ja mam cleary i french pink z alle i są to bardzo gęste żele, nie ma mowy o żadnym wylewaniu z pojemniczka :)
Printable View
ja mam cleary i french pink z alle i są to bardzo gęste żele, nie ma mowy o żadnym wylewaniu z pojemniczka :)
Niewiem czy kogos to zainteresuje ale jest teraz promocja na akryle kolorowe po 2,90 za sztuke nie moglam sie powstrzymac i zamowilam 11 sztuk ,maz mnie ukatrupi hi hi hi :)
Ja mam też clear, pink i ping light i wszystkie tak czy inaczej kipią, mysle ze to wina ich opakowań, nie są to opakowania a termosikiem tak jak mają inne firmy.
A moze po prostu mam pecha.
kupilam ostatnio 1 kolorowy z i-nails i WSZYSTKO JEST OK więc widocznie mam pecha
klanat jesli chodzi o akryl kolorowy to promocja jest już od bardzo dawna :]
edytakon to trochę dziwne jesli chodzi o firmę alle :) ja żele z tej firmy od dośc dawna kupuje i żadne ani podstawowe ani kolorowe mi się nie wylewały:huh:
A po za tym kupilam znów dwa kolorowe zele z alle i z nowych kolorkow również jestem bardzo zadowolona ^_^
również mam żele z alle i nigdy nic mi nie wykipiało...
mi kolorówka też kipi, a z clearem i pinkiem ok
mi raz tez wykipialy kolorowe zele ale dalam je na 24h do lodowki i wyciaglam i teraz jest z nimi wszystko ok
Ja niestety żelu nie zamawiałam ale zamawiałam akryk i muszę pochwalić jest niezły, ogólnie dużo pozytywnych opini słyszałam o tej firmie
ja ostatnio sobie zamówiłam akryl clear i liquid i jestem na prawdę mile zaskoczona :) jakość taka sama jak drozsych produktów :) ale np cover dla mnie kiepski...
Hej! Ja mam żel clear z tej firmy i ogólnie nie narzekam ładnie się poziomuje i pod lampą jest ok. Jednak skusiłam się na żel clear z firmy silcare kosztował 20zł i jak dla mnie też jest dobry pozostane chyba przy nim.
czy ktos ma farbki akrylowe z allep? czy mozna nimi pomalowac koncowke paznokcia i to zalac zelem lub akrylem? nie bedzie pozniej jakos sie zmywac pod woda?
farbki akrylowe po wyschnięciu nie zmywają się pod wodą ,a po zalaniu żelem lub nabłyszczaczem mogą ewentualnie odprysnąc,jesli większą czesc płytki pokryje sie farbką.
Emilio, j też nie mogę się przekonać do covera z alle, ale chodzi mi tutaj głównie o pink, jak dla mni jest mało kryjący i bardzo prześwituje, nawet grubsza warstwa i, i tak jakoś dziwnie...Natomiast Peach jesc całkiem całkiem :) kolor ma fajny i kryje lepiej niż pink. Co do przyczepności nie mam nic do zarzucenia bo trzyma fajnie :ok:
Ja też nie lubiłam covera z alle (mówię o akrylu), pink faktycznie mocno prześwituje i kolor mi nie pasuje, ale peach nie jest taki zły,(jak już nauczyłam się w miarę poprawnie nakładać), stosuję go do własnych paznokci i konkursówek, świetnie naśladuje moją płytkę, z innych które testowałam (czasem znacznie droższych) nawet w połowie nie byłam tak zadowolona jak z tego (wyjątek stanowi grafiti ten klasyczny).
