Dziekowac dziekowac dziekowac :skacze::skacze::skacze::skacze:
a że Manson to spiewował to wiem :D
od tego sie zaczeła moja "przygoda" z nim :D
Printable View
acha, bym zapomniała :D jesli chcesz ominac limit to wystarczy , że zarejestrujesz się na tej stronce : Megavideo Bez Limitu - Streamo.tv i kleisz linka z tym filmem :D jak nie wiesz jak skopiowac adres to powiem że musisz właczyć film, nacisnąć trzeci znaczek od lewej na tym pasku ( takie dwie kreseczki, pochylone w prawo ;P) skopiujesz adres, i tyle :D
o dzieki Szpila - mi sie to przyda bo ogladam Smallville na megavideo :P :D
Byłam na "Księciu Persji" i przyznam, że całkiem fajny. Ciekawa fabuła, idealny dobór ekipy, głowny aktor...ten uśmiech....:love: Jakby mój to słyszał:D
Ja polecam " Bracia" w kinach teraz są. Nie będę zdradzała o czym film ale jest godny obejżenia
A idzie ktoś na "Seks w wielkim mieście 2" ?? :D
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=XKQ5yRFkBnE]YouTube - Sex and the City 2 - Official Trailer [HD][/ame]
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=uqMYJs7IG34]YouTube - To skomplikowane - It's Complicated / Trailer - napisy PL[/ame]
"To skomplikowane"
Bardzo ciekawa, urzekająca komedia. Niby o miłości, pół żartem, pól serio, ale naprawdę warta polecenie. Obsada aktorska idealna, niepowtarzalny humor i interesująca fabuła. Polecam:ok:
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=zswPY6C4tE0]YouTube - Nowszy model - Catherine Zeta-Jones - zwiastun trailer PL[/ame]
Zdrada,miłość,praca,budowanie życia od nowa...niby popularne wątki, ale ta komedia pokazuje je od zupełnie nowej strony. Wiele scen przy których śmiejemy się do rozpuku. Nietypowe zakończenie, dość refleksyjne jak na komedię romantyczną.
Oba filmy widziałam, całkiem fajne są :lol:
Tutaj są wszystkie premiery filmów, które mają być w lecie ;P :
Najgorętsze wakacyjne premiery w polskich kinach - Galeria - Film - WP.PL
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GDVGCivZr_s]YouTube - The Hills Have Eyes II - trailer[/ame]
"Wzgórza mają oczy"
Co chwilę piszczałam w czasie filmu, naprawdę realistyczne i straszne.
ja z lekkim opóźnieniem w koncu wczoraj znalazłam czas na obejrzenie 2012 ... Faktycznie film niesamowity :)
Mi się 2012 podobało, ale irytowały mnie zaczęte a niedokończone wątki. Niektóre zaś np.wakacje głównego bohatera niepotrzebnie były tak przedłużane. Efekty specjalne zadowalające, fabuła również. Bardzo spodobał mi się motyw z arkami i wykupowaniem przepustek na nie, no i z zabezpieczaniem dzieł dorobku kultury.
ja polecam Green Zone :D o Afganistanie - chyba :D fajny nawet :D ale babki to raczej jakies romansidelka ogladaja? :D
Sciagnelam wczoraj ten film i jest nagrany na zielono, ale sie wscieklam...
musze poszukac inn wersje :P a tylko dlatego, ze gra tam Matt :D
o tak :D przystojny :slina:
Z racji tego ze jestem maniaczka kupowania filmow dvd polecam ,,Sherlolock Holmes ,,dla fanek Roberta Downey jr. Cosik co trzyma pod napieciem ,,Law abiding citizen,,Lekki horrorek ,,The Wolfman,, super rola Benito Del Toro i swietny mimo wieku Antony Hopkins:) A z ostaniej chwili ,,The Lovely Bones,,
widzialyscie juz moze "Zmierzch Zacmienie" ?
