ładne, choć nie moja kolorystyka... ale ogólnie fajowe!
Printable View
ładne, choć nie moja kolorystyka... ale ogólnie fajowe!
ciekawe chociaż mogły by być bardziej szpiczaste ;)
wiem,wiem,to taka mała przeróbka z tych kropeczek;)))
jak na pierwsze szpice to rewelacja :good: bo te kropeczki ciut przydługie jak dla mnie, dobrze, że przerobiłaś je na szpice, bo wyglądają o niebo lepiej:)
To kilka moich szpiczaków..;)
Dzięki sliczne :kwiatek:
ja w czasopismach i podziwiam:kwiatek:
zaprezentuj nam jakieś krok po kroku;)
Jak będę na domowym komputerze to poszukam czegoś krok po kroku.. :)
:kwiatek:
oki, bardzo się cieszę :skacze::*:yess:
Na pewno mam stepik z czarnych..A te ostatnie będę prezentowała teraz na warsztatach więc może uda mi się cyknąć tutorialik :)
mnie intersuje wszystko, nie tylko szpice:D o ile dobrze pamiętam to w AP lub Nail Art było fajne krok po kroku
extra te wasze szpice ;d
ja patrze i podziwiam
te czarno-seledynowe -> to ten seledynek to masa perłowa?
Boskie zdobienia
A tu moje szpice:)
I takie:)
huhu odwazne :D
No tak dlugosc tych drugich byla niesamowita i do tego w szpitalu pracuje a kobitki robily wielki wtrzeszcz oczu i z niedowierzaniem zastanawialy sie jak sobie radze z takimi pazurami?:)
a w szpitalu mozna takie miec??
Ja moge,hihi pracuje w rekawiczkach:)pozatym powiedzialam ze jestem w trakcie kursu wiec musze cwiczyc,a jak beda kazac mi upitolic szukam nowej pracy i bay,bay:skacze:no i mam pazury tak dwa lata
[quote=Studio Kreacji;38302]To kilka moich szpiczaków..;)r[/qauote]
wow!! świetne prace - no klasa!!
Jade śliczne zdobienie takie letnie
Dziekuje Ilonka:*
A tu moje nowki nie smigane:)
Cudowne szpicki Jade ;)
Jade są boskie :)
A to moje osobiste szpice ( na życzenie mężusia ;) )
Załącznik 5995
on lubi jak chanti go drapie po plecykach :D
mój kochany niestety nie przepada za szpicami :/ ja zresztą i tak ich nie umim robic ale może sie skusze bo prace chanti są zachęcające :) prześliczne pazurki :)
zerknijcie w te blogi...
tu laski nie tylko robią szpice ale inne też
tylko uwaga!! nie zapowietrzyć się za bardzo!!:D ja jak na nie wchodze to musze zakładac pieluche bo sikam po nogach
:love: :love: :love:
TIPSY WROCŁAW - Profesjonalna Stylizacja Paznokci - Onet.pl Blog
Magic Nails - bloog.pl
:serce::serce::serce::love::love:ale dzieła sztuki a jakie panterki... ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!:love::serce:
WIEDZIAŁAM ŻĘ CI SIE SPODOBAJĄ ;P
znalażłam te blogi chyba z rok temu na stronie Lovely Nails - Onet.pl Blog , w polecanych blogach i całkiem o nich zapomniałam mimo że zrzuciła je na pasek najczęściej oglądanych stron... i tak sobie były tu pośród 53 innych stron, dopiero mi sie o nich przypomniało jak usuwałalm niepotzrenbe linki:o
woszczur fantazja, uwielbiam takie dluuuugie szpice
:szczena: po prostu cuda robią te dziewczyny i te pantery mmmmmmmmm
ja mam w planach szpice techniką decoupage, ale póki co trwają próby druku na różnych materiałach i różnymi technikami oraz wtapianie w tipsy tych wypocin aby zobaczyć jak wychodzi:)
mój ukochany przekonał się do szpiców razem ze mną:) bardzo nam się podobają, ale dla siebie osobiście - tylko długie