Ja mam cover akrylowy pink z alle i jestem jak do tej pory zadowolona;)
Dziewczyny mam dylemat, tyle się naczytałam i nie wiem... allepaznokcie czy DR. Chcę jednorazowo zrobić większe zakupy, głównie akryle i nie wiem na którą firmę się zdecydować
pomocy;(
Mam cover peach z Alle,clear,deep pink ,oraz dużo kolorowych od DR. Cover trzeba pomieszać przed użyciem,ale tak są w porządku, jak na taką niską cenę. Osobiście polecam. Trzeba tylko bardzo dokładnie przygotować pazurki, ja daję primer kwasowy i dehydrator, wszystko dobrze się trzyma ,bez podpowietrzeń:D
ja mam male pytanko,zamowilam żele z allepaznokcie,wczesniej pracowalam na żadkim clear z innej firmy i chcialam troszke gestszy,wiec zamowilam sredniogesty i nawet ciezko go ze sloiczka wydobyc i robia mi sie bąbelki powietrza,jaki błąd robie? konsystencja mi wogole nie odpowiada.jak go dokladnie rozprowadzac?
zanim uzyjesz popukaj o stol sloiczkiem jak bedziesz maial odkrecona pokrywke to podobno pomaga jak sa zapowietrzenia
jak nakladasz zel na pedzelek od brzegu sloiczka czy ze srodka??
od brzegu bedzie latwiej CI pobrac
a jesli chcesz zeby byl rzadszy postaw go blisko kaloryfera na 5min i juz sprawa bedzie zalatwiona:)
ja kupiłam niedawno cleara od alle i zrobiłam nim kilka setów,ale na razie na swoich łapkach tylko i jestem pod ogromnym wrazeniem,zadnych,ale to ŻADNYCH zapowietrzen!! oby tak było na innej płytce to bede mu wierna po grób ;)
czy allepaznokcie.pl to to samo co allepaznokcie.waw.pl? jutro jadę odebrać moje zamówienie z tej drugiej strony i tak się zastanawiam :)
używam od nich białego żelu, ale bardzo ma dużo pigmentu i mieszam go z clerem... bardzo wydajny 15 ml miałam rok a pazurki robiłam min. średnio 2x dziennie(french)
Zapraszamy do sklepu Hurtownia kosmetyczna, tipsy sklep Mnóstwo produktów, akcesoriów i ozdób do paznokci w najlepszych cenach. Teraz Pomocja: Luty miesiącem taniej wysyłki (wysyłka kurierem już od 5,00 zł) ZAPRASZAMY
http://img163.imageshack.us/img163/3052/bannerea.jpg
Czekamy również na Wasze porady i propozycje.
Zapraszamy również do sklepu stacjonarnego w GDAŃSKU:
Budynek "LOT", I piętro, lokal nr 2
ul. Wały Jagiellońskie 2/4
80-887 Gdańsk
Pon.-Piąt.: 10:00-17:00
Sobota: 10:00-12:00
ZAPRASZAMY
hej. ja mam bardzo duzo rzeczy z alle i je chwale. na dodatek szybka wysylka, rabaciki i gratisy :ok:
Alle paznokcie, uwielbiam tą firmę, zacznę od błyskawicznej przesyłki która jest idealnie zapakowana, cleaner piękny zapach, akryle kolorowe do cieniowania ok, lakiery te nowe do paznokci mrr 2,5 za takie cudeńko :)
żele soaki również sobie chwalę bardzo fajnie się trzymają :) (próbowałam na stopach zdjęłam po 3 miesiącach?)
Skusiłam się na ich liquid i nie żałuję, bardzo fajnie się lepi nic nie żółknie :)
Zapraszamy AllePaznokcie Kalisz i Sieradz a dodatkowo do 15 maja promocja przy zakupie przez stronę internetową rabat 5 % Zapraszamy
Alle Paznokcie - dystrybutor produktów do pielęgnacji i stylizacji paznokci
Ja także jestem zadowolona z ich produktów, ostatnio kupiłam np. Cover pink i jest wyśmienity,świetnie kryje, piękny naturalny kolor-polecam:)
---------- Dodano o godzinie 08:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:09 ----------
Uwagaaa drogie Panie bylam wczoraj w alle u mnie w lodzi:)
zakupilam lakiery do paznokci 1sz 2,49
sa super!!!!
napraawde mega polecam ladne krycie szybko wysycha i sliczne kolory!!!:)
a ktoś mi powie coś o pochłaniaczach od nich??
slyszlam z eten za 89 zl czy cos kolo tej ceny nie jest za dobry...
mam pytanie, czy ktoś używał ich zmywacza do paznokci?
