-
Odp: zimowe inspiracje + wystrój świąteczny :)
Ja przyozdobiłam sobie zwykłą, szklaną paterę na ciasteczka:). Teraz wygląda bardziej świątecznie;).Dla porównania wrzucę fotki jaka była przed i jaka jest teraz.
Czas się zabrać za ciasteczka:glodny:.
SZKLANA PATERA NA CIASTO OWOCE TORT - 2 POZIOMY (1945505616) - Aukcje internetowe Allegro
-
shola nie wierze :wow::wow::wow: coś przepięknego!!! ja tez chce tak umiec ;(
-
Wow shola rewelacyjna ja już bym na niej nic nie kładła zasłoniłaby cały efekt:D
-
Cytat:
Napisał
lirene21
podziel się gdzie taka taniocha :)
w czestochowie jest hyrtownia z dodatkami krawieckimi i o dziwo styropianki mieli:D a jak wpadlam we wstazki to nie wiedzialam gdzie oczy wsadzic:huh:
po przekopaniu 20 odcieni fioletu znalazlam ten jedyny:love:
jutro beda fotki:D
-
Agulusia daj namiar na hurtownie jak mozesz bo bede w Cz-wie to bym zajrzala;)
Diamond Shine decoupage nie jest taki trudny na jakiego wyglada jedynie pracochlonny;)
Shola cudna patera.... przecudna az zal ja zakrywac:)))ja juz w domu nie mam co ozdabiac hahaha
-
dziekuje wam bardzo
Shola przepiekna patera:love: rzeczywiscie az szkoda zakrywac;)
-
DiamondShine zgodzę się z Nisią decoupage nie jest znowu taki trudny, ale jest pracochłonny i głównie czasochłonny;). To moja 2 praca tym sposobem, pierwszą był prezent Mikołajkowy dla paznokietka1000:). Jeszcze do końca jej w 100% nie opanowałam, ale myślę, że z czasem będzie lepiej^_^.
-
shola ale patere zmalowałas jest cudna:love::love::love:
a ja znalazła jescze jedna fajna stronke mozna przyozdobic fajnie okienko w saloniku i w domku a płatki chyba każda ma:D
Modern spotyka vintage praktycznie: Śnieżne kule XXL
-
a ja dzialam dalej ;)te czerwono zielone sa mniejsze niz poprzednie (kula srednicy 8 cm te wieksze mialy10 cm)
-
nisia hurtownia jest na dekabrystow ale jak numer to zabij mnie nie wiem:/: kolo cmentarza
znajdziesz
-
Anoosia tęczowa bombka jest rewelacyjna:D wyszedł super efekt
Trendy kula styropianowa i płatki kosmetyczne, heheheh potrzeba matką wynalazków:D świetny pomysł chyba wypróbuje:D
-
Ciekawość mnie zżarła:P i musiałam podjąć próbę wykonania tej śnieżnej kuli;). Łatwo wykonalne, ale schodzi sporo płatków. Na moją 6 cm kulę styropianową zeszło 65 płatków. Na początku miałam problem z przebijaniem zgiętych płatków, ale kiedy zmieniłam je na inne było lepiej;).
Wyszło takie coś:), szału ni ma:P.
-
-
Agulusia dzieki zaraz popatrze na mapie..
a co do tej bombki snieznej ja robilam wieniec ale nie z platkow tylko z bibuly..
---------- Dodano o godzinie 18:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:24 ----------
ooo tutaj stronka z kpk
Szycie Silanny: Świąteczny wieniec ... oraz tutorial, czyli jak go zrobić
zeszly mi 4 bibuly :D na wieniec o srednicy 17 cm :) i ponad 2 paczki szpilek
-
Odp: [Konkurs] Świąteczna bombka
-
-
Cudowne prace idlao, pięknie operujesz pędzelkiem!!
-
shola82 piękny efekt- szał jest :)
Nnisiaa pięknie , dużo pracy w to włożyłaś :)
shola82, rudzielec dziękuję :) :przytul:
-
idlao....swietne bombki te malowanki przecudne...
