Odp: jak szukać pracy jako stylistka paznokci?
jeśli rekrutuje sie na bardzo profesjonalne stanowisko to do takiej rozmowy koniecznie nalezy się odpowiednio przygotować. ja pamietam jak startowalam z cv do swojej agencji to bylam kompletnie zielona, wiec zgłosiłam się do agencji doradztwa personalnego do hre.pl w sprawie odpowiedniego przygotowania - opracowaliśmy moje cv i profil kandydata stricte pod wytyczne firmy prowdzacej rekrutacje. naprawde szkoda zmarnowac taka szanse, jesli juz uda sie umowic rozmowe
Obecnie stylistek paznokci jest bardzo dużo, można powiedzieć, że jak grzybów po deszczu, więc konkurencja jest naprawdę duża.
Ja myślę, że najlepiej pomysleć o otwarciu czegoś swojego, albo po prostu kupić lampę i zacząć robić, a potem pomyśleć o otwarciu.
Beauty Lux - solidne podejście do tematu, zaangażowanie i wszystko powinno wyglądać jak należy. Działam w tej branży już naprawdę bardzo długo.
Bazujemy na podstawowych rozwiązaniach, nieźle nam to wychodzi.
Ale tutaj wszystko musi przebiegać z głową. Jeśli tak będzie, to i wy zauważycie zmiany na plus. A kiedy będziesz dobra, to i z pracą nie będzie problemów.
Jeśli chcecie zdobyć doświadczenie, polecam wybranie się na kurs. Obecnie najlepsze kursy prowadzone są w Krakowie w szkole Natalii Lariny. Kurs bardzo wiele mnie nauczył, podobało mi się podejście wykładowców i bardzo duża ilość praktycznych ćwiczeń. Atmosfera na kursie była rewelacyjna, co też było dodatkowym atutem, wszystko bardzo fajnie zorganizowane - same kursy są podzielone na wiele modułow tak wiec można przyswoić naprawdę wiele dobrych informacji. https://natalialarina.pl/ Daję kontakt
Jeśli bedziecie oferowały wysokiej jakości pazurki to na pewno latwo znajdziecie pracę!
A może sama założysz Polski biznes ?
A oferty pracy nie pojawiają się w tym zawodzie na portalach z ogłoszeniami?
Mozesz sobie zrobic kursy..najlepiej to szkole 2 letnia..jesli kursy beda dotyczyc samej stylizacji paznokci i nabierzesz wprawy bez problemu znajdziesz zatrudnienie w salonie..mozesz sama otworzyc salon ..rozpoczac dzialalnosc gospodarcza. Kursów jest bardzo wiele. Polecam poszukać akademii, w ktorej pracują instruktorzy z wiedzą oraz realnym doświadczeniem
https://paznokcie-doroty.pl/topy-hyb...lego-manicure/
Duże znaczenie ma też oczywiście jakosć stosowanych w salonie produktów.