oczekuje na ten film w necie ale jak zawsze lipna jakosc, pewnie bedzie pozniej ale po trailerach wydaje sie ciekawy :)
sie nie moge doczekac :P
ja obejrzałam kawałek ostatnio "ludzkiej stonogi" ... :porazka: nie wiedziałam co to jest a mi sie wczoraj nudziło to kliknęłam na pierwszy lepszy film na stronie i oglądam ... obejrzałam kawałek i wyłaczyłam.. porąbany i obrzydliwy film nie oglądajcie tego naprawde.... nie wiem kto to wymyślił, ale nawet mój tato fan wszelakich horrorów i filmów typu "piła" nie obejrzał do końca :porazka:
no ale kończąc temat.. idzie ktoś na ostatniego Shreka? :D
jestem zla jak osa...obejrzalam Zacmienie i jestem niezadowolona z tej czesci, choc wyszla lepiej niz dwojka :/: myslalam, ze nadrobia ta ostatnia czescia za poprzednia ale sie nie postali i w pewnych momentach ciagnie sie jak flaki z olejem...wedlug mnie jedyneczka wyszla najlepiej...:ok:
ogladalam tez "autora widmo" i sredni film, myslalam ze cos lepszego, cale szczescie da sie ogladac :)
szukam iron mana 2 w dobrej jakosci ale nigdzie nie ma, wszedzie z kamery ;)
nie moge sie doczekac "uczen czarnoksieznika", "Residenta Evila:Afterlife",
oczekuje rowniez "incepcji", "salt"- to takie z najblizszego terminu :)
Filmy # haszkod
proszę bardzo rudzia, masz i RMVB i DVDRip...:D zawsze stamtąd mi chłop filmy ściąga:)
Honeypuuf- ja tam nie tylko romansidełka, np. "Dziewiąta kompania" to dla mnie genialny film:D
Polecam też "Pociąg życia"- film o próbie ucieczki Żydów przed Niemcami w czasie wojny. Żydzi wyruszyli w podróż pociągiem, udając że są...hitlerowcami:) Ciekawa opowieść, porusza naprawdę różne aspekty. Polecam:ok:
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=k4bI8U9SxHc]YouTube - Train de Vie - Scena przygotowania do wyjazdu.[/ame]
ja uwielbiam 9 kompanie:D
i nie tylko :D
dostane szalu...tak bylam napalona na 4 czesc residenta evila, ze nie moglam usiedziec, a teraz jestem wsciekla bo film mnie zawiodl ;(
zrobili taka kaszane z niego, ze nie bede go ogladac wiecej...
za to ucieszyl mnie iron man 2, nie nienajgorzej nagrane :)
Widziałam, byłam w kinie. Szczerze mówiąc, to bez szału..
Za to do jednych z moich ulubonych filmów należą: "Listy do Julii" (wg mnie świetny film), "Wyznania zakupoholiczki", "Diabeł ubiera się u Prady" i "Szkoła uczuć". Trochę ich jeszcze jest, ale to takie, które lubię najbardziej. :)
"Diabeł ubiera się u Prady" - jeden z moich ulubionych filmów :D
widziałyście już najnowszy trailer "Harry'ego Potter'a i Insygni Śmierci" ?? :P
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=YzfEH0UPEBo"]YouTube - Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 Trailer 2 Official HD[/ame]
1 część juz 19 listopada 2010r. :skacze::skacze:
na pewno wybiorę się na Harrego do kina ;)
mam pytanie był ktoś na incepcji? warto obejrzeć ?
wlasnie, III czesc Zmierzchu jest tez beznadziejna, wychodzi na to, ze jak film ma I czesc fajna to nastepne sa coraz bardziej lipne ;)
Harrego nie ogladalam, jakos nie podpadl mi od pierwszej czesci :P
wczoraj ogladalam Karate Kid - swietny, lubie takie filmy z zdolnymi dzieciakami :)
maly podobny do ojca - Willa Smitha, a Jacki Chan jak zawsze swietna gra :)
polecam trylogie Bourna z Damonem :ok:
ja tez bylam na incepcji... wogole mi sie nie podobalo... czesc filmu przespalam <bo juz pozno bylo, a ze film nudny> :D , ale np. mojemu facetowi sie strasznie podobal.