M&M*ZMYWACZ BEZACETONOWY 100ML 6ZŁ SUPER (1585076728) - Aukcje internetowe Allegro
i oliwkę w sztyfcie? czy warto w ogóle taka kupić, czy lepiej ta zwykłą z pędzelkiem?
M&M*OLIWKA DOZOWNIK I PĘDZEL BRZOSKWINIA 4.9 (1585075592) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze się zastanawiam odnośnie farbek akrylowych, bo 'joystynka' pisala, ze po zalaniu nabłyszczaczem mogą odprysnąc...to jak je nakładać, żeby było wszystko ok??
albo te farbki ze sklepu plastycznego, o których też jakaś dziewczyna wspominała, bo wtedy one nie wysychają jak te z AllePaznokcie...
prosze o wypowiedź dziewczyny, które miały z tym styczność ;)
Jeżeli chodzi o farbki z pojemniczkach i w ogóle nie polecam, w sumie nie polecam innych niż z plastyka polycolor które wcale nie są drogie, płacimy 5 zł za 20 ml farbki, a mamy pewnośc co do jakości(używają ich rosjanki ukrainki polki czego chcieć więcej ? ) , jeśli chodzi o zmywacze mi one nie odpowiadały w ogóle, słabo zmywały lakier do tego strasznie intensywny zapach mają, Mam taki Zmywacz NTN - Allepaznokcie.pl Zmywa lepiej ale zapach też jest bardzo intensywny, co do oliwki to bardzo mała pojemność ale jako upominek, prezent dla klientek, czy oliwka do torebki jest ok.
Ja mam pochlaniacz i jestem z niego zadowolona .Z innych produktow takze.monibeni farbek ci nie doradze bo moje faforytki to FolkArt,ale co do oliwki polecam
Oliwka z kwiatkami 75ml - zakraplacz. - Allepaznokcie.pl
I bardziej higieniczne niz z pedzelkiem.
ten zmywacz, o którym piszesz, wygląda tak samo, jak ten z mojego linka...hmmm, chyba, że mi się wydaje :)
a jak te farbki z plastycznego wtedy nakładać, żeby nic nie odpryskiwało i było ok?? jak ty je nakładasz :>
Mamy osobny temat o farbkach, o technice one stroke, tutaj dzielimy sie wrażeniami na temat firmy allepaznokcie.
Butelki te same ale zmywacz wydaje się mocniejszy ntn to jest jakaś nowość w alle paznokcie.
Farbki wiadomo nakładamy cienka warstwa , w ramach możliwośći staramy się nie kłaść ich przy brzegach , czekamy aż dokładnie wyschną i nabłyszczamy, nie zdarzylo mi się żeby coś odpryskiwało.
Jade nie kuś folk artami bo bardzo bym chciała ale przesyłka nie puszcza drugie tyle co farbki :(
ok:) a jesli chodzi o polerki, to czy ktoś używał którąś, bo znalazlam 3 różne...
M&M*POLERKA NABŁYSZCZAJĄCA 3SZT/KPL ZESTAW (1585077086) - Aukcje internetowe Allegro
M&M POLERKA PILNIK NABŁYSZCZAJĄCY 4-STRONY (1585076676) - Aukcje internetowe Allegro
M&M*POLERKA NABŁYSZCZAJĄCA KOSTKA 3.90ZŁ (1585075543) - Aukcje internetowe Allegro
i mam pytanie jeśli chodzi o ich lakiery, o których już ktoś wspominał
M&M SZYBKOSCHNĄCY LAKIER DO PAZNOKCI 10ml NTN (1585076675) - Aukcje internetowe Allegro
czy kolor 'buteleczki', rzeczywiście oddaje prawdziwy kolor na paznokciu? bo kupowałam z innej firmy i niestety kolor butelki nie równał się, wręcz znacznie różnił, od koloru widocznego przez butelkę...