Minimouse bardzo ładne są :good: świetna robota :D
Printable View
Minimouse bardzo ładne są :good: świetna robota :D
bardzo dziękuję :) :*
Tak, są niesamowite !!
musisz zmienić nazwę galerii.. bo to juz nie poczatki ;P
minimouse bardzo ładne , śliczne ;)
uuuu.... metamo wykonane perfekcyjnie, pazurki przed bardzo trudne, ale poradziłaś sobie wyśmienicie
Podpisuje sie pod dziewczynami :good:
minimouseee.. slicznie zorbilas te pazurki:)
bardzo dziękuję :) :*
Ja tez wreszcie udokumentowalam zdjeciami metamorfozy jaka dzisiaj wykonalam. Jak zwykle zwykly french( to juz jest nudne)hihihi. Laska mowila ze to jest 4 tygodniowy odrost(jejku ja mam taki po 2 tygodniach).
P.S. wiem mam duzo niedociagniec, ale wybaczcie i oceniajcie.
jolanto droga, nie wiem czy uzyłaś covera czy n ie bo patrze i patrze i nawet oksy wsadziłam na nos i już zgłupłam :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
ale do rzecy, bardzo mi sie podoba kolor płyki/covera... nadzwyczaj!!
Niewiem czy to jest prawdziwy cover, ale tutaj uzylam zelu firmy "NailsCompany" i nazywa sie ALL IN ONE GEL Pink i ja go uzywam jako kamuflazu. Jest BARDZO DELIKATNY i ma odcien juz na paznokci po utwardzeniu blado mleczny.
jezu jak ona ma taki odrost po 4 tyg to ja jej zazdroszcze
super sobie poradzilas
bardzo naturalnie wygladaja
mnie tez sie podoba ten cover czy co to tam jest bardzo ładna metamorfoza :D
zapomnialam tu wczesniej dac tych zdjec... przyszla do mnie pani od stylistki z zakladu ...
ciekawa jestem co to za stylistka była,po metamorfozie śliczne:)
zgadzam się z dziewczynami:)
Super wyglądają ,
"dzidzia" naprawde bardzo ladnie je odmienilas, tak w stylu moich klientek.
Śliczne :good:(oczywiście te po metamorfozie)
Tym razem przyszla do mnie klkientka ktora miala sciagniete akryle chyba metoda halupnicza (nawet nie spytalam) i do tego jeszcze miala katastrofalne paznokcie codo ksztaltu(kazdy inny). Staralam sie i starala i wyczarowalam cos takiego. Mialo byc delikatnie i krotko, bo klientka pracuje w banku. Wiec ocencie same.
To te z albumu na głównej stronie? Super sobie poradzilaś:)
No moze niektore powinnam troche poprawic co do ksztaltu. Tylko w tym problem lezal ze klientka miala swoje naturalki to szerokie to waskie i jeszcze inne. A warstw to dalam tylko trzy i musialam brokat ukryc. Ale dziekuje Woszczurku za cenne uwagi bede je miala na uwadze.
Super macie te matamorfozy, ja mam czesto ogryzki ale zawsze zapominam fotke strzelić hehe
Masakrycznie objechane skórki i mała płytka :P Na żywo wyglądało to okropnie :P Starałam się jak mogłam ( i jeszcze do tego wszystkiego pazury rozsnące do góry)
pięknie!! jest szansa że wyprowadzisz, chyba ta osoba strasznie skubie, na jednym z palców prawie stan zapalny chyba? bardzo łądna praca, na pewno ta klientka wyszła zadowolona
miałam wczoraj za klientki 2 czeszki, robiły pazurki w Człopie
oto pazurki jednej z nich przed i po
oo, jaaaaaa przytkało mnie to akryl, prawda? trzymaly jej się przedłuzaki na tych dwoch okaleczonych pazurkach?
---------- Dodano o godzinie 10:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:58 ----------
dosc płaskie te od stylistki, hyyyyy-oszczedzała żel:x
---------- Dodano o godzinie 10:02 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:00 ----------
piekniusie
pzreslicznie zrobione
śliczniusi te pazurki
a to taka dziwna metamorfoza..
zdjecie pierwsze-pazurek z salonu po trzech dniach od stylistki|(wszystkie były podobne,ale kciuk najbardziej odrysnął)
zdjecie drugie- po trzech miesiąsach mojej roboty wyhodowalysmy pod zelem takie naturalki
zdjecie trzecie- żel na tych naturalkach
moze tu bedzie lepiej widac(nie powiem abym byla super zadowolona,ale zawsze troche lepiej niz bylo)
w salonie to sie babka nie pochwalila swoimi umiejetnosciami skoro po 3 dnia juz miala odprysk pol pazura :o
no to pazury wychodowalas w ciagu trzech miesiecy... :p
a te nowe...fajna zebra i zdecydowanie lepiej wygladaja :)
odrost dużej panterosyZałącznik 9813 i odnowa Załącznik 9814
kwadratowe muszelkiZałącznik 9815 i ich uzupełnienie, zmiana na migdałZałącznik 9816
w takich paznokciach (pomalowanych lakierem bezbarwnym) Załącznik 9817 panna mloda chciała iśc do ślubu, ale jej śwaidkowa w ostatniej chwili namówiła ja na żelówki Załącznik 9818 Załącznik 9819
oczywiście w trakcie przypomniało mi się że nie cyknęłam zdjęcia "przed"
...