fajne to byly tylko zapowiedzi tego filmu nic poza tym :D zadnych ciekawszych rzeczy nie ma w nim
Dzis byłam na ''Łatwej dziewczynie''... ku mojemu zdziwieniu film był całkiem w porzadku.. nie mam nic do zarzucenia.. wszystko mi sie podobało.. ciekawy film a przy okazji mozna sie pośmiać ^_^
wczoraj obejrzałam film Kwiat pustyni i powiem tylko tyle że płakałam bardzo na nim
A ja dzisiaj bede ogladac Prawdziwe Mestwo...Juz sie doczekac nie moge bo czekalam na ten film dobre kilka miesiecy :)
Oczywiscie czekam tez na Szybkich i Wscieklych 5 a po trailerach zapowiada sie odjazdowo :D
A mnie wciągnęły filmy bollywood ;P
Obejrzałam już "Czasem słońce, czasem deszcz"
"Gdyby jutra nie było"
"Do zakochania jeden krok"
Po krótce to powiem tyle:
Jak oglądałam "Czasem słońce czasem deszcz" To się popłakałam ale tak lekko, że tylko pare łez popłynęło, ale ogólnie film wspaniały i szczerze polecam. :)
Jak oglądałam "Gdyby jutra nie było" To wyłam jak bóbr !! No po prostu film genialny !! Gorąco polecam !! Shah Rukh Khan jest głównym bohaterem, a on jest moim ulubionym aktorem filmów indyjskich i od razu wartość filmu wzrosła o 100 % :P Początek filmu baaardzo pozytywny, a Shan idealnie pasuje do takich ról. Koniec dramatyczny i przez to właśnie tak wyłam. Musicie obejrzeć ! ;)
Dziś obejrzałam "Do zakochania jeden krok" Na nim nie płakałam bo kończy się happy endem :D Film też dobry ale nie tak jak dwa wyżej, a obejrzałam go bo gra w nim Shah Rukh Khan :love: :love:
Jak ktoś oglądał jakieś filmy bollywood, które może polecić to niech pisze bo chce obejrzeć jak najwięcej :D
tez ogladalam czasem słonce czasem deszcz :) całkiem fajny :)
co do nowości filmowych, POLECAM
- Listy do M.
- Ilu miałaś facetów?
kochana a ogladalas "nigdy nie mów żegnaj"? tez bolywood:D
nie nie oglądałam, ale jak mówisz to obejrzę :D
Ostatnio obejrzałam "Nazywam się Khan" i powiem, że rewelacja ! ;) opis:
" komediodramat w reżyserii Karana Johara, twórcy "Czasem słońce, czasem deszcz". Młody muzułmanin zostaje posądzony o działalność terrorystyczną przez władze amerykańskie i postanawia spotkać prezydenta Stanów Zjednoczonych, by osobiście wyjaśnić mu nieporozumienie i odzyskać dobre imię. W roli głównej supergwiazda kina indyjskiego Shahrukh Khan ("Czasem słońce, czasem deszcz", "Om Shanti Om").
Taki to pół na pół bollywood, ale warty obejrzenia ;)
dziewczyny potrzebuje sciagnac na kompa "Breaking Down" i nie wiem czy juz mozna sciagnac z neta czy w ogole jest bo szukalam ale nie moge nic znalezc.
Też polecam ten film "Nazywam się Khan"
Warty obejrzenia:)
Ja ostatnio miałam trochę melancholijne dni i obejrzałam sobie taki psychologiczny filmik "musimy porozmawiać o Kevinie". bardzo mi się podobał. Trochę trudny, trzeba oglądać uważnie, ale jest to film z serii tych, o których się jeszcze jakiś czas myśli po jego skończeniu :P Przynajmniej ja tak mam :D
A wczoraj już z radosnych nastrojem obejrzałam ilu miałaś facetów :D uśmiałam się bardzo :D Widzę, że Natalii tez się spodobał i tez go polecam :D :ok: