Kurde dziewczyny wielkie gratulacje za tak piękne prace!!
Printable View
Kurde dziewczyny wielkie gratulacje za tak piękne prace!!
Regulamin nie jest do naginania, jeśli ktoś nie posiadł umiejętności czytania ze zrozumieniem to trudno.
Kaniusia0, Asik_sk4, paznokietki000 .. jestescie nienormalne.. jeszcze jedna zacznie narzekac to Was rozerwe.... :aty::aty: !!
zgadzam sie z z samaronem... pomimo ,ze prace piekne...to regulamin jest regulamin .jak dzisiej "nagniemy" dla Zdzisi,to jutro Marysia tez bedzie chciala...,ale fakt ,ze 19 naprawde sliczna jest :)
Tak , co prawda to prawda :)
Dziewczyny - UCZESTNICZKI KONKURSU - Jako sponsor chciałam Wam serdecznie podziękować , że wzięłyście w nim udział i zmierzyłyscie sie z tematem . Brawo dla wszystkich którym sie chciało - efekty są i jest co podziwiać .
Teraz trudny orzech do zgryzienia przed nami ( nami JURY ) . Jeszcze raz dziękuję i obiecuję oceniać prace zgodnie z własnym sumieniem i REGULAMINEM!!!
:ok:
Przepiękne prace, jury będzie miało chyba ciężki orzech do zgryzienia ;D
no nic, czekamy :D
W imieniu jury ogłaszam, że niestety prace 19 i 20 zostają zdyskwalifikowane ponieważ naruszają najważniejszy punk regulaminu. Niestety musimy być konsekwentni. Dziewczyny nie martwcie się, to nie ostatni konkurs :przytul: i jeszcze wiele konkursowych wyzwań przed Wami :kwiatek:
Kurcze ale przykre wiadomości dla tych dwóch uczestniczek w Nowym Roku;(A jedna z nich jestem ja;(
paznokietki000 Dziękuję za wstawienie się za tymi pracami:*I wszystkim innym dziewczynom:*
Następnym razem na pewno się uda ^_^ Samaron ma rację , regulamin to świętość! Trzeba czytać uważnie.
Gratulację tej pracy :* :kwiatek:
No szkoda, bo prace bardzo ładne, ale czyste smile line to raczej najważniejsza zasada w tym konkursie :(
edit, śliczne pazurasy zrobiłaś, bardzo mi przykro, bo były moim faworytem .
przykro ze prace odpadły ale same dobrze wiecie, ze jury musi trzymac sie regulaminu, przypomne przykład konkursu z kreskówkami, jak było podniesione larum ze sześc tipsów ze ktos łamie regulamin..... świadomie czy nieświadomie częsciowo załsoniona jest linia smile, uczymy sie na błędach....wielka szkoda.....
Czy prace dziewczyn nr 19 i 20 tez dostana dyplomik pamiatkowy?
Ja nie widzę przeszkód :) udział to udział ;)
prace nie zostały zdyskwalifikowane żeby komuś zrobić przykrość albo na złość :przytul: są na prawdę piękne ale niestety niezgodne z regulaminem. Same domagałyście się żeby trzymać się regulaminu i żeby było sprawiedliwie. Nikomu nie sprawiło przyjemności dyskwalifikowanie ale regulamin to regulamin... i nie chcemy żebyście brały tego do siebie i traktowały osobiście :)
a co do edit ty dobrze wiesz, ze kocham twoje pazurki ;) :przytul:
Brakło mi ptaszków:kwiatek:Dziękuje:przytul:Te Wasze słową sa lepsze niż ........wyróznienie w konkursie;)
dziewczyny nie martwcie sie glowa do gory:)
wszystkie prace są bardzo wyjątkowe
pogladałam je już kilka razy i znowu je będę ogladać
świetna robota dziewczyny, jesteście bardzo pomysłowe
A ja przy wysyłaniu pracy nie zauważyłam, że się nie dodał załącznik :( później się Wam pochwalę moja pracą w odpowiednim dziale :)
zlotko87Oj szkoda:(
szkoda tych zdyskwalifikowanych prac,najbardziej 19.ale chyba po tylu pochwałach to niebyłaby mi straszna nawet dyskwalifikacja ;) wszystkie prace śliczne,oczywiście mam swoje faworytki :) ciekawe czy trafię ?
Śliczne prace WSZYSTKIE!! Gratuluję talentu:*.
Piekne prace dziewczyny wszystkie bez wyjatku!Szkoda tych dwoch prac ale na pewno to nie ostatni konkurs wiec glowa do gory!
kilka dni na forum mnie nie bylo i ominelam przedstawienie prac ;)
ale juz nadrobilam zaleglosci i jestem po wielkim wrazeniem prac jakie zescie zrobily :)
Gratuluje pomyslow i zdolnosci :kwiatek:
hmmm Miśki a glosowanko odbędzie sie przed czy po wylonieniu zwyciezcow? :)
Jeszcze bedziesz miała nie jeden dyplomik;)Masz dobre podejście do sprawy;)Powodzenia i oby następny konkursik był tuż tuz:D
joystynkaTeż tak myślę;)Wylałyście lukier na moje serduszko;)Bardzo miłe uczucie:kwiatek:
i tak trzymac dziewczynki:*
Moja praca skromnie wygląda w porównaniu do innych ale i tak się cieszę, że wzięłam udział i jak czytam opinie, że prce na wysokim poziomie to serce się raduje dla takiego smouka jak ja :D Dziewczyny dłyście czadu :wow: prace piękne
dyplom ma dostac kazdy uczestnik konkursu, wszystko jest napisane dziewczyny
ale niestety od złotka nie dostaliśmy pracy więc nie wzięła udziału .... ale ma dobre podejście i wie że jeszcze wiele konkursów przed nią i przed wszystkimi :przytul:
O widze jakies dwie nowe prace:wow:Piękne:love:
tak, zostały przez przypadek pominięte (może gdzieś się w spamie zawieruszyły) i autorki się zgłosiły, że nie ma ich prac. Udowodniły, że w terminie wysłały maile z pracami :) Spokojnie to nie żaden przekręt i wszystko zostało solidnie sprawdzone ;)
Emilia B.Nawet by mi przez myśl nie przyszło ze to jakiś przekręt;)A dlaczego nie możemy oddać głosu na prace?Nie ma głosowania?
ja tak odrazu dla forum całego wyjaśniłam skąd one się wzięły żeby nie było niedomówień bo nic gorszego nie ma ;)
co do głosowania czekamy na Kamisa :)
Acha;)To czekamy na Kamisa,bo chciałabym oddac swój głosik na moja faworytkę;)
A Ja nie widzę tych 2 nowych ;> gdzie one są ??
paznokietki na samym dole :)
to czekamy na Kamisaaa :) jupi juz niedlugo poznamy finish tego konkursu :)
hahaha , bo Ja zawsze wchodziłam na wzorki.info żeby obejrzeć pracę i nie zwróciłam uwagi że Kamis zrobił już odpowiedni temat tutaj :)
Piękne te nowe prace OBIE :) !
Czyzbym to ja pierwsza je dostrzegła?To chyba przed chwila były dodane;)Ale miałam nosa;)