-
Odp: Zdjęcia naszych gabinetów kosmetycznych
Wreszcie mogę pokazać Wam zdjęcia mojego skromnego saloniku. Nie jest jeszcze dokładnie tak jak bym chciała, ale już działam. Na ścianach będą jeszcze piękne, kolorowe plakaty z Cuccio i narożna, wisząca półeczka na kosmetyki tej firmy. Najbadziej jestem dumna z lustra i fotela w stylu Ludwika XIV:)
-
jeju ivonko jak fajnie :) gratuluje :)
-
Cytat:
Napisał
ivonna70
Wreszcie mogę pokazać Wam zdjęcia mojego skromnego saloniku. Nie jest jeszcze dokładnie tak jak bym chciała, ale już działam. Na ścianach będą jeszcze piękne, kolorowe plakaty z Cuccio i narożna, wisząca półeczka na kosmetyki tej firmy. Najbadziej jestem dumna z lustra i fotela w stylu Ludwika XIV:)
śliczny salonik :)
-
bardzo przyjemny salonik:) i fotel świetny:)
-
o taak piekny salonik:) gratuluje po raz enty:D:brawa:
-
Super salonik,jeszcze raz gratuluje Ci i życzę dużoooo Klietów :P
-
Iwonuś,
Suuuuuper gabinecik. Gratuluję Ci z całego serca i niech się rozkręca biznesik, a z Twoim zapałem i nastawieniem na pewno tak się stanie. A lustro jest naprawdę piękne - takie samo mam w domku, hi,hi. Niedługo wpadnę na rekonesans. Wielkie buziaki.
-
super ivonko:D gratulacje:*:*:*:*
-
Jejku Ivonne, już nie mogłam się doczekać,
świetnie się prezentuje, klasyka i styl
i widzę kuferek ode mnie, hihi:D
Ach też chyba wpadnę pomacać to wszystko osobiście:D
-
Ivona przepiekny salonik.
tylko pozazdroscic ;]
-
Iwonko piekny salonik!! tylko pozazdroscic, zycze Ci powodzenia i duzo wiary w siebie :)
-
i ja przyłączam się do gratulacji i życzę powodzenia w biznesie :* śliczny salonik retro :D
BusinessWoman :*
-
Oj dziewczynki wszystkim Wam przepięknie dziękuję za tak miłe słowa (zabrakło mi podziękowań):*:*:*:*:*:*:*:*:*. Będzie jeszcze parę dodatków, aby zmniejszyć ilość bieli. Na ścianach będą kolorowe plakaty reklamujące zabiegi SPA.
-
to będzie tylko piękniej... :) a ten wazon sama malowałaś??
-
Tak Iwonka sama malowałam. Był biały i dość stary. Jakieś 15 lat. Nie mogłam sięgnąć, żeby go na dnie wyszorować i było widać przez szkło brud więc go pomalowałam.
-
IVONKO SALONIK PRZECUDNY...TAKI Z KLASA.:) NO I TEN WAZONIK MNIE OSOBISCIE STRASZNIE URZEKŁ...CUDNY:p
ŻYCZE SAMYCH SUKCESOW ORAZ WIELE NIEMARUDNYCH KLIENTEK..:D
-
tak myślałam... suuuuper ci wyszło odrestaurowanie starego wazonu :* pomysłowa i utalentowana dziewczynka z ciebie :*
-
Jesteście niesamowite, ale kochane:*:*:*
-
:*:*:*:* gratuluje z calego mojego malego ogromnego serducha :D:D:D
-
Ivonko pięknie tam u Ciebie, jeszcze Ty taka usmiechnięta aż chce się tam wejść :)
-
Salonik super. :) Czekamy na fotki za jakiś czas, zobaczymy, jak się wszystko zmienia. :)
-
ivonna ile metrów ma twój salonik?:)
-
Cytat:
Napisał
ivonna70
Oj dziewczynki wszystkim Wam przepięknie dziękuję za tak miłe słowa (zabrakło mi podziękowań):*:*:*:*:*:*:*:*:*. Będzie jeszcze parę dodatków, aby zmniejszyć ilość bieli. Na ścianach będą kolorowe plakaty reklamujące zabiegi SPA.
