a mail jest na pewno taki: aganails@wzorki.info ?
Printable View
a mail jest na pewno taki: aganails@wzorki.info ?
źle spojrzałem doszły jednak :D ale strasznie wielkie te fotki 4 mb jedna :o
to dobrze :) mam nadzieje , że będę mieć szanse z stylistkami bo jestem świeżo po kursie :)
---------- Dodano o godzinie 22:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:22 ----------
dobry aparat hihi :skacze: ale to chyba nie przeszkadza?
jest OK, lepsze za duże niż za małe bo zawsze można zmniejszyć :)
a jakmyślisz mam jakieś szanse, jeśli możesz zdradzić
---------- Dodano o godzinie 22:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:25 ----------
nie chodzi mi o inne prace tylko ogólnie
Oldka świezo po kursie? ale duzo pazurkow trzaskasz? robisz piękne paznokcie !! moim zdaniem szanse ogromne :P
tak, świerzo w kwietniu byłam na 1 kursie, ja mam 5 klientek na miesiąc, wiec nie duzo
własnie wysłałam fotki prosze o potwierdzenie :)
doszły, lista zaktualizowana :)
więcej takich konkursów :)
no ja juz zrobilam pazurki teraz tylko musze na kompa wladowac i wyslac tylko cos czasu nie mam ...
---------- Dodano o godzinie 22:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:43 ----------
mam nadzieje ze moja praca doszła :)
a ja nie biorę udziału bo na naturalnych pazurkach nie można :(
ej no jak nie mozna , przeciez ostatnio nie bylo z tym problemu i na naturalkach tez braly udzial...
Ale tym razem to jest konkurs przedłużania paznokci i jurorki będą oceniać technikę, krzywą c linię uśmiechu itp..
tylko że w regulaminie nic o tym nie ma
Fajny konkursik :) Musze tylko modelkę dorwać :)
kurcze do końca miesiąca już niewiele czasu ale może zdąże
ja tez :) ale moze w piateczek zrobie :) za tyd. :) bede miala klientke z ładną , długą płytką:) i ona zawsze frenche :)
A ja mam pytanie . Czy mozna przesłać 3 zdjęcia?? Bo mam 2 ujęcia z przodu i dwa krzywej C (lewa ręk i prawa osobno) Może mała mogłaby w paincie skleić te 2 zdjątka krzywej ze sobą, aby było jedno?? Czy może jednak nie??....
hehe szpila ale kombinujesz :P
zdjęcia nie mogą być obrabiane nawet w paincie :P
dziewczyny przysyłają zdjęcia krzywej na jednej ręce więc możesz tak samo wysłać. A w waszym interesie jest żeby wysłać dobre jakościowo zdjęcie bo jak niektórzy wysyłają tylko kciuka jeszcze słaba fotka to mogą się spodziewać słabszej oceny jako że może chcą coś ukryć przez to ;)
a mogę Ci przesłąć 2 zdjątka żebyś powiedział czy mogą być?? :D Bo na nich niestety widać tylko zarys krzywej a pazurek zamazany ;/... na jednym jest kawałek mnie..... nie patrz!
szpila nie kombinuj :) na pewno dobrze sama wybierzesz :ok:
łeee... Kamis nie pomagaaasz ;(
szpila przecież ty się bardziej ode mnie znasz na rzeczy ;)