..
A ja tak bym chciała i mam nadzieję że nie tylko ja, żeby na naszym forum pojawił się konkursik podobny do organizowanego w czerwcu przez lf "candy girl" gdyż jest to super temat, a jak wiadomo na konkurs lf trzeba dojechać a nie każdy może, ja już wiem że nie pojadę a poza tym czas w jakim trzeba zrobić tam pazurki jak dla mnie chyba nie osiągalny, a w takim forumkowym konkursie chętnie wzięłabym udział bo nie byłoby ograniczenia czasowego do 3 godzin no i oczywiście żeby można było na jednej łapce ;)
Co wy na to?? :)
Mnie się też bardzo spodobał temat na eko paznokcie :) a candy równiez:) i jeszcze lady gaga hehe bo to teraz popularne i mozna by siie było popisać fantazją :)
Ja tam bym proponowała może jakieś "morskie, podwodne pzurki" :P niedługo będzie lato, troche zerczy bedzie można powymyślać :D
Albo do filmu "alicja w krainie czarów" :D jest w nim dużo inspiracji ;)
spodobał mi sie pomysł Szpilki na te morskie pazurki :)
O!! Lady Gaga też ciekawy temat :D no i ten podwodny :buja:
Alicja w krainie czarów wymiata ;)
Ja to bym chciała paznokcie zdobione w stylu tatuaży :)
ooo tak tak tak "Alicja w krainie czarów" to jest to!