ja sie staralam jak najmocniej ale i tak nie dorownam niektorym z dziewczyn, ale i tak jestem dumna z tego ze w ogole wyslalam prace
Printable View
ja sie staralam jak najmocniej ale i tak nie dorownam niektorym z dziewczyn, ale i tak jestem dumna z tego ze w ogole wyslalam prace
WOW ile prac :) i ciężki wybór. Ja swój głos już oddałam :)
Powodzenia dziewczyny:) gratuluję pomysłów :*
ale frekwencja !!!
oglądam i oglądam i.... mam tę, do której śmieją mi się oczy,
która wzbudza same pozytywne i ciepłe emocje ...
też wybrałam moim zdaniem najładniejsza:) Nie miałam z tym problemu.. w ogóle straszne szybko minął ten konkursik mi jakoś... Szkoda, że się nie załapałam:)
Prac dużo,ale mnie podobają sie trzy ;)tyle że jedna jest nie do końca pastelowa,a w drugiej nie dopatrzyłam się niczego "love" zwróciłam uwagę na wszystko,zgodność z tematem,kompozycję i budowę :) zagłosowane :)
o kurcze, ile prac :) kilka wpadło mi w oko, ale jedna...:love:
Wow jaka frekwencja :D 42 prace super !!!!. ze swoimi chowam sie daleko za wami :) super , prace dziewczyny. :brawa:
...ale nie wszystkie sięgają długością do 1 .... :huh:
rewelacyjna ilość prac:wow::skacze: do serducha przypadła mi 1 praca i to na nią oddałam głosik:P:D
suuuper ze taka frekwencja :) zagłosowałam od razu bo z doswiadczenia wiem ze później będzie problem :) tez między 3-ma pracami wybierałam
Zaglosowalam :D prace boskie, nie wiem co tam moje prace robia haha. :D wybieralam sposrod dwoch, ale wybralam te naj :love:
Ja jak te prace zobaczyłam to żałowałam że swoje skromnaki posłałam ;)
no dziewczynki brawo za frekfencje, Sami musisz byc z nas dumna, chcialas prace na konkurs to prosze :) nie mozesz teraz narzekac ze dziewczyny nie przykladaja sie do konkursow ahha, co za zatrzesienie:)
a jesli chodzi o teamtyke to ja wlasnie nie wuwazam ze na pazurkach musi byc pastelowe serce... raczej tak jak edit napisala milosc do pasteli, trzymam kciuki dziewczynki:) ide glosowac:)
prac jak grzybów po deszczu :D Juz za głosowane :D
a moze by tak glosowanie rozlozyc na dwie tury?? hehe 20 z najwiekasz iloscia glosow zostawic i poddac glosowaniu na podium:) glosow z 80 to kazda mniej wiecej po 2 glosy...heh
slowa otuchy dla grafikow forumkowych przy pracy nad dyplomami:)
ło matko ile prac, ale zagłosowałam...
Współczuję Jury :]
grafik grafikiem, ale trzeba wszystkie prace wstawić na stronę wzorków ;P
na te strone wzorkow co kiedys laski posypaly takei zyczliwe komentarze?? cZy chodzi o wrzucenie tu??
a swoja droga to ciekawa jestem czy to dziewczyny z forum nie byly czasem, a jesli tak to szkoda ze tu nie mialy odwagi napisac tego samego co tam :/:
wow ale poszalałyście :wow: Mi też jedna taka od razu w oko wpadła :D
paulka a co sie stalo ja nic nie wiem opowiadaćmi szybko :cwaniak:
www.wzorki.info ;) takie komentarze to zawsze będą miały miejsce.. niestety
kurcze ja tam nic nie widzę:P albo nie umiem szukac :)
ja tez wlasnie nie umiem nic znalesc:/:
a nic wielkiego, po wrzuceniu prac z pewnego konkursu "laski" nie pozostawily na nich suchej nitki, nie było milo :/:
i dlatego tam nie zagladam w ogole.
Rety ile prac :) Mam juz swoją faworytkę :D
stefcia, kaka ale co chcecie znaleźć ?
Oczywiście, że jestem z Was dumna, chociaż prace przejrzałam tylko pobieżnie, bo ja w przeciwieństwie do Was wczoraj mecz oglądałam :P
Cieszę się, że taka frekwencja, cieszę się, że spodobał Wam się temat - bo jak widać ostatnio trudno Was zadowolić ;)
Interpretacja tematu to zawsze sprawa osobista, jeszcze nie wiem jaką taktykę obrać przy typowaniu jury.
Szalenie jestem ciekawa wyników ankiety, dawno konkurs nie wzbudzał chyba takich emocji :D
A wracają do strony Wzorki Na Paznokcie zawsze znajdzie się jakaś maruda, która musi trochę dziegciu włożyć, ale przecież to nasza strona więc same ją twórzmy :)
Czy każda odnalazła swoją pracę? Bo Kamis (i nie tylko on ;)) był zszokowany, że aż tyle jest, szybciutko pisać pw, jeśli coś jest nie tak, żeby się żadna nie zawieruszyła.