Zuzaneczko to 5ml na probę sobie zamów :)
Stefciu ja mam od nich pilniki i polerki i jestem zadowolona :) Kupuję zawsze białe :)
Printable View
Zuzaneczko to 5ml na probę sobie zamów :)
Stefciu ja mam od nich pilniki i polerki i jestem zadowolona :) Kupuję zawsze białe :)
zamawiała któraś z Was ostatnio akryl przez sklep. bo ja nie mogę kliknąć nie wyświetla mi sie z boku wrzuć do koszyka może nie maja juz w ofercie;( ?
Stefcia, prawdopodobnie skończył im się w magazynie. Kiedyś do nich pisałam, że przy niektórych pozycjach brakuje ikonki "do koszyka", to odpisali, że w ten sposób zabezpieczają się, by ktoś nie zamówił czegoś czego akurat im brakuje. Myślę, że niedługo się pojawi.
I czekam na Twoją opinie co do nowego coverka :)
Hej dziewczyny,
używam żelu z modeny jednofazowego clear , ale on jest średnio gęsty, a czytałam że budujący jest gęściejszy. Czy mogę używać budującego tak samo jak teraz używam jednofazówki?( no wiecie wszystkie warstwy jednym żelem?:/:)
Dzięki z góry za pomoc:ok:
Domi możesz kłaść budujacy na wszystkie warstwy z tym że powinnaś pod niego dać żel podkładowy ;)
Dzięki za błyskawiczną odpowiedź!
czyli na początek jednofazówka, potem budującym krzywa c i mogę wykończyc nabłyszczajacym finiszem??
Wielkie dzięki!
Jutro popędzę kupić :-)
Dziewczynki chciałabym zrobić większe zamówienie z modeny i pytam o nabłyszczacz? Dobry jest? Bo widzę, że taniutki?
Ok doczytałam :-) już wiem.
Spokojnie możesz go kupić, jest rewelacyjny.:DUżywam go od jakiś 6 miesięcy i jeszcze mnie nie zawiódł.:yess:
---------- Dodano o godzinie 21:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:11 ----------
A skusiła się już któraś z Was na ten nowy cover? :) jestem strasznie ciekawa :diabelek:
Dziewczynki, a ktore formy polecacie z modeny? wpadly mi w oko o te -> modena - FORMY SZABLONY SZEROKIE BLUE 50 SZTUK (1623668728) - Aukcje internetowe Allegro .. czy lepsze te fioletowe lub srebrne :)
Chodzi wam o ten brzoskwiniowy cover? Mam taki, ale nie z modeny i ma kolor taki jak na zdjęciu. Pamiętam, że strasznie się rozlewa, co widać na fotce, wyszło okropnie, nie lubie go . Na szczęście już się skończył.
Ja mam pytanie, mam lampę tunelową, ale eurotecha od doberka, tam żarówki z symbolem DC wchodzą, czy te będą pasowały?
żele uv, tipsy - ozdoby, akryl, akcesoria do paznokci - MODENA NAILS - Żarówka UV 9 Watt do Lamp Cyfrowych LCD
Bo pamiętam, że typowe tunelowe nie świecą.
Ja używam form złotych i srebrnych, są ok.:D
Hmmm zaczynam się wachać co do tego coverka, nie lubię takich rzadkich żeli^_^
dobra ja wezme i sprobuje :) :* później zdam relacje
I nie wie nikt co z tymi żaróweczkami?
Najlepiej chyba będzie jak zadzwonisz do nich i spytasz u źródła.. Teraz to lampa, lampie nie równa i z tymi żarówkami różnie bywa :)
Mają 2 rodzaje żarówek, więc któreś na pewno pasują ;)
dziewczynki ! w czwartek zamowilam coverek brzoskwiniowy do paznokci i jak tylko coś nim zrobie to dam znać :)
covera z modeny używam już od jakiegoś czasu jest dla mnie rewelacyjny. Zakupiłam również żel budujący, ale czasami się zdarza że pęka na pazurku myślę że to z mojej winy bo daję za mało żelu. Tak po za tym jest wszystko ok:ok:
powiem Wam szczerzę , że pierwsze słyszę o tej firmie :)
a ma któraś cover ale akryl? bo żel jest dobry, to wiem, ale jak kryje akryl?
no właśnie ja się podpinam pod pytanko o akryl cover ma ktoś? jak wygląda na pazurkach?
co do szablonów, o ktorym pisalam wyżej..
klej mocny wiec +
ale nie sa sztywne, tylko takie bardziej miekkie, nie wiem jak to nazwac. nie ukladaja sie ladnie jak inne -
Podsumowujac..
To nie sa formy, ktore polecam ;) ale klej mocniutki, trzyma elegancko.
