-
Odp: [27.05.2010 Katowice] Warsztaty by Farbstift
mi też...że pomyliłam się i się okazało, że w Krakowie miały być i pojechałam tam ale rzeczy zapomniałam....:placz:
-
a mnie się śniło, że nie poczekałyście na mnie i rzeczy swoje gdzieś zostawiłam, a potem, że pieniądze, które ci wysłałam nie doszły i nie byłam zapisana na listę.
-
Miłej zabawy i efektownej pracy, dziewczyny!
Wracajcie z naładowanymi akumulatorkami, nowymi umiejętnościami i plikiem zdjęć :)
Buziamy Was
TRENDY STYLE Łorsoł ;-)
-
-
dzieki trendy:kwiatek: Będzie super!!:skacze:
-
Kochane udanych warsztatów życzę! Pracujcie tam pilnie, nie obijajcie się :P a ja czekam na obszeeeerną relację ;D
-
dziękujemy Bożenko:* Zaraz wychodzę do Atmo i czekam na Was:skacze: Do zobaczenia:jupi:
-
-
melduje sie jako pierwsza.....bylo suuuuuuuuuuuuuuper............ teksty Woszczura, atmosfera.....zarty smiechy.....i ciezka praca .............bezcenne:D
ciesze sie ze moglam poznac Was babeczki:D
-
ooo zapomniałam ze to juz dzisiaj.. :)
czekamy na reszte :)
-
Było superasnie!!!!!
Farbist swietnie zorganizowalas cale warsztaciki:D Dziekuje:)
No i oczywiscie tekstow Izy to chyba nikt nie przebije!!
poczekajcie teraz az dziewczyny powzucaja swoje pazury...wymiatały na całego:D
-
noooo to jestem w chalupie :D zaraz jadę coś zjeść, bo padam :P
a tak w ogóle to było świetnie, naprawdę bardzo fajny klimat :) o dziewczynach nie będę mówić, bo wiadomo po tym forum,że są świetne i pomocne,ale w realu.... no naprawdę ekstra :) i przepiękne dyplomiki :)
DZIĘKUJĘ MADZIU KOCHANA !!!!!!!!!!!! :*:*:*:skacze2:
-
oj zgadzam sie..dyplomiki przecudne:) takie morskie:D
-
jetem i potwierdzam.. woszczura testów nie przebije nic :hahaha:
a tak na serio to był ZAJEBIASZCZO.!!
poza małymi przygodami z immobilajzerem po drodze... ze miałyśmy z kamilą i ladyss pietra.. ale dojechałysmy i wróciłysmy... kamila w drodze ale na pewno sie odezwie
madziu bardzo dziękuje... oragnizacja super, troche z tym parkingiem [...] ale juz o******* mały byl :haha:
dziękuję dziwczynom że mgły mnie znieśc do konca, dziekuję kamili że mnie troche z budwą tenteges... dziekuje... szacun
fotorelacja bedzie na pewno najlepsza ze wszytskich...
dziekuję ze nikt mnie nie wyprosił... dziękuję za wysłuchanie... ile mogłam to pokazałam
DZIĘKUJĘ I OBY WIĘCEJ
-
dodajcie fotki z warsztacików ... zobacze co mnie mineło ....
-
Było wspaniale, miła atmosfera, dziewczyny genialne. Sałatki Izy i Kamili wymiatały:leze: Madzia się bardzo postarała i wszystko super zorganizowała. Dyplomy są świetne, a ja dziękuję szczególnie za to pierwsze miejsce, bardzo, bardzo... się z niego cieszę :*:przytul: Już nie moge sie doczekać następnych warsztacików:D
-
Ja też dotarłam! Jak dla mnie też super, jestem bardzo zadowolona! Świetna atmosfera! organizacja też świetna. Dziękuje Madziu i wam kobiety, bo klimat to zasługa wszystkich!!
-
czekamy na fotki :skacze::skacze::skacze:
-
szpila spokojnie wszytsko w swoim czasei... na razie dziewczyny wracaja do domu.. pwzól ludziom spokojnie dojechac..
-
Cytat:
Napisał
woszczur
szpila spokojnie wszytsko w swoim czasei... na razie dziewczyny wracaja do domu.. pwzól ludziom spokojnie dojechac..
a czy ja poganiaaaaam... ??
mówie że czekamy..
bo co innego mam robić, po prostu CZEKAM, bo co innego moge robić?
