aniu a podpowiedz mi pod jakimi tytułami się odbywają. bo ja mam pustą głowę.;(;(;(;(;(
Printable View
aniu a podpowiedz mi pod jakimi tytułami się odbywają. bo ja mam pustą głowę.;(;(;(;(;(
zizia potwierdzam swoja obecnosc :)
---------- Dodano o godzinie 20:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:15 ----------
albo jak sa zloty motocyklowe to moze nasze spotkanie by nazwac "zlot pazuro-maniaczek" :)
Dziewczyny podoba Mi sie ta nazwa Sabat czrownic wiec niech tak pozostanie...dotyczyc moze wszystkiego..wiadomo ze bedzie poruszanych wiele tematow..wiec tytulow rowniez mogloby byc wiele..
A może "Inspiracyjna jesień" albo "Jesień pełna inspiracji" bo w sumie jakby nie patrzeć to juz jesień bedzie :D
piszcie nadal swoje pomysly rowniez wczesniej myslalam cos zwiazane z jesienia..
w poniedzialek beda drukowane certyfikaty bedziecie mialy jeden z pl a drugi w angielskim,mamy rowniez niemiecki jezyk jesli ktoras sobie zyczy wlasnie w tym jezyku prosze przeslac na pw..do jutra czekam na pelna liste pewnych osob ktore przybeda,wiec lista jutro sie zamyka a do poniedzialku czekam na wplaty za certyfikaty...
To ja również potwierdzam swoje przybycie,
Ziziu - Tobie pieniążki zaraz poślę,
Annamon - daj na PW dane do wpłaty
dziewczyny tu podaje moje dane i numer konta.
Izabela Jabłońska 43-300 Bielsko-Biała ul Straconki 143 m bank 43 1140 2004 0000 3602 6188 9110
zizia czy do ciebie prywatnej wiadomości nie można przesyłać?? chciałam napisać że właśnie zrobiłam przelew ale coś tam nie po naszemu było napisane ;)
Słońce Ania już pisała co i gdzie, ale ja wkleję, to co było wcześniej
"te ktore z Was chca otrzymac certyfikat warsztatow Kochane prosze o przeslanie danych na pw imie nazwisko,data urodzenia i pesel...wplaty na konto nr konta 50 1020 5558 1111 1667 8780 0092
Centrum Szkoleniowe Olymp ul.Skorpiona 4/6 71-771 Szczecin"
Dziękuję Wam bardzo dziewczyny, ale tak się podjarałam tym, że jadę, że nie mogłam ze szczęścia tych informacji odnaleźć, chociaż pamiętałam, że gdzieś były, he, he...
dziewczynki wszystkie dane do przelewów są w temacie podane. tak że nie musicie szukać. będzie wam łatwiej mogły sobie spisać.:*:*:*:*:*
Pieniążki posłane!
Jejku jak cudownie normalnie się chyba nie doczekam:P
paznokcie już obgryzłam z nerwów eh:P
jesteście szalone wariatki.:*:*:*ale i tak was kocham.:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
Ja to chyba świruję z godziny na godzinę coraz bardziej, pada mi na mózg,
nie umiem już liczyć, na obiad rosół - mało skomplikowany, więc chyba niczego nie odwalę...
Aneczko spokojnie, spokojnie :)
no to zeby was troszke rozruszać powiedzcie mi co robimy do jedzenia. bo przez cały dzień cza jeść coś.:skacze::skacze::skacze::skacze:
Co jak co :P licze Zizia że mnie nakarmisz :D :skacze:
Ja w domu nie gotuje to Ci nie pomogę :(
wszystkie was nakarmię. tylko może jakieś pomysły mi podrzucicie.:D:D:D:D:D
zizia najprostrze najszybsze cobyś się nie przemęczyła... :)
i nie tuczące wiesz jak jest zizia :skacze:
a co powiecie na piątek na grilka integracyjnego. a w sobotę chłopy będą gotować:skacze::skacze::skacze:
dobra dogadam się ze znajomym na ośrodku. to załatwię jedzenie na miejscu w tej cenie 80 zł.:*:*:*:*
---------- Dodano o godzinie 13:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:47 ----------
ivonko nic nie przywoź. damy rade. knajp i pizzeri jest sporo. damy rade.:good::good::good::good::good:
Izunia ja wiem, tylko obawiam się, że jakby panowie gotowali, to byłaby katastrofa.
ponoc dzidzi facet super gotuje. ups wygadałam się dzidzia sorki.:):):):):)
:( ja będę w sobote nad ranem dopiero :( :(
ziziu i aniu............pieniazki wplacilam dzis (80 zl na konto zizi i 30 zl na konto, ktore podala ania) :)
nie wiem jeszcze dokladnie kiedy ale jak cos juz bede wiedziala to napisze
pieniążki poszłyyy ;) jeszcze ponad tydzień do spotkania.. ;( wole nie wiedzieć co bedziemy robić w czwartek :P
kochana pakować się i siedzieć jak na szpilkach.:skacze::skacze::skacze:
pakowanie bedzie najgorsze ;(
ozdoby tez zabieramy?
Ziziu ja Ci dam w łapke kase ok?:P