Ja tez go mam, polecam :)
Printable View
Ja tez go mam, polecam :)
sandrus podskocz do mnie wlasnie taki kupilam mozesz ocenic w realu :-}
Aga gdzie ten pochłaniacz kupiłaś?
jak mówisz,że dobry to juz nie będe cudować i wymyślać.
Sandrus, tez mam identyczny i szczerze polecam . Głośno nie chodzi , ładnie wciąga hahaha, polecam na serio
sandrus kupilam tam ten pochlaniacz i podgrzewacz do woskow 95w szybko nagrzewa z szeroka i waska i rolka robilam juz wasika i wszystko git
Pochłaniacz Pyłu Sonobella BS-208 biały fv gwar12m (3160972549) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podgrzewacz wosku + 2woski+ paski+ kosmetyki 95W!! (3176665227) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dziewczyny widziałam podobny i ma 2 worki to może być? bo mi zależy na różowym a z tych są tylko białe.
2 worki na zmiane? czy na 2 wiatraki jest?
ja mialam wczesniej taki, ogolnie bylam zadowolona dobrze pochlanial, ale u mnei nie sprawdza sie czarna kratka, ciągle jest usyfiona i na czarnym bardziej to widac niz na bialym czy metalowym. mam teraz ten: http://sklep.eurofashion.com.pl/1453...u---roowy.html
Dziewczyny kupiłam ten pochłaniacz.
wszystko jest ok.Niby ładnie wciąga,ale jedna sprawa nie daje mi spokoju.
Czy to normalne,ze jakaś tam część pyłu nie zostaje wciagnięta i zostaje gdzieś obok pochłaniacza,czasem nawet dalej?
Myslałam,ze to może dlatego,ze w worku był pył i przy kolejnym piłowaniu ten z woreczka powiedzmy uciekał,ale sprawdziłam z pustym workiem i jest to samo.
o co chodzi?
tez tak macie?
raz ze wszystkiego nie wciaga a dwa jak bedziesz worek dotykac to przez worek pyl ucieka przynajmniej u mnie:/:
ja zakupilam sobie pochlaniacz do pedi w biomaku i jest mega^_^ wreszcie cale DNA klientki jest w jednym miejscu:leze:
Agulusia dawaj link do tego cuda:D
http://www.biomak.pl/pl/index.php?pa...emart&Itemid=1
tylko ja go zalozylam na statyw:D
on ma widzę większy wiatraczek niż te "zwykłe" pochłaniacze? ja także stoję przed wyborem pochłaniacza, bo już mnie ten pył doprowadza do...:nie_powiem:
tak wiatrak ma duzy i mega zasys :D
a glosnosc?
jest cichszy od mojego pazurowego:D i tak sobie mysle ze bedze przy pazurkach sobie go z boku stawiala zeby wciagal wszystko to co w bok leci:P
to pazurkowy jaki masz? :)
jedno wiatrakowy taki wiekszy
cos takiego Pochłaniacz Pyłu Bardzo Wydajny (3219629265) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja przymierzam się do tego i w sumie już sama nie wiem co wybrać - z jednej strony niezły, bo mały i ponoć dobrze wciąga, ale z drugiej strony czy nie ma zbyt małej powierzchni ssącej?
http://sklep.eurofashion.com.pl/1453...u---beowy.html
http://www.biomak.pl/pl/index.php?pa...emart&Itemid=1
a co o tym myslicie ... moj odsprzedałam bo był dla mnie za duży i szukam czegos małego i mocnego.
jauntyangel z cm nie patrzylam, ale na oko to mają takie same wiatraki
syrena moc ma trochę małą, ale kto wie? design ma fajny, nie trzeba go wbudowywac w blat, ale czy bedzie wygodny?
mam ten Mini pochłaniacz pyłu - beżowy i nie narzekam.
Pochłaniacz De Luxe - Urządzenia
podoba mi się taki ale nic nie piszą o mocy , ma ktoś taki i może coś o nim napisać ?