-
jestem. Było bosko!!! Kamilka dziękuje za wskazówki i tobie Woszczurku również :) No i naszej organizatorce bo gdyby nie farbstift to te warsztaty nie miałyby miejsca :)
---------- Dodano o godzinie 21:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:32 ----------
aha jeszcze zapomniałam podziękować za najwspanialsze na całym świecie sałatki :) Były przepyszne :ok:
-
ja mam jedną jedyną fotkę z tych warztatów :haha:
ino nie bijta :lol:
http://images47.fotosik.pl/298/01f987b3b15192d0med.jpg
-
hehe niezłe zdjecie :lol:
-
Dziewczyny!!
Dziękuję:
Izie- za pomoc, rady i docenienie mych wysiłków...za sałatki i tworzenie klimatu:D
Kamilce- za czuwanie nad naszą pracą i zaoferowaną pomoc, za konkurs i pyszne jedzonko:*
Ladyss- za troskę, chęć pomocy i pełne skupienie, no i ciasto :glodny:
Kseni- za pilne robienie pazurków i świetne rozmowy:D
Pogodce- za pomoc przy akrylu, świetne pazurki i muszelki:love:
Nnisi- za pomoc, szczególnie z dyplomami, stały kontakt i pogodę ducha
Ani- za dynamiczne fotografowanie i radość wypisaną na twarzy
Basi- za upominki, pomoc i skupienie:*
Dzoannie- za optymizm i wspaniałe pazurki
Dudejli- za pomoc, informowanie mnie o wszystkim na bieżąco i ten śliczny uśmiech
Pazurkowi- za konkursik i za to, że wrólciłaś:D
Swistakowi- za pełne skupienie i czerpanie od naszych mistrzyń inspiracji
Karolinie- za obecność, przygotowaniu produktów
Adze- za pilną pracę, optymizm i obietnicę spotkań w boxie:D
Cieszę się, że Wam się podobało i oby więcej takich spotkań!!
Kilka fotek;)
http://images39.fotosik.pl/294/a7af795640e4a264med.jpg
Asia i Daria
http://images41.fotosik.pl/294/e19fe6fa5a48026dmed.jpg
Izka
http://images40.fotosik.pl/294/f5daa07bde370a5fmed.jpg
Robimy z Basi Denisenko:D
http://images41.fotosik.pl/294/40ebab2acba81929med.jpg
Dyplomy
http://images49.fotosik.pl/299/5ec75f59cbdfc2edmed.jpg
Kilka pazurków
A reszta potem:D
Dziękuję!!
-
matko :o ja jak zwykle jak paralityk graslawy!! boszszsz... :why: :haha:
chyba wykorzystam te zdjęcia do renty i przyznania jakiegoś stopnia niepełnosprawności albo co...
czemu nikt butów nie fotografował... wyszłyby o wiele lepiej :haha:
-
-
Mówiłam, mówiłam, mówiłam, ze ja nie jestem fotogeniczna;( jak zwykle wyszłam jak placek:skacze: weście mnie tam wytnijcie, bo wam psuje zdjęcie
Madziu szkoda, że ci tylko jakiejś rybki nie zdążyłam zrobić:placz: bo taki pusty paznokieć został.
-
Iza:leze::leze::leze: dobrze ze nie widac z kim Kamila walczy o to krzeslo:skacze::skacze::skacze:
-
Melduje,że również spokojnie dotarłam do domku :D
Warsztaciki bomba:skacze: Byle więcej takich imprez:ok:
Dziękuje Madziu za organizacje bo naprawdę było wspaniale:*
Ciesze się,że mogłam Was wszystkie poznać:przytul:
-
Madzia ale nam napisałaś ślicznie :love:
Ja też czekam na resztę fotek, bo ja aparat zabrałam ale... :haha: nie mam ani jednej fotki, bo go nawet nie wyciągnęłam:haha:
-
Cytat:
Napisał
woszczur
matko :o ja jak zwykle jak paralityk graslawy!! boszszsz... :why: :haha:
jak paralityk to raczej ja wyszłam na tym grupowym:slina:
-
jaaaaaaaaaaaa ale wam zazdroszczee tych warsztatów nooo
-
Dziewczyny, chciałam Wam jeszcze bardzo podziękować za tak miłą atmosferę tych warsztatów.
Za to że tak miło zostałam przez Was przyjęta.
Madziu dzięki za tak świetną organizację. Było suuuperrr!
Dyplomy są śliczne!
Muszę podziękować Woszczurkowi za cenne wskazówki!!! Dziękuję Ci kochana i obiecuję ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć!!!
Szkoda że musiałam tak szybko zmykać
ale jeśli tylko będą następne warsztaciki forumkowe to siedzę i robię pazurki aż do końca :D
-
Jetem i ja...
Kochane to były moje 6 warsztaty na jakich byłam..wszystkie dotychczaseowe były firmowe, profesjonalne z instruktorem..wynioslam z nich bardzo duzo i zawsze bylam zachwycona tymi spotakniami w gronie pazurkomaniaczek...jednak te wczorajsze - bez instruktora, niczym nie roznia sie od poprzednich..Bylo bardzo fajnie! Swietna atmosfera, super ekipa naprawde zdolnych dziewczyn i to co kocham najbardziej na swiecie...pazurki! I jedzonko :Dczegoz chceiec wiecej....??
Bardzo chce podziekowac Madzi - Farbstift - za organizacje! Swietne miejsce, super cena i przesliczne dyplomy!!! Mimo ze jestes po maturalnym zawrocie glowy, poswiecilas swoj czas i zorganizowalas spotkanie laczac przyjemne z pozytecznym zebysmy mogly sie spotkac i poznac sie osobiscie (apeluje i prosze uprzejmie o medal dla Madzi za zorganizowanie warsztatow!!). Madziu dziekuje :kwiatek::kwiatek::kwiatek::*
Izabelo ma..Woszczurze Ty potrzepany i niewyzyty...diable nie kobieto...bardzo Ci dziekuje za przygody z Nubira, za wyprawe do Alle, za salatke i za to ze bylas! Iza nie mowilam Ci tego tam, ale mowilam do Sylwii, ze jestem z Ciebie bardzo dumna, bo zrobilas ogromny postep pazurkowy! Jestes doskonalym przykladem tego, ze cwiczac mozna dojsc do perfekcji! no i w ogole aj law ju :kwiatek::*
Sylwia - Ladyss, dzieki za towarzystwo w drodze, za pogaduchy, wymiane zdan i za ploteczki! Kochana cwicz, a pazurki beda coraz sliczniejsze! I zapraszam na pazurki przy kawce :D dziekuje rowniez za pyszne ciasto :glodny::kwiatek::*
Moniczka - Nnisiaa, bardzo sie ciesze ze Cie poznalam! Jestes super kobieta, zdolna, ale nie wierzaca w swoje sily stylistka i swietna modelka do pazurkow:D I jestes taaaka wysoka, ze czulam sie jak kurdupel! :DKochana dziekuje za ploteczki i ze cierpliwie siedzialas na moich pokazach :kwiatek::*aha! i rozpakuj mandzur w domu i rob pazury!!!
Aniu milo bylo Cie poznac:) cwicz kochana, bo widzialam, ze bardzo Ci zalezy zeby sie nauczyc, a sie ceni! dziekuje za robienie fotek :kwiatek::*
Ewelinko - Pazurkomania, dziekuje Ci za prezent kochana! i za prezentacja artykulow Sharto, za pogaduchy i zorganizowanie warsztatow comiesięcznych o ktorych rozmawialysmy!Super bylo znow sie spotkan i poplotkowac! masz sliczne dzieciaczki :D dziekuje kochana :*:kwiatek:
Ewelino - Pogodka, gratuluje zwyciestwa! Nazlezalo sie, bo jestes bardzo zdolna stylistka z masa pomyslow na zdobienia i wykorzystanie do tego sprzetu wszelkiego uzytku :D dziekuje za muszelki, za pogaduchy i za to ze pomagalas dziewczynom z akrylem! :kwiatek::*
Ewelino - Świstaczku, gratuluje zwyciestwa w konkursie na wiedze teorytyczna! Widac, ze chcesz sie uczyc, ze masz talent i dazaysz do perfekcji! Kochana idzie Ci swietnie i jestes na dobrej pazurkowej drodze! dziekuje za aktywnosc podczas pokazow, za pytania i zachete dla dziewczyn! :kwiatek::*
Asiu- Dzoana, zrobilas przepiekne pazurki! Malowanki boskie! Masz talent! Dziekuje za aktywnosc i pytania podczas pokazow, za usmiech i pogaduszki o dzieciaczkach :D Kochana na awatarze wygladasz duzo powazniej, a w rzeczywistosci jestes mala szczupla i sliczna kobieta! Figura godna pozazdroszczenia! Super bylo Cie poznac i mam nadzieje ze warsztaty u Ciebie sie odbeda! :D:kwiatek::*
