Honney jeżeli będzie jeszcze słychać stukające o siebie butelki to już z daleka Cię rozpoznamy :leze:
Oczywiście żartuję :D ...
Printable View
Honney jeżeli będzie jeszcze słychać stukające o siebie butelki to już z daleka Cię rozpoznamy :leze:
Oczywiście żartuję :D ...
nie no co ty :D az tak to nie hehe
Ja już dzisiaj jadę:woot: o 8 mam pociag :tany: to dziewczyny do zobaczenia w sobotę :*
my już z Walentyną grzejemy miejsce dla Was :) śliczna okolica - cisza i spokój
za 2godzinki wyjeżdżamy po Ele i hassi :)))
Dziewczyny piszcie tu o której będziecie na dworcu w Wejherowie to jakąś sensowną godzine zbiórki sie poda :) dla tych dziewczyn które jadą autkiem to jak wjeżdżacie do Orla cały czas prosto, mijacie po prawej mostek, boisko i za 200m jest szkoła - skręca się w lewo i do samego końca (taka brązowa brama którą trzeba otworzyć) i wjeżdżacie na lewo pod sam dom :)
jakby co to dzwońcie
:D wlasnie sobie sprawdzilam ze na wysiadke mam 3 minutki w Wejherowie :D mam nadzieje ze nie bedzie tego pociagu z glupimi drzwiami ktorych nie idzie otworzyc bo nie wyskocze i pojade do Gdyni hehehe :D
Dziewczyny jedzie ktos kolejka z Gdanska? To by sie mozna umowic w trasie juz;) Anoosia? :)
ja z Gdyni;p jade z Paulaa i chyba z Rozyczka jeszcze o 9:34 w Glownej ale o ktorej z Gdanska on wyjezdza to nie wiem;)wprobuj wyguglac i najwyzej w kolejce sie gdzies spotkamy;)3 wagon od poczatku np hehe:P
Paulaa już do nas zawitała wczoraj :) także droge zna hehehe
a znam :D
nie będzie problemu z dojazdem :d
ja was doprowadzę do celu :leze: i ile nie zabłądze:leze:
---------- Dodano o godzinie 11:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:21 ----------
sieciunia mozesz jak najbardziej do nas dołączyć :) ta kolkejka jedzie o 9 z gdanska glownego :)
robcie duzo fotek dziewczynki :skacze:
zazdraszczam mega warsztatow :love:
i czekam na relacje :D
oczywiście :)
A dlaczego tak pozno jedziemy? 10:14 jest w Wejherowie
no to na smaczek nasze dzisiejsze zmagania :P
http://i38.tinypic.com/2mn4aq.jpg
ślicznie wygladają ,takie zapracowane :)
ooo ela juz odpyla pazurka:D zaraz będzie malowała usmiechnietego goldenkowego frenchosa:D ela, ela, ela:skacze:
Jako totalnie poczatkujaca juz mam stracha jak patrze na te zdjecia:D
Ojjj podzielam Twoje uczucia Sieciunia... aż normalnie mam ochotę czmychnąć z listy uczestników :P
Sieciunia bo na 10.30 jest zbiórka i nie ma sensu jechać wcześniej.
a no myslalam, ze na 10 mamy;) to sie spotkamy w kolejce;)
no i efekty z wczoraj :)
http://i34.tinypic.com/2cih7yt.jpg
http://i35.tinypic.com/2nuqhhv.jpg
Ale Wam dziewczyny zazdroszczę tego szkolenia... super :)
Ja to mam nadzieje, ze z warsztatow wroce podszkolona chociaz troche z podstaw, bo cieniutko przede:P
ooo jakie ladne pazurki :D:D:D:D
no prosze jakie slicznosci:ok: super laseczki wam idzie :D tez wam troszku zazdroszcze:)
Łoo pięknie laseczki :D
:brawa::brawa:
No moje kochane, u mnie jutro wielkie pakowanie :D a w sobotę rano wyjazd... mam nadzieję,że nie zabłądze :D
my dziś poznałyśmy Van, jej babcie i uroczą córeczke :D
ja juz spakowana od wczoraj ^^ :D :D teraz tylko czekam na sobote :)
---------- Dodano o godzinie 15:35 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 13:40 ----------
Bittuszko a masz przy sobie jakies ulotki/ksiazeczki dotyczace szkolen ? bo ja bym 1 takowa chciala, odrazu bym sie podpytala co i jak, i bym se zapisala tam ladnie zeby wszystko bylo dla mnie jasne
tak masz w swojej siateczce zakupowej takową ulotkę :P
---------- Dodano o godzinie 16:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:20 ----------
jutro o 10.30 zbiórka pod wejściem głównym na dworzec, najprawdopodobniej zbierze Was Paulaa
super :D to cie bede zameczac pytaniami co i jak z tymi kursami :D :D
// jutro pobudka 6:00 i jedziem :D :D :tany: :tany:
U mnie wyjazd o 7 z Hołowczycem... oby tylko nie prosto do wody :P
Idę się spakować, bo nawet dziś czasu nie miałam. Aaaa kobity zapowiadam Wam, że choć jeden procent musimy wypić, bo dostałam pracę :D może jak z Wami opije to się okaże stałą robotą ;)
Sidre nie ma problemu ja z Toba wypije jak nie bedzie chętnych :D
oo widze ze ja tu bede jako przewodnik :D ale fajnie :skacze:
beda chetni beda:)
A po oblaniu do pazurów, bo wtedy najładniejsze spiralki by wyszły :P mówię Wam
no napewno :D ciekawe tylko jakie zdobienia porobimy po tych % ;p i kto zasnie z reka w lampie :D
Lepiej w lampie niż w kib... ;)
P.S. HA! Spakowana :D I.... wyszła tylko jedna torba, gdzie weszła nawet lampa. Jeszcze tylko reklamówka od mamy z lodówkową wyprawką ehhhhhhh czasem tej miłości i troski nie da się przegadać
Swoją drogą ciekawe czego zapomniałam :P
hahaha udało wam sie bo natalia i van będą autem :P także was zgarną :)
do jutra!! już się nie mogę doczekać ale stresa tez mam niemożliwego
ja pakuję się jutro:) o jak miło poczytać o % ja też szklaneczkę wody wypiję hehe...
ja tyz sie stresuje, az zasnac nie moglam ;s
no juz wszystko gotowe teraz tylko leciec na pkp i jazda :)
ja juz spakowana ogarnięta ale jeszcze śniadanko trzeba zjesc :)
do zobaczenia dziewczyny ;)