Moge porownać z zelem AllePaznokcie... wiec ten z modeny ma ladniejszy odcien, jest bardziej bialy, nie robia sie bąbelki
co do samej firmy to wielki PLUS ...
zamowilam puste pudeleczka, nie mieli ich na stanie i napisali mi karteczke oraz oddali pieniążki :]
ja tez lubie modene, tylko kurcze zauwazylam, ze strasznie mi sie paznokcie zapowietrzaja, a przedtem tego nie miałam na innych żelach. moze akurat cos mi sie dzieje z paznokciami, moze cos z plytka nie tak, no nie wiem, ale ogolnie polecam wszystko co mam z modeny tylko jeszcze form nie ruszalam, wiec nie wiem, ale chyba jutro sie wezme za to.
ha ! ale sie zdenerwowałam ;/ 17 czerwca złożyłam zamowienie i co ? dzisiaj jest 28 i zamówinia nie ma ,zadzwonilam tam i mowie ,ze czekam na zamowienie,a ani do m nie ,ze ona na pieniadze ,a ja szok ,bo robilam wplate przez allegro i zawsze po 10 minutkach maxymalnie maja pieniazki na koncie,a teraz ? :O
okazało sie ,ze pani sobie nie sprwawdzila ,;/ i tak sobie czekam na żele .
i fakt mi ostatnio tez sie modena zaczela zapowietrzac,a wszystko robie tak samo jak zawsze, mysle czy nie przejsc spowrotem na silcare , czy nie sprobowac serii no name , bo dziewczyny nawet ja polecaly :)
dziewczyny a na jakim wam sie zapowietrza na jednofazowym czy na budujacym ,bo ja kupowałam jakiś czas temu budujacy i wszystko gites majonez nic sie nie zapowietrza .A może to wina covera z jakiej firmy używacie ??
Natalcia ja mam te formy od dobrejrady sa identyczne dobry klej i dosc sztywne od modeny jeszcze nie kupowałam ich ;)
ktoś tu pytał kiedys o żele z modeny czy pieka w lampie ale teraz nie mogę znaleśc tego posta nie pamietam jak z jednofazowym było mam go gdzieś jeszcze ale dawno nie uzywałam ,a budujacy piecze i nie mogę w tej chwili zwalic na przepiłowaną płytkę bo takiej nie mam ,ani na grubą warstwe itp. ;)
ja mam cover i budujacy z modeny i mi zapowietrza, a opieczeniu nawet nie wspominam, bo plakac mi sie chce z bólu, naprawde. pierwszy taki zel, ktory tak piecze...
Cover też cię piecze w lampie?Ja używam tych żeli i nie narzekam wszystko ładnie się trzyma i nic mi się nie zapowietrza.Co do piczenia to jak dam grubą warstwę to trochę piecze, ale to też wina pogody bo jak jest bardzo ciepło to żele zauważyłam maja trochę- rzadszą konsystencję i bardziej przez to wnikają w płytkę,tak mi się wydaje.Tak czytając większość postów to dziewczyny mają problemy od kąd zrobiło się cieplej.Spróbuj przed zrobieniem pazurków wstawić żel do lodówki ja czasami tak robię jak nie zapomnę;)
Ela to radze Ci tych form nie kupowac ;) naprawde.. kiepskie sa.. tylko klej dobry a tak to lipa. Nie są sztywne :/:
nie nie, cover nie piecze odpowiedzialam na pytanie Eli. bo pytala jaki cover. no wlasnie powiem Ci, ze teraz mialam dziewczyne na frencha i po wyjeciu z lodowki nic ją nie pieklo, moze faktycznie trzeba w lodowce non stop trzymac.
ja kiedyś juz pisalam o tym problemie z pękającymi pazurami ;/ ale nie wracam do tematu.
kupiłam ten kamuflaż brzoskwiniowy - bez rewelacji. tzn. kolor jest całkiem ładny, ale w 100% lepiej pokrywa ten różowy.
wstawię później fotki jak znajdę trochę czasu,
trendy77 - a jakich zeli używałaś przed modena jeśli moge zapytać :) ?
kupiłam formy z modeny takie smieszne troche bo tak jakby gumowe...ale dobrze mi sie na nich robiło:)
mam też zelik jednofazowy i super mi sie nim forme robiło kupiłam równiez cover taki różowiutki i brzoskwiniowy probowałam różowy i fajnie wygląda.
stefcia do tej pory miałam i-nailsa i nic sie nie działo:)
trendy 77 a maja jakąś strone internetowa :) ?
Witajcie dziewczyny jestem tutaj nowa wiec jesli napisalabym cos zle to nie krzyczcie ;P ja pracuje na zelach z modeny prawie od poczatku i jestem mega zadowolona wiec bardzo goraco polecam ;) a o to moje pazurki, takie naturalki pociagniete coverem gdyz chcialam uzyskac taki kolorek po calosci... jak myslicie moze byc?
http://images49.fotosik.pl/952/10168a23ead0db4bmed.jpg
no jasne że może byc :) a czemu by nie ? niby z pazurem, ale delikatne :)