-
Odp: Czary mary czyli metamorfozy roznych rzeczy.
hersa ale ty cudnie malujesz zazdroszcze:kwiatek:
lirene sliczny słoiczek:love:
no to ja z grubej rury w zwiazku z tym ze moje fotele z ikei wołały o pomstę do nieba wiec sie za nie wzięłam i oto efekt jak wam sie podoba?^_^
http://szafa.pl/uploads/normal/blog/...7e986cf2d2.jpg
http://szafa.pl/uploads/normal/blog/...bb9eedc4c6.jpg
http://szafa.pl/uploads/normal/blog/...72c07c5e08.jpg
-
Kurde, gdybys nie wstawila zdjec przed metamorfoza to pomyslalabym, ze kupilas ze sklepu...Zmiana rewelacyjna, jestem pod wrazeniem :)
Sama obszywalas ?
-
o matko :szczena: przeciez to tyle ciężkiej roboty ! ekstra wyszło !!
-
Jestem w ciężkim szoku :o , znokautował mnie ten fotel :D chciałabym taki mieć :D
-
trendy- zbieram szczenę z podłogi! ten fotel jest bossski! kocham go!
-
Trendy jakbym tylko wiedziała gdzie mieszkasz to już byś go nie miała :D boski jest !!
-
O maj Gad:o fotel jest niesamowity:slina:
-
:slina: do mojego salonu mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
dziewczynki dzięki piękne:kwiatek: tak sama go obszywałam ostatnio przeprosiłam sie z maszyna do szycia :P
choco no szczerze ci powiem ze jak popatrzyłam juz na gotowy efekt to mi sie od razu z toba skojarzył^_^
-
A gdzie można kupić taki materiał?
-
Trendy .... jak ja cie uwielbiam.:) Mam takie dwa fotele w domu ,ale czarne ,chcialam wywalic ,bo juz patrzec na nie nie moge ,ale przeprosilam sie z nimi po zobaczeniu takiej metamorfozy.
Fotel jest piekny ,super robota ...nic tylko siadac:)
-
Trendy77 jestem w szoku,że można było z niczego zrobić takie cuda,chylę czoła,bo ja nawet nie wiem jak załączyć maszynę do szycia :haha:
-
Trochę mi się znudziły buty z zeszłego sezonu, więc troszkę je ożywiłam kolorem ;) (farbki,akryl i Sv)
-
wow Iraa bombowe sa, normalnie pierwsza klasa:ok:
-
Dzięki Dzidzia,ale fotograf ze mnie marny i zdjęcie robione telefonem,na żywo to wyglądają dużo lepiej :)
-
Iraa nie wierze własnym oczom! PRZEPIEKNE!
-
-
o matko :wow: otwierałam sobie to okienko - by powiekszyc zdjecie z 7 razy :] by sie wpatrzeć.. MASAKRYCZNIE PIĘKNE ! dobra robota :)
-
Dziewczyny baaardzo dziękuje za miłe słówka,jak znajdę fajne wdzianko,to zrobię sobię w nich zdjęcie i wrzucę w inny temat :przytul:
-
iraa boski pomysł :) świetnie wyglądaja :)
-
Iraa !! Idealne :love: coś pięknego wymodziłaś...
-
Buciki wyglądają super :D
-
Wstawiam metamorfozę moich bucików :) Jestem mega zadowolona !
Buty chyba z dwa lata przeleżały w szafie i były przeznaczone już tylko na grzyby, ale ostatnio mój brat zaczął przerabiać buty i ja spróbowałam coś zmajstrowac i wyszło elegancko. Jak wam się podoba ?
-
Czytałam Twoje posty o bracie, który zmarnował farby na swoje buty i jaka byłaś wściekła :D a tu okazuje się, że to nie był taki zły pomysł! Buty wyglądają świetnie! jak nowe!- tchnęłaś w nie nowe życie :)
-
To polaczenie kolorow wyglada lepiej niz wczesniej...Piekna robota Nati :ok:
-
Askar wielki + za dokładne czytanie forum :skacze: :D
dziękuję Kochane :piatka:
-
Nooo Natalia ;) widac ze brat fajny pomysl podsunal :P
Ekstra te buciki !!
-
Naprawdę wyglądają o niebo lepiej :)
-
Natalia buty jak nowe ! Czyli masz pomysłowego brata :D Czasem się jednak przydają ci nas bracia xD
-
Jednak farby Poly i pędzelki do pazurków się przydały, a szczególnie jeden cienki, ktorym malowałam początek języka gdzie musiałam ominąć napis. ;)
:*
-
natalia ale buciki wyczarowałaś megaaaa:skacze:
-
o tak teraz wyglądają moje dwie lampy:) jeszcze tylko dwie... z tej morskiej jestem najbardziej zadowolona:)
-
koonik :love: :love:
ja swoją muszę zmyć i odpicować od początku, ale jakoś nie mogę się za to zabrać :]
-
wowwww ale piekne:skacze:
-
Już jakiś czas czaiłam się żeby zmalować galaktykę, aż w końcu postanowiłam wypróbować na starych trampkach, wyszło, wydaje mi się, jakbym była w nich na budowie i pobrudziła farbą, ale jak na pierwszą próbę chyba nie ma tragedii ;)
Moja mama widząc, że maluję buty, podrzuciła mi swoje nowe, na których powstały filetowe kwiatuchy.
-
Hersa obydwie pary bardzo mi sie podobaja ;)
ale musisz miec oldschoolowa mamuske :D
-
też miałam malować galaktyke na trampkach, ale mam same białe lub inne kolory, a nie czarne :D wiec szkoda mi było farby na całe wymalowanie ich ^_^ Tym bardziej, że nie wiedziałam jaki będzie tego efekt..
Tobie wyszło świetnie, a kwiatki bombowe :love:
Wrzucam swoją koszulkę w jaskółki ;)
-
nanami- moja mama zazwyczaj w poszarpanych jeansach i koszulkach z nadrukami chodzi, oczywiście nie zawsze, ale najczęściej, a ostatnio jak stałyśmy w kolejce i zobaczyłam napis na plecach jej kurtki to się prawie oplułam ze śmiechu, powiedziałam jej co on znaczy dopiero po wyjściu ze sklepu "bad girls racing saturday night", kupiła pomarańczową, sportową kurteczkę, delikatnie stylizowaną na motocyklową i nie miała pojęcia co tam napisane :D a jaki ubaw miały jej koleżanki z pracy jak im powiedziała co tam napisane...
natalia- te trampki były w czarno-białą kratkę z jakąś czaszką i różą i czymśtam jeszcze, zamalowałam czarną farbką
cieszę się że się podobają :)
-
Hersa - świetny pomysł i wykonanie :)
Natka - genialne te jaskółeczki, mogę odgapić?
A ja kiedyś kupiłam turkusowe balerinki i chciałam takie same, bo wygodne, ale jakiś fajny kolor, niestety zostały się nudne granatowe i czarne. Ponieważ nabyłam w międzyczasie fioletową listonoszkę i granatowy płaszczyk, postanowiłam kupić ten nudny granat i go stuningować. Mieszałam 2 kolory: bakłażan i magenta:)
Poniżej mała fotorelacja:
Załącznik 58938 Załącznik 58941 Załącznik 58939 Załącznik 58940 Załącznik 58942
PS, te turkusowe tez pomalowałam, w sensie odnowiłam turkus, bo zblakły przez lato, tak mi sie spodobało, że zastanawiam się ile buteleczek wyjdzie na kurtkę :cwaniak:
-
szalone dziewczyny, wszystko przerobia:)