-
bałwanek suuuper :D a misia aż się chce przytulić :D Nie ma co bombki na wypasie :)
-
dziękuję bardzo :) jak będę miała chwilę to jeszcze coś stworzę :) ale powiem szczerze że na żywca lepiej wyglądają bo ten brokat się ładnie mieni :)
-
idalo zjawiskowe bombki masz rękę do malunków i wiedze ze mieszkasz koło końskich a ja mam końskiego mężą:P
-
jaki ten świat mały :)
---------- Dodano o godzinie 23:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:33 ----------
a bałwanek jest lepiony z akrylu :) chyba tego nie widać... :)
-
-
Idlao wooow:wow:przecudne bomby:love:
a moje chinskie raczki zrobily kolejna porcje tym razem inne niz karczochowe;) no i balwanek doszedl ale jakis taki chudziutki bo nie mialam kuli 6 cm tylko 4 cm i do tego takie jakies waskie jajo mialam:( e nastepny wyjdzie dorodniejszy;)
-
idlao przepięknie wymalowane a bałwanek zwala z nóg :D
anoosia podziwiam cie za pracowitośc - bombki sa idealne :)
-
Anoosia rewelacyjne prace, bardzo starannie wykonane:ok:.
Ja zrobiłam choinkę makaronową i bombki styropianowe oklejone kaszą gryczaną, zabrakło mi igieł do karczochów:P. Jak znajdę chwilę to wrzucę zdjęcia:).
-
Anoosia - prześliczne ozdoby! Pięknie Ci to wychodzi :)
-
Naoglądałam się waszych wstążkowych bombek :) Aż sama postanowiłam zrobić :) Oto moja pierwsza :D
-
anoosia jestes mistrzem w tych ozdobach!! one sa rewelacyjne:)
celina jak na 1-sza to calkiem fajnie ci wyszlo:)
-
Celina, wyszlo dobrze jak na pierwszy raz...Rada taka, zebys ukladala gesciej te trojkaciki w jednym pionie by nie bylo widac pod nimi nic innego a u Ciebie widac lewa strone wstazeczki...
Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi :huh:
-
Wiem o co chodzi :) Tak jakoś na zdjęciu to faktycznie fatalnie wygląda, ale na żywo jest całkiem niezły efekt. Ale faktycznie, spróbuję jeszcze nieco gęściej układać. Choć tak całkiem gęsto mi się nie podoba. Więc poćwiczę nad czymś pośrednim. Specjalnie patrzyłam na ten link odnośnie tworzenia bombki wstążkowej, który dziewczyny wcześniej podały i tam też w niektórych miejscach widać lewą stronę wstążeczki. Ale ja faktycznie przesadziłam.... Będę ćwiczyć dalej :D
-
A ja se wymyslilam stroik :D Kupilam wszystko oddzielnie i zrobilam misz masz, efekt ponizej...
Na zywo lepiej wyglada... :]
-
Anoosiu śliczne te bałwanki :skacze:
Celina bardzo ładna bombeczka :ok:
A ja nie mam czasu robić ;( Przekalkulowałam i zwyczajnie nie mam kiedy nad tym posiedzieć (teraz egazminy i biżuteria, którą znów się zajmuje plus dzieciaczki... ) Za rok postaram się dotrzymać Wam kroku :D
-
Wkręciłam się w robienie wstążkowych bombek :D Poniżej dwie, które trafią jako dodatek do prezentu dla mamy :skacze:
-
Celina śliczne bombeczki wymodziłaś:ok:.
-
Celina, zdecydowanie lepiej teraz...Nie za gesto jak chcialas i nie za rzadko :ok:
Teraz mozesz smigac z bombkami :)
-
Dzięki :D zaraz dokupuje wstążek i śmigam z innymi świątecznymi kolorkami :skacze:
-
Cekina, cudowne te bombeczki :) choinka z takimi pewnie będzię przepiękna :) jak ubierzesz to pokaż :)
-
Oczywiście, że wrzucę zdjęcie choiny :D