Boziu jakie piekne !!!! A ja nie potrafie;(
Printable View
Boziu jakie piekne !!!! A ja nie potrafie;(
Agnieszka co tu pisać REWELACJA!!
Jade jak to nie potrafisz przepięknie namalowałaś:love:.
Dziekuje bardzo :*shola82 ja to bym tak chciala jak agnieszka malowac jej prace sa przepiekne a moje wydaja mi sie jak rysunek dziecka z zerowki...
co do Agi to ja nie wiem co napisac :szczena:
Jade, Ty nie gadaj, ze nie potrafisz, bardzo ladnie wyszlo a zaloze sie, ze za kazdym innym razem bedzie coraz lepiej :)
Rudzia bardzo ci dziekuje ja wiem jak to jest ze mna zawsze jak cos zrobie to mi sie nie podoba i mysle ze jest do du...Taka juz jestem zawsze taka bylam ...
Jade ja dzisiaj zobaczyłam pierwszy raz Twój rysunek na oczy i powiem Ci szczerze, że masz talent:ok:, a to już bardzo dużo, jeszcze tylko ambicje i praktyka potrzebne. Agnieszka to nasza forumkowa, kredkowa mistrzyni i zapewne ma trochę praktyki za sobą. Tak więc kochana kredki w dłoń i do dzieła, a za niedługo będziesz śmigać jak Aga;). Dasz radę:*.
Wiem, my kobietki chcemy od razu wszystko umieć cacy:tuptup:.
Dzieki jeszcze raz:* napewno bede cwiczyc:)
Jade swietnie ci idzie:)
agnieszka-x twoje malowanki kredkowe wygladaja tak jakbys farbkami malowala, smyrasz rysunek zmoczonym pedzlem??
Jade nie ma za co dziękować:*, Ty zdolna kobietka jesteś ;).
goslava tylko tło w tych wzorkach jest lekko pocieniowane woda żeby było jaśniejsze a kwiatki są tylko kredkami pocieniowane. :) dzieki dziewczyny cieszę się że wam się podoba trochę praktyki i też będziecie tak śmigać kredkami. tylko nie zniechęcać się i ćwiczyć :ok:
Te bąki jak żywe.:ok:
agniesiu piękne malowanki!!!!!!!!! bardzo mi sie podobają te zabawy kredeczkami!!!!!:)
może ja też coś dodam, daleko im do perfekcji ale ćwiczę. Jak na razie tylko czarna kredka w użyciu. :) jeszcze muszę nauczyć się je rysować w miniaturze :cwaniak2:
clleo11 piękne prace, śmigasz rysunki jak mistrz:D. Przy takich zdolnościach na pewno dasz radę:ok:.
clleo11 sliczne malunki.
maczki moje kredki oczywiscie.
Agnieszka piękne :)
Ale ja ledwo namawiam moje klientki na french brokatowy a co dopiero takie cuda:)
Myśle ze jak ktos nie ma zdolności do malowania to raczej nic tymi kredkami nie zdziala :)
Np Ja hi hi hi
Ty zdecydowanie masz do tego dar i wyczucie smaku co bardzo wazne w takich maluneczkach :)
clleo11 super ci wychodzą rysunki :)
agnieszka-x przepiękne :)
Aga piękne są:)
Aga rewelacja:ok:.
no coz Agus, chyle czola w Twoja strone :)
zaskakujesz swoimi pracami coraz bardziej moja osobe :)
wow jestem pod wrażeniem!
Ja dzisiaj wymazialam taka ....roze?:huh:
cleo ta ważka szczególnie mi się podoba :kwiatek:
agnieszka perfekcyjnie jak zawsze:ok:
jade śliczna!!
Jade piękna róża:)
clleo11 ta ważka jest rewelacyjna :D
Cześć dziewczyny :]
Któraś z Was na [początku tego wątku pokazywała takie rysunki kwiatów (szkice) jak zrobić krok po kroku i wysyłała na maile. Czy i ja mogłabym prosić o te rysuneczki??
Mój mail klaudia.golebiowska1@wp.pl
Nie mam takiej wyobraźni do rysowania jak większość z Was, dlatego chciałabym najpierw poćwiczyć na kartce. A tymi kredkami taka jestem zaskoczona, ze szok :) nie wpadłabym na to, że możnz kredkami po poznokciach malować...
Jade - super róża
agnieszka-x - świetne szczęka opada, ja to jeszcze muszę poćwiczyć malowanie takich cudeniek w miniaturce, moja mama się śmieje że mi kupi mikroskop :D.
Ta ważka była pierwszym rysunkiem gdzieś ją widziałam kiedyś i akurat miałam kredkę w ręce i tak samo wyszło.
przymierzam się do kupienia zestawu kredek ale na razie brak czasu na zakupy, a znam świetnie zaopatrzony sklep plastyczny i wole tam niż przez internet a i ceny taż rewelka.
Ale się rozpisałam:haha:
Jade jak się maluje taką cudną różę? Boska.
tomaszka dziekuje :*,jak narazie to trudno mi sie maluje i nadal wole farbki:) Ale dalej bede cwiczyc..
Jade ćwicz ,ćwicz ty też masz do tego smykałkę !!!!
Róża cudna :)
Jade śliczna róża :love: Już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć Twoje działa na pazurkach.
Agnieszka paznokcie pierwsza klasa a zdobienie cud miód i orzeszki :kwiatek:
:tuptup::tuptup::tuptup::tuptup::tuptup::tuptup::t uptup:
zamowilam
:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
KREDKI AKWARELOWE OŁÓWKOWE MONDELUZ 72 KOL (1449656088) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
wyglądają na świetne!!!!!!!!!!!!!:ok:
kochane dziewczyny:wstydek: czy ja też mogłabym dostać te materiały ?? :kwiatek:
?? ?? ?? ?? ?? ??
weronikasobisz@wp.pl
zaraz Ci wyślę. ^_^
Takie jeszcze moje bazgroły:D
Narysowałam jeszcze głowę konia i takie gryzmoły kolorowymi zwykłymi kredkami ale nie dałam rady zrobić fotek.
A zapomniałam próba narysowania kota ale mój starszy syn stwierdził że wygląda jak by go auto potrąciło i mam jeszcze poćwiczyć:leze:.
Dziewczyny dalej pochwalcie się swoimi pracami.:kooffa:
kobitki ja Was poprostu:kooffa:za te wasze pomysły.... a człowiek wcześniej sam siedział i kombinował....:) jesli mogłabym też prosić o te rysuneczki na maila patisia_pati(at)vp.pl :thx:
kredki przetestowane, uwielbiam je :cwaniak2: takie byle co narysowane , ale przekonałam się jak super nimi się rysuje :yes:
Planuje mamie na imieniny narysować coś jak obraz może A3 - róże w kolorze herbacianym bo to są jej ulubione kwiaty w ulubionym kolorze dobrze że mam jeszcze sporo czasu do jej imienin. Za to moja ciocia chce bym jej namalowała obraz na ścianę. Moim bliskim bardzo spodobały się rysunki kredkami akwarelowymi choć na razie wiele im brakuje do perfekcji .
Załącznik 37038Załącznik 37039Załącznik 37040Załącznik 37041
clleo śliczne malunki :ok:
Agnieszka jesteś moim guru kredkowym :D zdradź mi tajemnicę jak uzyskujesz taką głębię koloru? mam takie kredki jak Ty:) a wychodzą mi takie bladzieńkie.
moje ćwiczonka
Załącznik 37044