Tyle tego wszystkiego że nie wiem co wybrać :/:
mam pytanie odnosnie pochlaniacza do pedicure, używacie takiego? Czy tylko używacie przy robieniu pazurków?
my mamy frezarke z pochlaniaczem :)
eh, na chwię obecną na taką mnie nie stać :(
ja mam pochlaniacz z biomaka do pedi, w 100% sie sprawdza:D
hej dziewczyny musze kupic pochalaniacz szybko i w przyjemnje cenie , znacie sie na tym wiec was pytam co myslicie o tym POCHŁANIACZ PYŁU MOCNY KOMPLET WYPRZEDAŻ EMNAIL (3381893451) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
proponuję wziąć sobie z większą mocą niż 20W - pył będzie wszędzie tylko nie w pochłaniaczu :)
moglbyscie mi polecic jakis naprawde dobry ?
np. AR PROFESJONALNY POCHŁANIACZ PYŁU + 3 WORKI GRATIS (3394695532) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ergonomiczny , mało miejsca zajmuje na biurku
co najważniejsze cichy i zbiera pył :)
ale to ma tylko 23 wat ale skoro zbiera pyl to Ci ufam i wierze ;) dziekuje kochana jestes;*
a ten http://allegro.pl/simplynails-pochla...384931402.html ????
wszystko co jest powyżej 20W jest już lepsze bo mocniej zasysa pył :)
ważne aby był również cichy ;) ... proszę Cię bardzo
Hej :)
kupiłam sobie pochłaniacz polecony przez Nyszę, zbiera trochę lepiej od mojego poprzedniego, ale to jeszcze nie to czego oczekuję i dlatego zastanawiam się nad zakupem tego http://www.biomak.pl/pl/index.php?pa...emart&Itemid=1
czy ktoś już go używał, warto?
moim zdaniem trochę drogo jak na tą moc, nie sądzę żeby był zawrotny. ale kto wie?
dobrym testem przez zakupem pochalaniacza jest wlaczyc go i przystawic chusteczke chigieniczną taką z pudełka (jest lżejsza niż te paczkowane). od razu będzie widać jak zasysa
zamierzam wreszcie zakupic pochlaniacz i zastanawiam sie nad tym PROFESJONALNY POCHŁANIACZ PYŁU - biały 27 cm powiedzcie mi czy taki jest wystarczajacy ?
ja tez go kupiłam bo mój poprzedni był za duzy ... jak tylko wypróbuje to napisze jak sie sprawuje pozdr
asia szukam dobrego pochłaniacza, bo przetestowałam już kilka i każdy słabo wciąga i mam pełno pyłu wokół pochłaniacza, woreczki też nie są szczelne i pył wciągnięty wydostaje się bokami, myślałam też nad promedem, ale nie widzę żadnych opinii na jego temat.
agaciorka moc ma sporą, ale jak się sprawuje nie mam pojęcia, bo tego akurat nie miałam okazji używać.
Ja juz tez nie wiem co mam robic, kupilam pochlaniacs taki z trzema wiatrakami i caly pyl ktory zasysa wylatuje bokami, czyli wszystko na okolo jest brudne ... Kiedys zalozylam dwa worki na raz ale i tak nic to nie dalo
u mnie ta sama bajka :/: chyba kupię sobie na próbę z biomak'u, a nóż będzie lepszy...
no i zamówiłam z biomak'u pochłaniacz, ale przysłali mi nie ten co zamówiłam, przysłali ten okrągły tornado. Pan powiedział mi przez telefon, że jak chcę to mogę sobie ten przez tydzień potestować i jak nie będzie mi odpowiadał, to wymienią na ten, który faktycznie zamówiłam. Wczoraj użyłam go pierwszy raz i nigdy więcej! Max 1/3 pyłu w woreczku, reszta rozdmuchana dookoła! Dziwnie jest opisany z mocą na stronie, bo jest silny i mocno wciąga, ale co z tego jak jest totalnie nieszczelny, to już lepsze są pochłaniacze najzwyklejsze z allegro. Ten, który faktycznie zamówiłam jest bardziej zabudowany, ma po bokach dodatkowe szybki i mam nadzieję, że nie będzie też tak rozdmuchiwał pyłu, bo chyba się wścieknę...
Hej dziewczyny
Prosze o porade
Znalazlam dwa pochlaniacze o mocy 25 W roznia sie tylko wygladem a moze sie myle ?? pomozecie w wyborze ?
Pochłaniacz pyłu - Simply Nails/ Simplynails chodzi mi o ten tanszy i drozszy ... w opisie jest to samo