Jak sie zdecydujecie to zawsze mozecie przenocowac..zeby sie po nocach pociagiem nie tłuc...:P
Printable View
Jak sie zdecydujecie to zawsze mozecie przenocowac..zeby sie po nocach pociagiem nie tłuc...:P
Dobra, ja chyba tez.. z Bydgoszczy nie dojedzie.. no tam akurat:skacze: ja z Gdyni
hihi...ja Ci nie dojade...:P :aty:
a może Wrocław lub okolice? :)
pozdrawiam :*
ja jestem z Bydgoszczy ale mam nadzieje, ze dojade :D hehe pociągi są z przesiadką a podróż ponad 8 godzin,ale co to dla mnie ;p
hmmm...a może jakieś spotkanie byśmy zorganizowały w Bydgoszczy albo w tych okolicach?
a ja się chyba przeprowadzę w okolice Łodzi bo kurde mol pod tą pieprzoną śnieżką nic nie ma. Na szkolenia i warsztaty mam min. 6 godz jazdy super. Nie ma to jak urodzić się w dup.....w kraterze:):P ale pomysł ogólnie dobry. Szkoda, że tak daleko:(:(:(
mi by właśnie Wrocław pasował :D dziewczynki może w maju coś zorganizujemy albo pod koniec kwietnia.. jakoś w weekend ;) ?
Ojjj ja bym strasznie chętnie..:) Jestem ze Stargardu (niedaleko Szczecina) ale dostosuje się miejscowoscią i chętnie przyjadeee...:D
Wrocław, Wrocław, Wrocław!! :skacze:
W trójmieście nikt nie chce ;(
Jeszcze gdyby byly pod koniec lipca to ja sie pisze :D
Po sondach widze, ze nigdy sie chyba nie zalapie na warsztaciki :/
a co powiedziałybyście na forumowe warsztaciki ale... z makijażu? Myślę że fajnie byłoby się wzajemnie pomalować, wymienić się doświadczeniami, wiedzą, podłapać jakąś technikę... ??
Bożenko ja bardzo chetnie ale bardziej jako obserwator..:P bo ja to tylko 1 cienia uzywalam zawsze heh a chetnie bym podpatrzyla te wasze czary mary;)
ja bym była chętna :) mnie najbardziej odpowiadają okolice Łodzi :) :D :P .... he he he
zawsze tak daleko szkoda
ale w sumie to jeszcze nie wiadomo gdzie :P
dziewczynki a moze w czestochowie?? przy okazji byscie zobaczyly Jasna Gore:P:D
Agusia prosze nie bij, padajacego ;(
Elax fajnie by bylo :D
Wszystkie ciekawe rzeczy sie dzieja dalej :/
A trojmiasto takie ladne :D
hehe ja do Trójmiasta też bym chetnie na jakies warsztaciki się wybrała :) kooocham może i nawet jak byłam w zeszły weekend to nam się autko popsuło ;(
no wiecie no... mi pasują Katowice, Bielsko lub Kraków i okolice tych miast :D
mi Katowice i Kraków :D
niebawem pomyślę coś o zorganizowaniu jakiś warsztatów/mini kursu z makijażu (od podstaw?) dla każdego ;) tylko uprzedzam, że dopiero końcem maja lub w czerwcu/lipcu mogłabym coś takiego zorganizować.
no to super ;) mi pasują wakacje albo zakończenie roku szkolnego ;)
tylko jakie miasto ? :)
Bozenko a Ty masz instruktora? ;) i moze od razu z pazurkami moznaby było cos pomyslec ;)