Basi - Basia Pazderska, dziekuje za prezenciki, za to ze chlonela wiedze jak gabeczka, za usmiech i pogaduchy! Jestes Kochana taka malutka i szczuplutka, ze normalnie bylabym sie Ciebie mocniej wysciskac, zeby Ci krzywdy nie zrobic :D super, ze sie poznalysmy! :kwiatek::*
Kseniu - Ksenia BG, jestes bardzo pracowita!Widac, ze kochasz pazurki i ze chcesz dojsc do perfekcji! ogromne brawa za to! cwicz kochana a bedzie jeszcze lepiej! Super, ze moglam Ci doradzic i dziekuje za pytania i aktywnosc w czasie pokazow! :*
Daruś - Dudejla, Ty kochana to w ogóle jestes strasznie radosna kobieta! usmiech na twarzy non stop! bardzo lubie takie osoby! Kochana bardzo sei ciesze, ze Cie poznalam :) na awatarze wygladasz duzo powazniej nie w realu :) dziekuje za aktywnosc :kwiatek::*
Aga - RedSunset, kochana cwicz i pokazuj efekty! widac ze chcesz sie nauczyc i ze chlonels kazde slowo! dziekuje za aktywnosc i prace, ze sie poznalysmy i licze na kolejne spotkania! :kwiatek::*
dziekuje rowniez Karolinie i innym ktorzy byli, przez chwile ale jednak :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
a sobie dziekuje, ze dowiozlam sie na miejsce cala i zdrowa, ze kupilam sobie pare fajnych rzeczy i ze wytrzymalam z Woszczurem :leze::leze::leze:
no i musze sobie pogratulowac, ze mam takiego bystrego meza, ktory swietnie sobie poradzil z dwojka smykow :D dzieci wykapane, najedzone i ulozone do snu! naczyn w zlewnie w ilosci 0, kurze wytarte, podlogi pomyte, kolacja naszykowana! :o:o:o Bosheee daj wiecej warsztatow!! :leze::leze:
dziekuje kochane!!!!!!!!!! bylo cudownie!!!!!!!!!:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
fotki wysylajcie na
-
jesooo kamila ze ci na 3 czesci tego postu nie podzieliło to sie dziwei :haha:
nie moge sie tej fotorelacji doczekac... mimo paralitycznego wyglądu :lol:
-
-
Widzę że warsztaty były udane :D Ech żałuję że nie mogłam tam z wami być :(
podepnę się pod zdanie korci:
Cytat:
jaaaaaaaaaaaa ale wam zazdroszczee tych warsztatów nooo
:D
-
ooo jest i moja zmoczona łapka do SPA :D Sylwia dziekuje :*
IZA SZALONA TY !!!!!!!! :D ale dałas podpis nade mną na tym zdjęciu, wariatka! :leze:
A tak w ogóle to fjnie znowu było Cię zobaczyć ;)
W ogóle dziewczyny dzięki za rady, z rozmowy i z to,że mogłam tam być z Wmi mimo młego pociągowego poślizgu :P
Kmilko dzięki za tak miłe słowa- aż się łezka zakręciła :D nprawde fajna z Ciebie kobietka :D
A warsztaty zorganizuję (nawet wczoraj wieczorem już pytałam o salę :leze:) ale dajmy odsapnąć dziewczynom i myślę,że pod koniec czerwca/ początek lipca zrobimy ;) :skacze2:
-
Po głęboki namyśle, ogłaszam pozostałe miejsca w konkursie warsztatowym "Magia zdobień":
I miejsce- zdecydowanie Ewelina Pogoda (Pogodka nasza), za oryginalny pomysł wtopienia muszelek, rewelacyjne zdobienia akrylowe i śliczny kształt
II miejsce- dla Joanny Bandurskiej, za urzekające malowanki i sympatyczne stworki
III miejsce- dla Kamili Ceglarek, co prawda zdobienie nie do końca pod temat, ale za to nie dało się oderwać od tych pazurków wzroku a kształt powala na kolana
Gratulacje!!
Pogodka otrzymała dyplom i nagrodę na warsztatach a pozostałe dziewczyny otrzymają dyplom drogą meilową:*
-
Cytat:
Napisał
farbstift
Po głęboki namyśle, ogłaszam pozostałe miejsca w konkursie warsztatowym "Magia zdobień":(...):*
a przepraszam... gdzie zdjęcia tych dobień??
bo ja tak zamotana ze nawet nie widziałam kto co zrobił :D