Właśnie miałam napisać, że może jakiś cieplejszy kolorek, albo jakieś malowidła na ścianie, bo jak u lekarza hihi ale widzę, że już masz jakiś pomysł:) Dodatki świetne!
-
Cytat:
Napisał
natka_23
ivonna ile metrów ma twój salonik?:)
To jest około 7,5 m. Może nie dużo, ale na początek musi wystarczyć:)
---------- Dodano o godzinie 20:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:12 ----------
Cytat:
Napisał
miminka
Właśnie miałam napisać, że może jakiś cieplejszy kolorek, albo jakieś malowidła na ścianie, bo jak u lekarza hihi ale widzę, że już masz jakiś pomysł:) Dodatki świetne!
Dzisiaj przyszły plakaty. Kupiłam antyramy i jutro wieszam. Mam też nowe trzy certyfikaty do kolekcji hi hi:P
-
Ivonnko ja również gratuluję. Widać, że nadajesz swojemu salonikowi niepowtarzalny styl. Bardzo podoba mi się te krzesło/fotel świetne!
-
mi tez a wiecie że jak rok temu miałam kontrolę u siebie w starymmiejscu to zakazali krzeseł których się nei da myć łatwo? bez obic z materiału. fajnie że to się teraz zmieniło bo bajecznie to wygląda:)
-
Ivonna,super salonik :) Wielu,wielu klientek życzę :) :kwiatek:
-
Iwonko rewelacja :D
jeszcze na każdej ścianie w centralnym miejscu kwiaty malowane one stroke i masz gabinecik w takim stylu jak chciałaś :D
jak ci się samej malowac nie chce to zaproś nas wszystkie juz my ci odmalujemy kwiatuchy :D
hehehehe żartuje oczywiście :D
-
napatrzeć się na Wasze gabineciki nie mogę :)
-
Cytat:
Napisał
zyza
Iwonko rewelacja :D
jeszcze na każdej ścianie w centralnym miejscu kwiaty malowane one stroke i masz gabinecik w takim stylu jak chciałaś :D
jak ci się samej malowac nie chce to zaproś nas wszystkie juz my ci odmalujemy kwiatuchy :D
hehehehe żartuje oczywiście :D
Oj wiesz, że myślałam o namalowaniu takich kwiatów, ale nie wiem czy nie będzie za pstrokato. Dzisiaj zawiesiłam plakaty w antyramach i już jest bardziej kolorowo. Jednak nadal myślę o jakichś kolorach na fragmentach ścian. Jutro coś wymyślę, a w poniedziałek pojadę wcześniej i pomaluję:P
-
ja szukając wzorów na ściany zawsze zagladam na jakąs szablonerie itd :D pomysłow multum więc może akurat cos tam znajdziesz? :D
Szabloneria - szablony malarskie, naklejki ścienne i lustra łazienkowe, kształtowe
-
Ivonko śliczny salonik bardzo przytulny jak dołożysz plakacki bedzie jeszcze bardziej kolorowo :) czekamy na foteczki :)
-
Odp: Twój paznokciowy kącik
-
fajny kacik:) a ile dyplomikow:D
-
Kamilko, ale masz klientkę :D ładny kącik
-
No to pozmieniałam troszkę. Wiszą plakaty i namalowałam trochę wywijańców z kwiatkami.
-
ale pieknie :love: !! ..aahh...
-
ślicznie :skacze: a malunki bomba:D jak bede otwierac hurtownie to chyba Cie zaproszę żebyś też mi coś malnęła:D
-
Bardzo sympatyczny kącik i faktycznie dużo dyplomów. A ta panienka, to następczyni??:)
-